| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Sandra Újonc

Csatlakozott: Jan 17, 2006 Hozzászólások: 9 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Január 17. Kedd, 16:29 Hozzászólás témája: Lanyos topic |
|
|
sziasztok,
ha valaki tud ugyes es megbizhato mukormost es pedikurost (legjobb lenne ha magyar lenne) Londonban, NW elonyben, nagyon megkoszonnem!
Sandra |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
brig-ica Újonc

Csatlakozott: Jan 23, 2006 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006. Február 2. Csütörtök, 17:23 Hozzászólás témája: |
|
|
| Szia Brigi vagyok, ki akarok menni én is Angliába már küldtem neked privát üzenetet is, lehet hogy nem vagyok előnyben mert még M.o.-on tartózkodom, de műkörömmel és pedikürrel foglalkoznék ha sikerülne ebben elhjelyezkednem. Minden megoldás érdekel.0036702563824 emil:brig-ica@freemail.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
xtazi Haladó

Csatlakozott: Jan 12, 2006 Hozzászólások: 68 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Február 2. Csütörtök, 18:09 Hozzászólás témája: |
|
|
| En egy jo kis fodraszt keresek...Londoni is megteszi ha nem tud valaki Herne Bay-ben:)) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sandra Újonc

|
Elküldve: 2006. Február 9. Csütörtök, 15:39 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Brigi,
szerintem gyere!
ahogy en elneztem, 2 veglet letezik. Van a Nails.com lanc vagy egyeb elite helyek, ahol 120-170 fontert (!) csinalnak egy uj kormot, meg vannak a kinaiak. a kinaiaknal 100-an dolgoznak egyszerre, 30font es 1 ora (gondolhatod hogy nez ki es mennyire tartos) ha jol beszelsz angolul, van egy site, a thenailgeek.com ahol talalhatsz munkat is, csak kormosok vannak rajta es valaki mindig keres egy kis munkaerot!
gyere! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sandra Újonc

|
Elküldve: 2006. Február 9. Csütörtök, 15:41 Hozzászólás témája: |
|
|
| xtazi írta: | | En egy jo kis fodraszt keresek...Londoni is megteszi ha nem tud valaki Herne Bay-ben:)) |
milyen tipusu fodraszt? abban lehet h tudok segiteni, plusz milyen arfekvesben.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2006. Február 21. Kedd, 12:29 Hozzászólás témája: |
|
|
| Fincley Centralban lattam egy magyar fodrasz lany hirdeteset a kirakatban, nagyon elorelatoan felirtam a telefonszamat. Irj egy uzenetet, ha azt szeretned, hogy megadjam. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
xtazi Haladó

Csatlakozott: Jan 12, 2006 Hozzászólások: 68 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Február 21. Kedd, 13:21 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sandra írta: | | xtazi írta: | | En egy jo kis fodraszt keresek...Londoni is megteszi ha nem tud valaki Herne Bay-ben:)) |
milyen tipusu fodraszt? abban lehet h tudok segiteni, plusz milyen arfekvesben.... |
Mert milyen tipusu fodraszok vannak?????
En sima mezei fodraszt keresek, akinek eltom magyarazni hogy mit szeretek es mit nem:)))) Persze azert tudjon hajat vagni:)))
Sajna az itteni fodraszoknak nem nagyon megy a hajvagas:(((
Vagy csak en fogtam ki rossz embert:))
Plusz ha lehet ne legyen draga:)
Sokat akarok mi? )) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
eva79 Haladó

Csatlakozott: Jan 12, 2006 Hozzászólások: 30 Tartózkodási hely: Gilligham Kent
|
Elküldve: 2006. Február 21. Kedd, 13:33 Hozzászólás témája: xtazi |
|
|
Szia xtazi!!
Gyere el hozzám és én lenyirom a hajad!!!
Van nullás gépem A gyereknek meg az aptyuknak is én vágon!
Legaláb nem kell reggelente annyit szorakozni vele!
Az én hajam már olyan hosszu hogy a földig érr,és csak áprilisba megyünk haza!!
Na pusza!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sandra Újonc

|
Elküldve: 2006. Február 21. Kedd, 18:38 Hozzászólás témája: |
|
|
| xtazi írta: | | Sandra írta: | | xtazi írta: | | En egy jo kis fodraszt keresek...Londoni is megteszi ha nem tud valaki Herne Bay-ben:)) |
Mert milyen tipusu fodraszok vannak?????
En sima mezei fodraszt keresek, akinek eltom magyarazni hogy mit szeretek es mit nem:)))) Persze azert tudjon hajat vagni:)))
Sajna az itteni fodraszoknak nem nagyon megy a hajvagas:(((
Vagy csak en fogtam ki rossz embert:))
hat, a nevedbol nem derul ki h fiu vagy e vagy lany (a mokusbol gondolom h lany) arra gondoltam, h aki tud vagni v festeni, draga vagy olcso, hagyomanyos vagy super kreativ stb.. a baratomnak ugyes kis nemet fodrasza van, de szerintem szuperdara (50font es eleg rovid a haja, amit 1 oran keresztul kisolloval formaz) mondjuk ugyes, de ennyiert?
Plusz ha lehet ne legyen draga:)
Sokat akarok mi? )) |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sandra Újonc

|
Elküldve: 2006. Február 21. Kedd, 18:39 Hozzászólás témája: |
|
|
| avnire írta: | | Fincley Centralban lattam egy magyar fodrasz lany hirdeteset a kirakatban, nagyon elorelatoan felirtam a telefonszamat. Irj egy uzenetet, ha azt szeretned, hogy megadjam. |
es ugyesnek nezett ki?
honnan tudod h magyar? a nevebol? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Annus Újonc

|
Elküldve: 2006. Február 22. Szerda, 14:02 Hozzászólás témája: fodrasz tema |
|
|
| idekint a fodraszok nagyon dragak, de ez godnolom senkinek nem ujdonsag. A legolcsobb amit talaltam, az 35 font melirozassal, vagassal szaritassal es hazhoz kell menni. Ha vkinek van olcsobb megoldasa, engem is erdekelne a tema. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fruzsi Újonc

Csatlakozott: Feb 23, 2006 Hozzászólások: 6 Tartózkodási hely: Reading
|
Elküldve: 2006. Február 23. Csütörtök, 13:55 Hozzászólás témája: |
|
|
| Readingben a Reflexionts nevu helyen(Thames Valley Uni, Crescent Road) 2-3 fontert megnyirnak es ez komoly!!Ez az egyetem fodraszata, azert olcso, mert diakok csinaljak(gyakorolnak), de ugyesek, es ha vmi baki van, ott van mindig a tutor, es az kijavitja amit kell, de ilyen nem nagyon fordul elo......festes kicsit dragabb 10-12, ez meg mindig nagyon olcso a tony&guyhoz kepest... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ritox Újonc

Csatlakozott: Apr 05, 2006 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: budapest
|
Elküldve: 2006. Április 5. Szerda, 16:38 Hozzászólás témája: |
|
|
| Szia Sandra!Rita vagyok es MUKORMOS!!!!!!!Munkat keresek es ha tudnal valamit nagyon kisegitenel vele!Mert ha surgosen nem talalok munkat nagyon nagy gondban leszek!2002 ota mukormozom es van tapasztalatom es nagyon szeretem ezt csinalni!!Elore is koszi! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Április 7. Péntek, 8:19 Hozzászólás témája: Re: fodrasz tema |
|
|
| Annus írta: | | idekint a fodraszok nagyon dragak, de ez godnolom senkinek nem ujdonsag. A legolcsobb amit talaltam, az 35 font melirozassal, vagassal szaritassal es hazhoz kell menni. Ha vkinek van olcsobb megoldasa, engem is erdekelne a tema. |
Én találtam egy nagyon aranyos és ügyes magyar fodrászlányt.
30Ł ért vágott, festett száritott.
Félhosszú a hajam.
Ő jött hozzám, igaz a travelkardot én fizettem, de ha én mentem volna is meg kellett volna vennem
Csillának hivják: 07726852908 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Macimacko Újonc

|
Elküldve: 2006. Máj 17. Szerda, 16:32 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Mar egy jo ideje bongeszem e honlapot es nagyon teccik amiket olvasok!
Gratula Encinek,nagyon ugyesen moderalod,adminisztralod meg miegymas ,tetszik a hozzaalasod es hatarozottsagod.
Ugy nez ki hamarosan indulunk Londonba a parommal( junius 8-an),munkahely ,szallas megvan mar ,de egy kisse aggodom az orvosi ellatas miatt,mert hallottam mar egysmast.
Tenyleg olyan szornyu?
Mellesleg ,ismertek magyar orvosokat,nogyogyaszt,csaladorvost Londonban vagy kornyeken? Ugy erzem szivesebben meselnek az allapotomrol egy hazainak mint egy angolnak es esetleg lehet jobban is ertjuk egymast,foleg az elejen amig belejovok a dumaba.
A magyar fodraszlany is erdekelne Enci,ha nem gond, leirtam a telefonszamat es lehet hogy folhivom, amint megerkezunk.
Elore is koszi a segitseget !  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|