Elküldve: 2006. Máj 12. Péntek, 13:51 Hozzászólás témája: Hip-Hop + London = ???
Hat igazsag szerint azert batorkodtam megnyitni ezt a topicot, mert a forumban sehol nem talaltam erdemleges infot arrol, hogy igenyes rap zenere vagyo magyar fiatal merre vegye az iranyt buli ugyben, szal HiP-HoP + London =
Elküldve: 2006. Máj 22. Hétfő, 12:49 Hozzászólás témája:
Na bumm...
Titkon remenykedtem benne, hogy vmi olyan helyen tom elverni csekely kis fizum, ahol a kedvenc zenemet hallgathatom, de ezek szerint marad az otthoni "8 Fosters 5 fontert" akcio...
Mindenesetre koszi a biztatast...mint tudjuk a kardhal eloszor, a remeny hal meg utoljara...hehehe...
Na aloha!!! _________________ Ro3
Elküldve: 2006. Máj 22. Hétfő, 19:27 Hozzászólás témája:
fagyisrobi írta:
Na bumm...
Titkon remenykedtem benne, hogy vmi olyan helyen tom elverni csekely kis fizum, ahol a kedvenc zenemet hallgathatom, de ezek szerint marad az otthoni "8 Fosters 5 fontert" akcio...
Mindenesetre koszi a biztatast...mint tudjuk a kardhal eloszor, a remeny hal meg utoljara...hehehe...
Na aloha!!!
Na ne hülyéskedj már Fagyisrobi!
Ne mond már, hogy Harlesdenben nem találsz egy rap-es clubbot...
Nem csak az Off Licence- ig kell ám elsétálni a 8 Fosters-ért... _________________ Fülig Jimmy
Elküldve: 2006. Máj 23. Kedd, 9:30 Hozzászólás témája:
Hella Fulig!!!
Nem, termeszetesen nem csak off license-elek, 2 hete pl. Halasz Judit koncertre akartam elmenni Islingtonba, csak nem volt penzem...hehehe...
Viccet felreteve, akarkit kerdeztem itt Harlesdenben, nem tudott normalis helyet mondani itt a kornyeken, max annyit, hogy menjek be a West End-be, szal annyit ert, mint doglott halnak a beontes...pff...
Ja, es termeszetesen nem a helyi nyugdijasklub rangidos tagjat kerdeztem...
Azert egy kicsit bovitem a kort...
SKA, Reggae, Hip-Hop...ja es lehet itt vhol normalis
CSOCSOASZTALT talalni!?!?!?!?!?!?!?!
Elküldve: 2006. Máj 25. Csütörtök, 16:06 Hozzászólás témája:
fagyisrobi írta:
Na bumm...
Na aloha!!!
Naná
De szerintem azé van esélyed hogy London-ban találsz valami lebújt ahol törik a reppet
Elküldve: 2006. Június 1. Csütörtök, 10:08 Hozzászólás témája:
Na nekem ne is emlitsd hogy milyen lakótársakkal tud összehozni a sors ...... nekem nem szokásom embereket minősiteni de London-ban láttam csodákat ( magyar viszonylatban )
Volt olyan akinek épphogy súrolta a beton a lábát vagy 5 perce de ő már úgy viselkedett mint aki frissen érkezett kém bridge-ből
Elküldve: 2006. Szeptember 8. Péntek, 23:07 Hozzászólás témája:
hat ugy latom itt tenyleg nemsokmindenki erdeklodik a rap irant...
lehet h rossz helyre tetted a topicot, mert nekem is sokaig tartott meg megtalaltam pedig kifejezetten kerestem a bulizos cimszavaknal.most erkeztem csak londonba, szal ha azota talaltatok vmi jo helyet...irjatok!!!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban