| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
yba_us Újonc

|
Elküldve: 2009. Március 8. Vasárnap, 12:09 Hozzászólás témája: A "legolcsobb utiterv" Pestrol Londonba!!! |
|
|
Sziasztok!
Boldog Nonapot kivanok a Holgyeknek:-)!!!
Kb 2 het mulva indulok a kis Toyota Colollammal Londonba, es arra lennek kivancsi, hogy mikent hozhatnam ezt az utat ki a legolcsobban. Valaki irta, hogy az ejszakai komp olcsobb. Igaz ez??? Nekem mind1, hogy mikor erek oda, mert a komptol meg ugyis vezetnem kell 100-110 kilometert. Otleteket kernek, hogy mi a legolcsobb utirany Europan keresztul. Lehet, hogy kicsinyesnek tunok, de ahogy elnezem sok eurot megtakarithatok egy kis odafigyelessel. Fontot erdemes valtanom itthon, vagy jo az Euro is? Mekkora a buko az Euro-Font valtasanal, vagy, ha Eurot teszek be a bankba, akkor nincs jelentosege?
Koszonom a kitunteto figyelmet:-)
Boldog Nonapot , Tibi:-) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
yba_us Újonc

|
Elküldve: 2009. Március 9. Hétfő, 9:22 Hozzászólás témája: |
|
|
Hali!
Most csak ram haragszotok, vagy bsemmi otletetek nincs??? 
csak annyit aruljatok el, hogy a nap melyik szakaszaban a legolcsobb az atkeles.
Koszike:-) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Blobzang Mester

Csatlakozott: Jan 17, 2008 Hozzászólások: 262 Tartózkodási hely: London, Beckton
|
Elküldve: 2009. Március 9. Hétfő, 9:23 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia!
Én voltam kinn autóval és azt tudom neked mondani, hogy kb 6-6,5-es fogyasztással tudtam haladni (1,4-es Rover). Az éjszakai komp tényleg olcsóbb, és a Donkuerque-Dover vonal is olcsóbb mint Calais-ból menni. Ja és így nem is kell annyit autóznod Franciaországban. Eurót érdemes váltanod a kinti tankoláshoz, meg persze fontot az angliai tankoláshoz. Ha rendelkezel olyan bankkártyával amelyik nem csak mágnescsíkos, hanem chip-es is, akkor pénzt váltanod sem kell, azt elfogadják bárhol európában.
További szép napot: Blobzang _________________ Menj, az úton menj tovább... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 1851 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2009. Március 9. Hétfő, 10:16 Hozzászólás témája: |
|
|
| yba_us írta: | Hali!
Most csak ram haragszotok, vagy bsemmi otletetek nincs??? 
csak annyit aruljatok el, hogy a nap melyik szakaszaban a legolcsobb az atkeles.
Koszike:-) |
Van egy csomo topik, ahol ez reszletesen ki van elemezve.
Esetleg olvasni kellene, a kereso hasznalataval.
Pl arra, hogy komp
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
yba_us Újonc

|
Elküldve: 2009. Március 9. Hétfő, 13:56 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Seci!
Meg eleg gaz vagyok itt, hiszen tegnap regisztraltam, es veresre olvastam a szemem, de odaig meg nem jutottam el(kereso). Koszi a segitseget. Biztosan faraszto lehet mindent 100x elmondani a "kopaszoknak" .
Szep napot neked is, Tibi:-) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
yba_us Újonc

|
Elküldve: 2009. Március 9. Hétfő, 14:01 Hozzászólás témája: |
|
|
Blobzang!!!
A koszonet neked jar igazabol, szoval koszi!!! Sokat segitettel, es en is arra megyek. Ki is neztem az utat a vterkepen.
:-)Tibi:-) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Guru

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 1452 Tartózkodási hely: Edgware
|
Elküldve: 2009. Március 9. Hétfő, 14:05 Hozzászólás témája: |
|
|
| yba_us írta: | Szia Seci!
Meg eleg gaz vagyok itt, hiszen tegnap regisztraltam, es veresre olvastam a szemem, de odaig meg nem jutottam el(kereso). Koszi a segitseget. Biztosan faraszto lehet mindent 100x elmondani a "kopaszoknak" .
Szep napot neked is, Tibi:-) |
Idáig juss el, és révben vagy
http://www.magyaroklondonban.com/ftopict-845.html |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|