Film, Zene, Video, Videoklip, Karácsonyi, ünnepi video
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

penz hazakuldese
Ugrás oldalra 1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Judit05
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Október 15. Szerda, 9:01    Hozzászólás témája: penz hazakuldese Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!
Tudna nekem segiteni valaki abban, hogy milyen formaban lehet a legkedvezobben Magyarorszagra penzt utalni havi rendszeresseggel? Van egy lakashitel torlesztesen, a magyar szamlarol lefogyott a penz es itt a Lloydsnal azt mondtak, minden honapban szemelyesen be kell mennem, 20 fontot fizetni az atutalasert es utana meg nagyon kedvezotlen arfolyamon is valtjak at. Neha meg a magyar bank is leemel egy x szazalekot. Tenyleg nincs mas mod?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Judit05
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Október 15. Szerda, 9:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bar nagyon atneztem a topik inditasa elott a penzes infokat, megis csak most talaltam meg a Melyik bankban erdemes szamlat nyitni? topik fiatalabb hozzaszolasaiban a hasznalhato dolgokat. FYI
Vissza az elejére
mary0227
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Október 16. Csütörtök, 21:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!
Mi a moneybookers-el utalunk haza pénzt anyukám számlájára,de 8000 ft lekap minden utalásnál,mármint a magyar bank!4és ráadásul még a bookers is szarakszik(bocsánat a kifejezésért)de épp most eszem az ideget vele mert egyszerűen nem akar megérkezni rá a pénz!már 5. napja!szóval hogy jó e azt nem tudom,ha lenne valaki aki tud jobbat az engem is érdekelne!!amugy a lloydsnál ne utalj pénzt,nagyon rosszul váltják át a pénzt,mi is ott néztük elöször,de nagyon nem jó.
Vissza az elejére
Judit05
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Október 17. Péntek, 9:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

En most ennek a Transfer Card-nak szeretnek utana jarni, itt eleg jokat olvastam rola. Holnap rakerdezek a bankban, mert persze van havi koltsege, de ha igy kevesebbre jon ki, akkor nyerok vagyunk. Utana beszamolok!
Vissza az elejére
mary0227
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Október 17. Péntek, 16:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ok!várom válaszod:)
Vissza az elejére
jtom83
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Október 21. Kedd, 7:55    Hozzászólás témája: Re: penz hazakuldese Hozzászólás az előzmény idézésével

Judit05 írta:
Hello!
Tudna nekem segiteni valaki abban, hogy milyen formaban lehet a legkedvezobben Magyarorszagra penzt utalni havi rendszeresseggel? Van egy lakashitel torlesztesen, a magyar szamlarol lefogyott a penz es itt a Lloydsnal azt mondtak, minden honapban szemelyesen be kell mennem, 20 fontot fizetni az atutalasert es utana meg nagyon kedvezotlen arfolyamon is valtjak at. Neha meg a magyar bank is leemel egy x szazalekot. Tenyleg nincs mas mod?

Hali!
Nem tudom hogy hallottál-e már róla,de a Lloyds banknak van egy Silver Account nevű kártyája,amivel olcsóbban küldhetsz haza pénzt.Ez úgy müködik hogy megigényled a kártyát,miután megkapod aktiválni kell,utána hazaküldöd valamelyik családtagodnak.Ha pénzt akarsz rátetetni a Silver kártyára,felhívod a bankot ill. személyesen intézed,utána a családtagod (pár nap múlva azt hiszem) leveheti bármelyik automatánál,és befizetheti a bankodnál a pénzt.Kicsit macerás miden hónapban terhelni az otthoniakat ezzel,de olcsóbb.Én is most igényeltem meg,mert előtte a WesterUnion-t használtam de iszonyat drága.Ha valamit rosszul tudok ezzel kapcsolatban akkor bocsi,nekem is ajánlották...
Remélem tudtam segíteni
Tomi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
erus
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. Október 21. Kedd, 14:42    Hozzászólás témája: Re: penz hazakuldese Hozzászólás az előzmény idézésével

jtom83 írta:
a Lloyds banknak van egy Silver Account nevű kártyája,amivel olcsóbban küldhetsz haza pénzt.Ez úgy müködik hogy megigényled a kártyát,miután megkapod aktiválni kell,utána hazaküldöd valamelyik családtagodnak.Tomi

Ez nem egészen így van. A Silver Account-hoz jár egy debit kártya, amit Angliában használhatsz vásárláshoz, interneten rendeléshez, stb. (persze külföldön is, mint ahogy a magyar bankkártyát is használhatod mondjuk Angliában, csak éppen szép kis kezelési költségért cserébe...), egy Cashpoint kártya, amivel csak pénzt tudsz kivenni bankautomatából, és egy harmadik, a Money Transfer Card - na ezaz, amit haza lehet küldeni!Alacsonyabb a külföldi kezelési költsége, mint a debit kártyáé, és a család, vagy akinek hazaküldöd, a te pénzedet költheti vele, az itteni számládról. Szerintem ennél sokkal jobban megéri hazaküldeni egy nagyobb összeget 20 fontért - a Lloydsban ilyen lehetőség is van.
Vissza az elejére
Judit05
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. November 1. Szombat, 2:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

En a kovetkezokre jutottam. A Lloyds-on keresztuli eseti atutalasnak nagy hatranya hogy nem tudod milyen arfolyamon valtjak. Megcsinalod a bankba az atutalast, kered hogy Magyarorszagon valtsak at a sterlinget forintra (nana, igy nekunk sokkal jobb), DE! nem tudod pontosan hogy melyik nap fogjak atvaltani, a penz 3-4 nap alatt er oda. Nekunk a K&Hnal a deviza II. vetelit kell nezni es mivel az utobbi par hetben nagyon ingadozott a forint, mi nagyobb tetelnel jol elszamoltuk magunkat. Mikor elkuldtuk sokkal gyengebb volt a forint.
Viszont a Transfer Cardnal en ugy tudom aznap valtjak at a fontodat forintra, mikor leveszed a penzt. Tehat ha latod hogy jo az arfolyam, szolsz otthon, kiveszik a penzt es az aznapi devizaarfolyammal szamolhatsz.
Lehet hogy ez mar lehelletnyi kulonbseg, csak gondoltam megosztom.
Vissza az elejére
mary0227
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. November 2. Vasárnap, 22:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én is jutottam valamikre:)végülis én maradtam a moneybookersnél,kis tévedés történt de semmi probléma azóta és az átváltást is nagyon jo árfolyamon csinálták.szóval minden oké.érdeklődtem én is azért és western union-t is ajánlották de valaki azt mondja hogy nagyon drága valaki azt hogy telejesen jó,nem jutottam el odáig hogy magam is megtudjam:)viszont az egyik munkatársam ugy utal haza pénzt hogy nyitott otthon egy font alapu számlát és arra utal.ami voltaképpen nem hülyeség.igy belegondolva.szóval lehet hogy talán ez lenne a legjobb?judit?
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. November 3. Hétfő, 7:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

mary0227 írta:
viszont az egyik munkatársam ugy utal haza pénzt hogy nyitott otthon egy font alapu számlát és arra utal.ami voltaképpen nem hülyeség.igy belegondolva.

Ez a legnagyobb marhasag. Ugyanis penzbe kerul az utalas innen, aztan otthon amikor megerkezik a font szamlara. Aztan amikor forintra valtod annak is van kezelesi koltsege.
Innen fontbol utalni otthoni forint szamlara - szvsz ez a legjobb. Persze csak akkor, ha nehany ezer fontot utalsz.
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
mary0227
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. November 3. Hétfő, 12:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

lehet hogy marhaság, Neked,de nekik jo és megvannak elégedve vele.és nem kis pénzt utalnak haza.szoval neked lehet hogy hülyeség szerintünk nem.és ők sem 2 hónapja csinálják ezt hanem közel 3 éve!a western unionál sokkal olcsobb.az biztos.de ez csak az én véleményem.lehet már az sem lehet??
Vissza az elejére
Judit05
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. November 3. Hétfő, 13:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem azert tunik jonak az otthoni font szamla, mert ott is tudod koordinalni, hogy mikor valtod at. Meg egyfajta megtakaritaskent is mukodhet. A jarulekos koltsegeirol viszont en sem tudok semmit sajnos es nekunk a kozelben nincs is Western Union.
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. November 3. Hétfő, 14:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

mary0227 írta:
lehet hogy marhaság, Neked,de nekik jo és megvannak elégedve vele.és nem kis pénzt utalnak haza.szoval neked lehet hogy hülyeség szerintünk nem.és ők sem 2 hónapja csinálják ezt hanem közel 3 éve!a western unionál sokkal olcsobb.az biztos.de ez csak az én véleményem.lehet már az sem lehet??

Nezd, mindenki ugy gazdagitja a magyar bankokat, ahogy akarja.
Az egyeduli ertelme ennek, hogy akkor valtjak at a fontot forintra, amikor akarjak. Ez teny. Viszont akkor csak is 3 nap mulva jelenik meg a forintszamlajukon. Szoval lehet, hogy jo nekik, lehet, de az is lehet, hogy nem tudnak masrol.
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. November 3. Hétfő, 14:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

seci írta:
mary0227 írta:

Nezd, mindenki ugy gazdagitja a magyar bankokat, ahogy akarja.
Az egyeduli ertelme ennek, hogy akkor valtjak at a fontot forintra, amikor akarjak. Ez teny. Viszont akkor csak is 3 nap mulva jelenik meg a forintszamlajukon. Szoval lehet, hogy jo nekik, lehet, de az is lehet, hogy nem tudnak masrol. Mi is csinaltuk ezt vagy 2 evig, amig fel nem homalyositottak, hogy mennyi penzt vesztunk...
-seci
Vissza az elejére
mary0227
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. November 3. Hétfő, 17:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

igen!lehet igazad van.de ez az ő problémájuk:)te is máshogy szoktad,én is,ők is!ahányan vagyunk annyi félén csináljuk!mindenkinek az a jó ahogy csinálja.igy van?Mosoly
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
1 / 6 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban