Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

utazás

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
szasza3
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2009. Július 20. Hétfő, 16:13    Hozzászólás témája: utazás Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Barátnőmmel szeretnénk majd kiutazni Londonba. Az lenne a kérdésem, hogy ti mennyit fizettek a kiutazásért? Mi a legolcsóbb módja, hogy Londonba jussunk?

Köszönöm a válaszokat!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
tothz
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2009. Július 21. Kedd, 0:10    Hozzászólás témája: Re: utazás Hozzászólás az előzmény idézésével

szasza3 írta:
Sziasztok!

Barátnőmmel szeretnénk majd kiutazni Londonba. Az lenne a kérdésem, hogy ti mennyit fizettek a kiutazásért? Mi a legolcsóbb módja, hogy Londonba jussunk?

Köszönöm a válaszokat!

A legolcsóbb módja a hosszú séta hátizsákkal. Nevető

A második legolcsóbb mód fapados repülő időben megvett jeggyel. Ha az ember nem veszi meg idejében a jegyeket, akkor marad a http://uk.travel.yahoo.com/ itt kiderül melyik nem fapados társaságnak van az adott időpontban legjobb ára. Ezután meg kell nézni az adott légitársaság honlapján az általuk kínált jegy árát (ez 5, 10 fonttal olcsóbb mint a yahoo-n kapott ár).
Vissza az elejére
bertie
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2009. Július 21. Kedd, 6:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem a legolcsobb returjegy - evekkel ezelott - asszem 60 vagy 70 font volt, novemberben, ami abszolut holtszezon a legitarsasagoknak, es akkor meg nem raktak ra mindenfele vicces dijakat. Altalanossagban elmondhato, ha het kozepen utazol, olcsobbak a jegyek, de csak ra kell menni a honlapokra, keresgelni, aztan donteni...
Vissza az elejére
Tigriske4you
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2009. Október 21. Szerda, 20:48    Hozzászólás témája: stop Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Magyarországról Londonba utaznánk autóval, szeretnénk egy megállót beiktatni egy alváshoz, éjszaka. Szerintetek hol érdemes megállni? (Tehát aki esetleg ugyanígy szokott utazni,hol áll meg pihenni?)

Előre is köszi!
Tigriske
Vissza az elejére
Blobzang
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2009. Október 26. Hétfő, 8:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én autóval voltam, de nem álltam meg pihenni a tankolásokon kívül. Reggel 6-kor indultam Budaörsről és este 10-kor értem Donkuerquebe. Ezt szerintem ki lehet bírni. Utána a kompig két óra pihenés, mert éjfélkor indult, meg a komp útideje is két óra, tehát ott volt 4 óra pihenő. Nekem nem volt annyira megterhelő.
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban