| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
tunke Újonc

|
Elküldve: 2010. Április 6. Kedd, 23:45 Hozzászólás témája: KING'S LYNN-i magyarok .. |
|
|
| Barátokat keresek King's Lynn vagy környékéröl.....Tünde vagyok, 24 éves ,nemrég jöttem ki a barátom által, ápolók vagyunk...én úgy érzem csak kettecskén vagyunk magyarok ebben a városban....ha van valaki rajtunk kivül jelezzen:)...kérlek..... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Platschu Haladó

|
Elküldve: 2010. Április 7. Szerda, 17:45 Hozzászólás témája: Re: KING'S LYNN-i magyarok .. |
|
|
| tunke írta: | | Barátokat keresek King's Lynn vagy környékéröl.....Tünde vagyok, 24 éves ,nemrég jöttem ki a barátom által, ápolók vagyunk...én úgy érzem csak kettecskén vagyunk magyarok ebben a városban....ha van valaki rajtunk kivül jelezzen:)...kérlek..... |
Hétfőn utazok ki. A Heathrowról elsőnek Birminghambe, majd Nottinghambe visznek, aztán majd utána szerdán, azaz április 14.-től kezdve gyógyszerészként fogok King's Lynnben dolgozni a Bootsnál. Jártam King's Lynn fórumon is, ahol azt említették, hogy többnyire litvánok dolgozgatnak ott, de 1-2 magyar biztos van még. Velem együtt már hárman lesztek.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
CseriHeri Újonc

|
Elküldve: 2010. Szeptember 18. Szombat, 20:19 Hozzászólás témája: |
|
|
Most mar negyen vagyunk akkor En is King's Lynn-ben elek, en is azt hittem, hogy en vagyok az egyeduli....Jaj de jo, hogy ratalaltam erre a forumra!!! Remelem, hogy meg itt vagytok es nem koltoztetek el aprilis ota...
Kerlek irjatok! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
pistibox Újonc

|
Elküldve: 2011. Július 22. Péntek, 20:07 Hozzászólás témája: !!!! |
|
|
van még itt valaki? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Platschu Haladó

|
Elküldve: 2011. Július 28. Csütörtök, 8:22 Hozzászólás témája: |
|
|
Még mindig itt vagyunk King's Lynnben, bár kb. egy tucat magyarnál nincs több. Kicsit kinőttük ezt a fórumot, mert élőben vagy a FaceBookon szoktunk cseverészni. Ezért is nem voltam már én sem egy ideje errefelé.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Oktavia Újonc

|
Elküldve: 2011. Augusztus 3. Szerda, 19:55 Hozzászólás témája: |
|
|
na én is ideértem  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Platschu Haladó

|
Elküldve: 2011. Augusztus 4. Csütörtök, 7:48 Hozzászólás témája: |
|
|
Küldök üzenetet.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|