| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Laci43 Haladó

|
Elküldve: 2006. Április 29. Szombat, 11:13 Hozzászólás témája: Kirúgás |
|
|
| Őssze sikerült egy remek állást találnom Portsmouth mellett, Denmead-ben. Tetszett a munka, tetszett a fizetés (3200 after tax). Sajnos nem tartott túl sokáig, mert egy műtét miatt haza kellet mennem, 2 hétre. A műtét egyszerű rutin, de ha nem végzik el, az a bal kezem lebénulásával járt volna. Ismerve az angol NHS-t, inkább az otthonit választottam. Visszatérésem utánegy héttel ,, we are sorry'' stb. blablabla, ingatag egészségi állapotomra való hivatkozással kirúgtak. Kénytelen-kelletlen be kellett ugranom az első adodó munkahelyre. 6 hét elteltével hívtak a régi cégtől, hogy menjek vissza, ha még nem találtam másik állást. Szivem szerint visszamennék, de egy percig sem érezném magam a továbbiakban biztonságban, ezért inkább nemet mondtam. Arról nem is beszélve, hogy enyhén szólva megalázónak érezném a visszatérésemet. Folyamatosan keresek másik hasonló állást, és ha minden igaz össze is jön a jövő héten Brightonban. Interjúra hívtak 17 fontos állásra, és ha valakit interjúra hívnak, az majdnem biztos felvételt is jelent. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Április 29. Szombat, 11:38 Hozzászólás témája: Re: Kirúgás |
|
|
| Laci43 írta: | | Őssze sikerült egy remek állást találnom Portsmouth mellett, Denmead-ben. Tetszett a munka, tetszett a fizetés (3200 after tax). Sajnos nem tartott túl sokáig, mert egy műtét miatt haza kellet mennem, 2 hétre. A műtét egyszerű rutin, de ha nem végzik el, az a bal kezem lebénulásával járt volna. Ismerve az angol NHS-t, inkább az otthonit választottam. Visszatérésem utánegy héttel ,, we are sorry'' stb. blablabla, ingatag egészségi állapotomra való hivatkozással kirúgtak. Kénytelen-kelletlen be kellett ugranom az első adodó munkahelyre. 6 hét elteltével hívtak a régi cégtől, hogy menjek vissza, ha még nem találtam másik állást. Szivem szerint visszamennék, de egy percig sem érezném magam a továbbiakban biztonságban, ezért inkább nemet mondtam. Arról nem is beszélve, hogy enyhén szólva megalázónak érezném a visszatérésemet. Folyamatosan keresek másik hasonló állást, és ha minden igaz össze is jön a jövő héten Brightonban. Interjúra hívtak 17 fontos állásra, és ha valakit interjúra hívnak, az majdnem biztos felvételt is jelent. |
Minek a roviditese a CNC? Tulajdonkeppen ez milyen munka? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Laci43 Haladó

|
Elküldve: 2006. Április 29. Szombat, 20:33 Hozzászólás témája: |
|
|
| computer nuneric control |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Laci43 Haladó

|
Elküldve: 2006. Április 29. Szombat, 21:07 Hozzászólás témája: |
|
|
| Egészen pontosan számítógépv által vezérelt szerszámgépek programozása. A fa és fém megmunkálásában a legelterjedtebb. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. Április 29. Szombat, 22:30 Hozzászólás témája: |
|
|
A pozitiv oldala a dolognak, hogy visszahivtak, ami azt jelenti, hogy mégicsak becsültek annyira, hogy visszavegyenek, és nem találtak nálad jobbat.
Sajnos az interjúra behivás nem jelent majdnem felvevést, sok minden múlik azon, hogy hogyan produkálsz az interjún, de ha behivnak, mindenképpen jó jel.
Remélem, találsz valami nagyon jót hamarosan. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szmore13 Haladó

|
Elküldve: 2006. Június 25. Vasárnap, 23:39 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Laci!
Remélem,hogy meggyógyultál teljesen.
Tudod,hogy mi az a CIS card?
A CSCS card-ot már nagyjából leforgattam,a Henrietta segitett.
Még az NI-vel is lenne kérdésem.Az "ismerősöm" július 13-án megy be intézni ezt a dolgot.Mennyi idő alatt kapja meg vajon?
Előre is köszi a választ.
Üdv. Szmöre  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Laci43 Haladó

|
Elküldve: 2006. Június 26. Hétfő, 6:13 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia, és köszöm, jól vagyok. Be kell valljam, nem tudom mi az a CSCS card. A NI kártyát, ha jól emlékszem egy jó hónapra kaptam meg a maga plasztik valójában. de számom volt már korábban is.
Üdv,
Laci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. Június 26. Hétfő, 18:01 Hozzászólás témája: |
|
|
| szmore13 írta: |
Tudod,hogy mi az a CIS card?
 |
Én úgy vettem ki, hogy ez nagyjából ugyanaz, mint a CSCS, épitkezési munkákhoz kell. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szmore13 Haladó

|
Elküldve: 2006. Június 26. Hétfő, 20:46 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszönöm Henrietta!
Légyszi azokat a dokumentumokat sorold fel,ami minden kint dolgozó alkalmazottnak kell,hogy a birtokában legyen.Azt látom,hogy a munkáltató nem tudja,vagy nem akarja tudni!
Irtam privibe is,csak a macskám rálépett a klaviatúrára és elszállt...
Üdv: Szmore  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Június 27. Kedd, 13:25 Hozzászólás témája: |
|
|
| Marminthogy mi az, amit magaddal kell hoznod, vagy amit itt kell megszerezned? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szmore13 Haladó

|
Elküldve: 2006. Június 29. Csütörtök, 20:12 Hozzászólás témája: |
|
|
Amit kint kell megkapni!
Nem vagyok teljesen tudatlan,csak van egy-két homályos folt!
Üdv:Szmore
Már annyi a hozzászólás,hogy nem találom meg a fontos dolgokat!
Elnézést...
Bye |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Június 29. Csütörtök, 20:37 Hozzászólás témája: |
|
|
Tulajdonképpen nem sok kell. Kell az NI szám és bejelentkezni a Worker Registraton Scheme-re, ha már van állásod. Ez a kötelező. Aztán kell bankszámlát intézned, esetleg jogsit, orvoshoz bejelentkezni. Nagyjából ennyi, ami általános, de kellhet speciális papir is, attól függ, milyen munkát keresel, pl. tanár, ápolónő, orvos.
Valakinek jut még eszébe valami, amit kihagytam?
Nyugodtan kérdezz, valaki biztos tudja majd a választ. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szmore13 Haladó

|
Elküldve: 2006. Július 1. Szombat, 17:11 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszönöm Henrietta!
Nagyon rendes vagy!
Szerintem ez a CIS és CSCS card lehet,hogy annak kell,aki nem épitőipari alkalmazott,hanem vállalkozó.
Üdv: Szmore
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
panka-john Újonc

Csatlakozott: Oct 29, 2006 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Manchester, UK
|
Elküldve: 2006. Október 29. Vasárnap, 18:16 Hozzászólás témája: CIS számról |
|
|
Sziasztok.
Panka és John vagyunk, Manchesterből írunk. A CIS = Construction Industry Scheme kártya, akik az építőiparban self-employed-ként dolgoznak, nekik kell ilyet kérni. Üdv |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|