Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Ingyenes internetes telefon vezetekes hivasara
Ugrás oldalra 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Január 25. Szerda, 0:17    Hozzászólás témája: Ingyenes internetes telefon vezetekes hivasara Hozzászólás az előzmény idézésével

Tudom,kicsit elavult meg minden,de ha ceget vagy a nagyit akarod hivni,vagy hasonlo,arra tok jo.Munkakereseshez foleg,akkor ugyis egesz nap a telefonon logsz.

http://www.voipstunt.com/en/index.html

Csak le kell tolteni,regisztralni es kesz.Magyarorszagi vezetekes pl. ingyen hivhato ezen keresztul.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
ignac
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Január 25. Szerda, 23:26    Hozzászólás témája: re Hozzászólás az előzmény idézésével

tenyleg muxik !! Mosoly

Laza IGI Laza
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Január 25. Szerda, 23:50    Hozzászólás témája: Re: re Hozzászólás az előzmény idézésével

ignac írta:
tenyleg muxik !! Mosoly

Laza IGI Laza

Tudom... Nevető Nevető Nevető
Vissza az elejére
beno
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Január 28. Szombat, 8:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Cris!
Mo-on is müxik?
Megpróbálom
BENO Laza
Vissza az elejére
aTOM82
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Február 7. Kedd, 11:57    Hozzászólás témája: Krisz Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali Kirsz!

Tényleg nagyon jól működik. Csak kár, hogy csak egy bizonyos ideig. Nekem ma azt irta ki, amikor hivni akartam egy vonalas számot, hogy lejárt a maximum ingyenes hivás keret, igy ha hivni akarok, vegyek egy creditcardot.
Szóval minden csoda 3 napig tart !?!
Van ötletetek?

aTOM
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
nts_
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 7. Kedd, 19:02    Hozzászólás témája: Re: Krisz Hozzászólás az előzmény idézésével

aTOM82 írta:
Hali Kirsz!

Tényleg nagyon jól működik. Csak kár, hogy csak egy bizonyos ideig. Nekem ma azt irta ki, amikor hivni akartam egy vonalas számot, hogy lejárt a maximum ingyenes hivás keret, igy ha hivni akarok, vegyek egy creditcardot.
Van ötletetek?

aTOM

csinalj egy uj accot hozza egy gagyi freemailes cimmel es tadam ! Mosoly
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 7. Kedd, 20:02    Hozzászólás témája: Re: Krisz Hozzászólás az előzmény idézésével

aTOM82 írta:
Hali Kirsz!

Van ötletetek?

aTOM

Nekem mukodik...Lehet azert,mert netshopbol hasznalom es altalaban nem ugyanarrol a geprol,tehat mas IP cimrol inditok hivast.Vagy azert,mert automatikusan torli este a vendegek altal letoltott programokat es a telepitestol szamitott ido aranyaban teszi fel a kerdest,nem tudom.De miutan en letoltom,hivok aztan este lesz egy uninstall,nagyon jol megy.
Vissza az elejére
sealspietro
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 6. Hétfő, 13:03    Hozzászólás témája: Re: bocsi , csak kép próba. Hozzászólás az előzmény idézésével

sealspietro írta:
Forgó szemek Forgó szemek

[img]34.gif_http://sealspietro.extra.hu[/img]

BrühühühüüüSzomorú((
Méé nem tudok képet beilleszteni??? Enci segíícs!!!!!! Síró vagy nagyon szomorú Kérdés Felkiáltás
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése AIM MSN Messenger
Pounder
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 6. Hétfő, 17:00    Hozzászólás témája: Re: bocsi , csak kép próba. Hozzászólás az előzmény idézésével

sealspietro írta:
sealspietro írta:

BrühühühüüüSzomorú((
Méé nem tudok képet beilleszteni??? Enci segíícs!!!!!! Síró vagy nagyon szomorú Kérdés Felkiáltás

mert nem igy csináltad Mosoly

nem jó a hivatkozás: http://sealspietro.extra.hu/34.gif <--igy kellett volna

mindegy, igy sem jó, az extra.hu miatt sztem, mert máshonnan megy:

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
sealspietro
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 6. Hétfő, 17:04    Hozzászólás témája: Re: bocsi , csak kép próba. Hozzászólás az előzmény idézésével

Pounder írta:
sealspietro írta:
sealspietro írta:

BrühühühüüüSzomorú((

Halihóóó!
Az volt az első kisérletem, de az sem jó...brühühühhüüSzomorú((
Most itt okosan megcsinálom mégegyszer:

Akkó sem láccik , brühühüSzomorú(
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése AIM MSN Messenger
sealspietro
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 6. Hétfő, 17:08    Hozzászólás témája: Re: bocsi , csak kép próba. Hozzászólás az előzmény idézésével

Pounder írta:
sealspietro írta:
sealspietro írta:

BrühühühüüüSzomorú((

mindegy, igy sem jó, az extra.hu miatt sztem, mert máshonnan megy:

Hali!
Biztos az extra miatt , mert az nem preferálja a külső hivatkozásokat ( hogy az a }{;łł&#@>!!!! )
Most hogy jól kikáromkodtam magam , nem tudtok egy jó képfeltöltő - megjelenítő oldalt!
Léécíí! Mosoly))
Vissza az elejére
szbetti
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 31. Péntek, 21:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem 1 percenként szétkapcsol és azt írja, hogy kreditet kellene vásárolnom 10 euroért. Másnak is csak így működik??
Vissza az elejére
ignac
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Április 1. Szombat, 12:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szbetti írta:
Nekem 1 percenként szétkapcsol és azt írja, hogy kreditet kellene vásárolnom 10 euroért. Másnak is csak így működik??

Mostanában igen.
bigZ
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Április 1. Szombat, 14:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

eZT próbálta már valaki? kinézetre ugyanaz, de nemtudom ez szétkapcsol-e...
http://internetcalls.com/en/index.html
Vissza az elejére
dia11
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Április 1. Szombat, 17:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Próbálta már valaki ,hogy feltölti 10 euróval?
Mert Magyarországra ingyenes és akkor a 10 euro sose fogy el.
Én is ezen gondolkozom,csak kiváncsi vagyok,hogy ti csináltátok e már,mert feleslegesen nem akarok 10 eurot sem kidobni.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban