Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Biztosítás

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
hollaa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 29. Hétfő, 17:07    Hozzászólás témája: Biztosítás Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Lenne egy fontos kérdés, amiről eddig szerintem még nem esett szó. Ez a biztosítás. Szükséges betegbiztosítást kötni, ha valaki kimegy Angliába dolgozni? Vagy ez hogy működik odakinnt?

Előre is köszönöm a válszt.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 29. Hétfő, 21:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem. Az egészségügy nagyjából ugyanúgy működik, mint MO-n, fizeted az NI-t, és nincs hálapénz. Körzeti orvoshoz be kell jelentkezni. És valószinűleg megkérdezik, hogy hol tartózkodtál az elmúlt egy évben. Miért, nem tudom, csak láttam kiirva a mi körzetinknél.
Vissza az elejére
dorikol
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 4. Szerda, 22:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Nekem az lenne a kérdésem, hogy a European Health Insurance Card is elég-e ha kimegyek Angliába- két hónapra. Megkérdeztem már csomó helyen, mindenhol azt mondták, hogy nekem kell eldönteni, biztosabb ha kötök biztosítást, de elvileg az EHIC is elég. Tudnátok segíteni? Előre is köszi
Vissza az elejére
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Július 6. Péntek, 23:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen elég, úgy értem alapvető orvosi ellátásra. Mi is azzal kezdtük.
Amit itt nem fedez: az a fogorvos, szemész, gyógytornász stb úri huncutságokat.
Amiért extra utasbiztosítást érdemes kötni: a poggyászkár (a légitársaságok fizetnek, ha elvesztik a csomagot) és hogy súlyos baleset után hazaszállítsanak - mivel nem sielni jösz, nem is raftingolni, ennek elég kicsi a valószínűsége. Mi soha nem kötünk, ha EU-n belül utazunk.
Vissza az elejére
Bonham
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 7. Szombat, 10:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha csak 2 honapra jossz akkor en a helyedben nem kotnek biztositast bar kothetsz ha neked ugy biztosabb......En egy evre jottem ki es en kotottem biztositast mert az EIHC csak alap dolgokra jo es ugyebar sose lehet tudni...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban