Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

A "legolcsobb utiterv" Pestrol Londonba!!!

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
yba_us
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2009. Március 8. Vasárnap, 12:09    Hozzászólás témája: A "legolcsobb utiterv" Pestrol Londonba!!! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Boldog Nonapot kivanok a Holgyeknek:-)!!!

Kb 2 het mulva indulok a kis Toyota Colollammal Londonba, es arra lennek kivancsi, hogy mikent hozhatnam ezt az utat ki a legolcsobban. Valaki irta, hogy az ejszakai komp olcsobb. Igaz ez??? Nekem mind1, hogy mikor erek oda, mert a komptol meg ugyis vezetnem kell 100-110 kilometert. Otleteket kernek, hogy mi a legolcsobb utirany Europan keresztul. Lehet, hogy kicsinyesnek tunok, de ahogy elnezem sok eurot megtakarithatok egy kis odafigyelessel. Fontot erdemes valtanom itthon, vagy jo az Euro is? Mekkora a buko az Euro-Font valtasanal, vagy, ha Eurot teszek be a bankba, akkor nincs jelentosege?
Koszonom a kitunteto figyelmet:-)
Boldog Nonapot , Tibi:-)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
yba_us
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2009. Március 9. Hétfő, 9:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali!

Most csak ram haragszotok, vagy bsemmi otletetek nincs???MosolyMosolyMosoly
csak annyit aruljatok el, hogy a nap melyik szakaszaban a legolcsobb az atkeles.
Koszike:-)
Vissza az elejére
Blobzang
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2009. Március 9. Hétfő, 9:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

Én voltam kinn autóval és azt tudom neked mondani, hogy kb 6-6,5-es fogyasztással tudtam haladni (1,4-es Rover). Az éjszakai komp tényleg olcsóbb, és a Donkuerque-Dover vonal is olcsóbb mint Calais-ból menni. Ja és így nem is kell annyit autóznod Franciaországban. Eurót érdemes váltanod a kinti tankoláshoz, meg persze fontot az angliai tankoláshoz. Ha rendelkezel olyan bankkártyával amelyik nem csak mágnescsíkos, hanem chip-es is, akkor pénzt váltanod sem kell, azt elfogadják bárhol európában.

További szép napot: Blobzang
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2009. Március 9. Hétfő, 10:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

yba_us írta:
Hali!

Most csak ram haragszotok, vagy bsemmi otletetek nincs???MosolyMosolyMosoly
csak annyit aruljatok el, hogy a nap melyik szakaszaban a legolcsobb az atkeles.
Koszike:-)

Van egy csomo topik, ahol ez reszletesen ki van elemezve.
Esetleg olvasni kellene, a kereso hasznalataval.
Pl arra, hogy komp
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
yba_us
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2009. Március 9. Hétfő, 13:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Seci!
Meg eleg gaz vagyok itt, hiszen tegnap regisztraltam, es veresre olvastam a szemem, de odaig meg nem jutottam el(kereso). Koszi a segitseget. Biztosan faraszto lehet mindent 100x elmondani a "kopaszoknak"Mosoly.
Szep napot neked is, Tibi:-)
Vissza az elejére
yba_us
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2009. Március 9. Hétfő, 14:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Blobzang!!!

A koszonet neked jar igazabol, szoval koszi!!! Sokat segitettel, es en is arra megyek. Ki is neztem az utat a vterkepen.
:-)Tibi:-)
Vissza az elejére
Tovi
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2009. Március 9. Hétfő, 14:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

yba_us írta:
Szia Seci!
Meg eleg gaz vagyok itt, hiszen tegnap regisztraltam, es veresre olvastam a szemem, de odaig meg nem jutottam el(kereso). Koszi a segitseget. Biztosan faraszto lehet mindent 100x elmondani a "kopaszoknak"Mosoly.
Szep napot neked is, Tibi:-)

Idáig juss el, és révben vagy Nagyon boldog

http://www.magyaroklondonban.com/ftopict-845.html
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban