| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Laller Haladó

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 32 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006. Január 21. Szombat, 22:03 Hozzászólás témája: Meló magyar cégen keresztül |
|
|
Sziasztok!
Biztonsági őrként szeretnék Angliába kimenni. Itthon Bp.-n hirdet álláslehetőséget egy magyar cég, az Őrtanoda kft. Állítólag szerződésben vannak a S.I.A. vagyonvédelmi szakhatósággal, és kinti megbízóknak közvetítenek ki biztonsági őröket, sőt állítólag jutalékot is onnan kapnak, tehát nem kérnek regisztrációs sem egyéb díjat. Ha tud valaki valamit erről a cégről vagy, hogy létezhet-e ilyen lehetőség akkor nagyon örülnék egy kis infónak.
Előre is köszi mindenkinek.
Lajos |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Krisz972 V.I.P.

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 272 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Január 21. Szombat, 23:24 Hozzászólás témája: Re: Meló magyar cégen keresztül |
|
|
| Laller írta: | Sziasztok!
Biztonsági őrként szeretnék Angliába kimenni. Itthon Bp.-n hirdet álláslehetőséget egy magyar cég, az Őrtanoda kft. Állítólag szerződésben vannak a S.I.A. vagyonvédelmi szakhatósággal, és kinti megbízóknak közvetítenek ki biztonsági őröket, sőt állítólag jutalékot is onnan kapnak, tehát nem kérnek regisztrációs sem egyéb díjat. Ha tud valaki valamit erről a cégről vagy, hogy létezhet-e ilyen lehetőség akkor nagyon örülnék egy kis infónak.
Előre is köszi mindenkinek.
Lajos |
Szia !
Elviekben letezhet,mert jol inditottak,ugyanis Angliaban tilos a munkakeresotol penzt kerni munkakozvetitesert.Es ha irsz egy e-mailt a S.I.A.-nak,hogy valoban van-e szerzodese ezzel a ceggel,mert munkat ajanlottak neked rajuk hivatkozva,szivesen fognak ra valaszolni.Ne parazz,irj nyugodtan,ez csak otthon ciki,itt teljesen termeszetes.
Krisz |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Laller Haladó

|
Elküldve: 2006. Január 22. Vasárnap, 20:17 Hozzászólás témája: x |
|
|
Köszi szépen a választ, megnyugodtam egy kicsit. bár lehet, hogy lesz pár kérdésem még. Sőt, már van is. Felsőfokú biztonságszervező vizsgával és IBSSA testőrvizsgával rendelkezem ami elméletileg nemzetközi. Szerinted ez számít kint? Van lehetőség idővel komolyabb szintre lépni a biztonsági szakmában vagy ott is olyan mint nálunk, hogy többnyire csak látszatmunkát végeznek alulképzett emberek bagóért. Mert pont ebből van elgem itthon is.
Üdv!
Lajos |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Krisz972 V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Január 22. Vasárnap, 22:24 Hozzászólás témája: Re: x |
|
|
| Laller írta: | Köszi szépen a választ, megnyugodtam egy kicsit. bár lehet, hogy lesz pár kérdésem még. Sőt, már van is. Felsőfokú biztonságszervező vizsgával és IBSSA testőrvizsgával rendelkezem ami elméletileg nemzetközi. Szerinted ez számít kint? Van lehetőség idővel komolyabb szintre lépni a biztonsági szakmában vagy ott is olyan mint nálunk, hogy többnyire csak látszatmunkát végeznek alulképzett emberek bagóért. Mert pont ebből van elgem itthon is.
Üdv!
Lajos |
Itt van erre kulon vizsga,nem tudom,mennyit er itt egy IBSSA.De ha az ismeri,aki alkalmazni akar,akkor sokat nyerhetsz vele.De szemelyi testor szamara nem nagyon hirdetnek allast,neked kell egy jo oneletrajzzal megbombazni az itteni biztonsagtechnikai cegeket. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Laller Haladó

|
Elküldve: 2006. Január 24. Kedd, 21:56 Hozzászólás témája: Hali |
|
|
| olvastam a többi fórumban, hogy elég nehéz lakást találni, és még a külön szobát sem lehet megfizetni, hanem általában 2 ember vesz ki egy szobát. Ez mondjuk annyira nem gáz mert a tesómmal mennék, viszont lenne kérdésem ezzel kapcsolatban. Általában hány szobásak ezek a lakások? Mert ha mondjuk 3 vagy 4 az akkor már 6-8 személy egy lakásban, 1 konyhára, 1 fürödőszobára, stb... Az már elég kényelmetlen. Vagy, hogy működik ez általában? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Január 24. Kedd, 22:02 Hozzászólás témája: Re: Hali |
|
|
| Laller írta: | | olvastam a többi fórumban, hogy elég nehéz lakást találni, és még a külön szobát sem lehet megfizetni, hanem általában 2 ember vesz ki egy szobát. Ez mondjuk annyira nem gáz mert a tesómmal mennék, viszont lenne kérdésem ezzel kapcsolatban. Általában hány szobásak ezek a lakások? Mert ha mondjuk 3 vagy 4 az akkor már 6-8 személy egy lakásban, 1 konyhára, 1 fürödőszobára, stb... Az már elég kényelmetlen. Vagy, hogy működik ez általában? |
Nálunk pl 60/hét abban az esetben ha 6 ember van a házban, 70/hét ha 4 és van ahol meg közös nappali is van.De tudok lakásokrol , ahol ugyan 50/hét ert vagy de 10-12-en osztoztok egy lakáson, 1fürdőszobával, ahol a wc is a fürdőben van. Az elég gáz. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Krisz972 V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Január 24. Kedd, 22:27 Hozzászólás témája: Re: Hali |
|
|
| Laller írta: | | olvastam a többi fórumban, hogy elég nehéz lakást találni, és még a külön szobát sem lehet megfizetni, hanem általában 2 ember vesz ki egy szobát. Ez mondjuk annyira nem gáz mert a tesómmal mennék, viszont lenne kérdésem ezzel kapcsolatban. Általában hány szobásak ezek a lakások? Mert ha mondjuk 3 vagy 4 az akkor már 6-8 személy egy lakásban, 1 konyhára, 1 fürödőszobára, stb... Az már elég kényelmetlen. Vagy, hogy működik ez általában? |
Nalam meg pl fejenkent 70-80-nal indul a belvarosi elhelyezkedes miatt,viszont hatnal tobben nincsenek egy lakasban.De az 50 font koruli vagy alatti kegliket keruld,mint a tragyadombot,mert az olyan is,vagypedig masfel-ket orat kell utaznod a kozpontig.
"Altalaban" meg ugy mukodik,hogy ami nagyon olcso,az gyanus.Vagy rossz a kornyek,vagy 15-en laktok egy lakasban,vagy fekakkal kell lakni.Na az meg a legvege....  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Laller Haladó

|
Elküldve: 2006. Január 25. Szerda, 15:43 Hozzászólás témája: Re: Hali |
|
|
| Enci írta: | | Laller írta: | | olvastam a többi fórumban, hogy elég nehéz lakást találni, és még a külön szobát sem lehet megfizetni, hanem általában 2 ember vesz ki egy szobát. Ez mondjuk annyira nem gáz mert a tesómmal mennék, viszont lenne kérdésem ezzel kapcsolatban. Általában hány szobásak ezek a lakások? Mert ha mondjuk 3 vagy 4 az akkor már 6-8 személy egy lakásban, 1 konyhára, 1 fürödőszobára, stb... Az már elég kényelmetlen. Vagy, hogy működik ez általában? |
Nálunk pl 60/hét abban az esetben ha 6 ember van a házban, 70/hét ha 4 és van ahol meg közös nappali is van.De tudok lakásokrol , ahol ugyan 50/hét ert vagy de 10-12-en osztoztok egy lakáson, 1fürdőszobával, ahol a wc is a fürdőben van. Az elég gáz. |
Hát az a 4 fős még nem is hangzik olyan rosszul. Az a helyzet, hogy én itthon egyedül bérelek egy 1,5 szobás lakást én nincs is túl szar melóm (területi vezető vagyok egy biztonsági cégnél + 1-2 mellékes) csak sajnos egy fillért sem tudok félre rakni, ezért gondoltam, hogy megpróbálok kint keresni valamit. Úgyhogy inkább fizetek egy kicsit többet csak normálisabbak legyenek a fetételek. Egyelőre úgy néz ki, hogy március körül tudnék indulni, ha lesz valami konkrétum akkor valószínűleg fogok érdeklődni. Előre is köszi.
Lajos |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Január 25. Szerda, 16:29 Hozzászólás témája: |
|
|
Itt az ember szűkebb keretek köré szorul ,a magas árak miatt de ha akarod bérelheted egyedül is a két ágyast  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Laller Haladó

|
Elküldve: 2006. Január 25. Szerda, 21:55 Hozzászólás témája: |
|
|
| Enci írta: | Itt az ember szűkebb keretek köré szorul ,a magas árak miatt de ha akarod bérelheted egyedül is a két ágyast  |
Jah, hát majd meglátjuk mennyi lesz a lé amiből tudom fizetni. A 2 ágyassal nincs gond mert ha megyek akkor a tesómmal megyek, és úgy minden oké, csak 8-10 fős tömegszállásra semmi esetre sem akarork menni. Alkalmazkodóképes vagyok de azért vannak határok. Gondolom ezt megérted.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Laller Haladó

|
Elküldve: 2006. Január 29. Vasárnap, 16:10 Hozzászólás témája: |
|
|
Beleolvasgattam a többi topic-ba és írtátok, hogy némely kiadó lakásban van internet de be lehet köttetni amelyikben nincs. Ez kb mekkora költség havonta? Van esetleg valakinek olyan magyar ismerőse Londonban aki biztonsági őrként dolgozik? Szerintetek reális a 7-9 Ł-os órabér amit ígérnek?
Ha valaki tud estleg segíteni a SIA (Security Industry Authority) elérhetőségét megszerezni, hogy lecsekkolhassam azt a cégen akin keresztül kimennék, hálás lennék érte.
üdv!
Lajos |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Január 29. Vasárnap, 17:59 Hozzászólás témája: |
|
|
| Laller írta: | Beleolvasgattam a többi topic-ba és írtátok, hogy némely kiadó lakásban van internet de be lehet köttetni amelyikben nincs. Ez kb mekkora költség havonta? Van esetleg valakinek olyan magyar ismerőse Londonban aki biztonsági őrként dolgozik? Szerintetek reális a 7-9 Ł-os órabér amit ígérnek?
Ha valaki tud estleg segíteni a SIA (Security Industry Authority) elérhetőségét megszerezni, hogy lecsekkolhassam azt a cégen akin keresztül kimennék, hálás lennék érte.
üdv!
Lajos |
A Bt-nél 15Ł havonta,plussz telefonvonal.De ha a lakásban valakivel megegyezel tyudod felezni a költséget mert két gépre lehet kötni.
Érdekes, beütöttem a keresőbe, nekem sem jött be rá semmi, csak a magyar lap. De az azért nem jelenti azt hogy nincs...kérd meg a magyar céget adják oda a telszámot. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Laller Haladó

|
Elküldve: 2006. Január 29. Vasárnap, 20:34 Hozzászólás témája: |
|
|
| Enci írta: | | Laller írta: | Beleolvasgattam a többi topic-ba és írtátok, hogy némely kiadó lakásban van internet de be lehet köttetni amelyikben nincs. Ez kb mekkora költség havonta? Van esetleg valakinek olyan magyar ismerőse Londonban aki biztonsági őrként dolgozik? Szerintetek reális a 7-9 Ł-os órabér amit ígérnek?
üdv!
Lajos |
A Bt-nél 15Ł havonta,plussz telefonvonal.De ha a lakásban valakivel megegyezel tyudod felezni a költséget mert két gépre lehet kötni.
Érdekes, beütöttem a keresőbe, nekem sem jött be rá semmi, csak a magyar lap. De az azért nem jelenti azt hogy nincs...kérd meg a magyar céget adják oda a telszámot. |
Az nem is olyan sok. Gondolom a telefonvolnal sem egy horror összeg. Van még egy olyan is, hogy Biztonsági vállalkozások munkaadói szövetsége, sajnos az angol nevüket nem tudom, de megfogadom a tanácsod és megpróbálom tőlük elkérni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Krisz972 V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Január 29. Vasárnap, 20:40 Hozzászólás témája: |
|
|
| Laller írta: | Beleolvasgattam a többi topic-ba és írtátok, hogy némely kiadó lakásban van internet de be lehet köttetni amelyikben nincs. Ez kb mekkora költség havonta? Van esetleg valakinek olyan magyar ismerőse Londonban aki biztonsági őrként dolgozik? Szerintetek reális a 7-9 Ł-os órabér amit ígérnek?
üdv!
Lajos |
Ha ez az...:
http://www.the-sia.org.uk/home |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Laller Haladó

|
Elküldve: 2006. Január 30. Hétfő, 11:16 Hozzászólás témája: |
|
|
| Krisz972 írta: | | Laller írta: | Beleolvasgattam a többi topic-ba és írtátok, hogy némely kiadó lakásban van internet de be lehet köttetni amelyikben nincs. Ez kb mekkora költség havonta? Van esetleg valakinek olyan magyar ismerőse Londonban aki biztonsági őrként dolgozik? Szerintetek reális a 7-9 Ł-os órabér amit ígérnek?
üdv!
Lajos |
Ha ez az...:
http://www.the-sia.org.uk/home |
Ez lesz az. Köszönöm szépen. Alkalom adtán meghálálom.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|