| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Judit05 Újonc

|
Elküldve: 2008. Október 15. Szerda, 9:01 Hozzászólás témája: penz hazakuldese |
|
|
Hello!
Tudna nekem segiteni valaki abban, hogy milyen formaban lehet a legkedvezobben Magyarorszagra penzt utalni havi rendszeresseggel? Van egy lakashitel torlesztesen, a magyar szamlarol lefogyott a penz es itt a Lloydsnal azt mondtak, minden honapban szemelyesen be kell mennem, 20 fontot fizetni az atutalasert es utana meg nagyon kedvezotlen arfolyamon is valtjak at. Neha meg a magyar bank is leemel egy x szazalekot. Tenyleg nincs mas mod? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Judit05 Újonc

|
Elküldve: 2008. Október 15. Szerda, 9:44 Hozzászólás témája: |
|
|
| Bar nagyon atneztem a topik inditasa elott a penzes infokat, megis csak most talaltam meg a Melyik bankban erdemes szamlat nyitni? topik fiatalabb hozzaszolasaiban a hasznalhato dolgokat. FYI |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mary0227 Haladó

Csatlakozott: Feb 23, 2008 Hozzászólások: 50 Tartózkodási hely: Manchester,Sale
|
Elküldve: 2008. Október 16. Csütörtök, 21:36 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia!
Mi a moneybookers-el utalunk haza pénzt anyukám számlájára,de 8000 ft lekap minden utalásnál,mármint a magyar bank!4és ráadásul még a bookers is szarakszik(bocsánat a kifejezésért)de épp most eszem az ideget vele mert egyszerűen nem akar megérkezni rá a pénz!már 5. napja!szóval hogy jó e azt nem tudom,ha lenne valaki aki tud jobbat az engem is érdekelne!!amugy a lloydsnál ne utalj pénzt,nagyon rosszul váltják át a pénzt,mi is ott néztük elöször,de nagyon nem jó. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Judit05 Újonc

|
Elküldve: 2008. Október 17. Péntek, 9:09 Hozzászólás témája: |
|
|
| En most ennek a Transfer Card-nak szeretnek utana jarni, itt eleg jokat olvastam rola. Holnap rakerdezek a bankban, mert persze van havi koltsege, de ha igy kevesebbre jon ki, akkor nyerok vagyunk. Utana beszamolok! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mary0227 Haladó

|
Elküldve: 2008. Október 17. Péntek, 16:53 Hozzászólás témája: |
|
|
| Ok!várom válaszod:) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
jtom83 Újonc

Csatlakozott: May 27, 2008 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: Bridgwater
|
Elküldve: 2008. Október 21. Kedd, 7:55 Hozzászólás témája: Re: penz hazakuldese |
|
|
| Judit05 írta: | Hello!
Tudna nekem segiteni valaki abban, hogy milyen formaban lehet a legkedvezobben Magyarorszagra penzt utalni havi rendszeresseggel? Van egy lakashitel torlesztesen, a magyar szamlarol lefogyott a penz es itt a Lloydsnal azt mondtak, minden honapban szemelyesen be kell mennem, 20 fontot fizetni az atutalasert es utana meg nagyon kedvezotlen arfolyamon is valtjak at. Neha meg a magyar bank is leemel egy x szazalekot. Tenyleg nincs mas mod? |
Hali!
Nem tudom hogy hallottál-e már róla,de a Lloyds banknak van egy Silver Account nevű kártyája,amivel olcsóbban küldhetsz haza pénzt.Ez úgy müködik hogy megigényled a kártyát,miután megkapod aktiválni kell,utána hazaküldöd valamelyik családtagodnak.Ha pénzt akarsz rátetetni a Silver kártyára,felhívod a bankot ill. személyesen intézed,utána a családtagod (pár nap múlva azt hiszem) leveheti bármelyik automatánál,és befizetheti a bankodnál a pénzt.Kicsit macerás miden hónapban terhelni az otthoniakat ezzel,de olcsóbb.Én is most igényeltem meg,mert előtte a WesterUnion-t használtam de iszonyat drága.Ha valamit rosszul tudok ezzel kapcsolatban akkor bocsi,nekem is ajánlották...
Remélem tudtam segíteni
Tomi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Guru

Csatlakozott: Sep 20, 2007 Hozzászólások: 1250 Tartózkodási hely: Samorin, Slovakia
|
Elküldve: 2008. Október 21. Kedd, 14:42 Hozzászólás témája: Re: penz hazakuldese |
|
|
| jtom83 írta: | | a Lloyds banknak van egy Silver Account nevű kártyája,amivel olcsóbban küldhetsz haza pénzt.Ez úgy müködik hogy megigényled a kártyát,miután megkapod aktiválni kell,utána hazaküldöd valamelyik családtagodnak.Tomi |
Ez nem egészen így van. A Silver Account-hoz jár egy debit kártya, amit Angliában használhatsz vásárláshoz, interneten rendeléshez, stb. (persze külföldön is, mint ahogy a magyar bankkártyát is használhatod mondjuk Angliában, csak éppen szép kis kezelési költségért cserébe...), egy Cashpoint kártya, amivel csak pénzt tudsz kivenni bankautomatából, és egy harmadik, a Money Transfer Card - na ezaz, amit haza lehet küldeni!Alacsonyabb a külföldi kezelési költsége, mint a debit kártyáé, és a család, vagy akinek hazaküldöd, a te pénzedet költheti vele, az itteni számládról. Szerintem ennél sokkal jobban megéri hazaküldeni egy nagyobb összeget 20 fontért - a Lloydsban ilyen lehetőség is van. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Judit05 Újonc

|
Elküldve: 2008. November 1. Szombat, 2:24 Hozzászólás témája: |
|
|
En a kovetkezokre jutottam. A Lloyds-on keresztuli eseti atutalasnak nagy hatranya hogy nem tudod milyen arfolyamon valtjak. Megcsinalod a bankba az atutalast, kered hogy Magyarorszagon valtsak at a sterlinget forintra (nana, igy nekunk sokkal jobb), DE! nem tudod pontosan hogy melyik nap fogjak atvaltani, a penz 3-4 nap alatt er oda. Nekunk a K&Hnal a deviza II. vetelit kell nezni es mivel az utobbi par hetben nagyon ingadozott a forint, mi nagyobb tetelnel jol elszamoltuk magunkat. Mikor elkuldtuk sokkal gyengebb volt a forint.
Viszont a Transfer Cardnal en ugy tudom aznap valtjak at a fontodat forintra, mikor leveszed a penzt. Tehat ha latod hogy jo az arfolyam, szolsz otthon, kiveszik a penzt es az aznapi devizaarfolyammal szamolhatsz.
Lehet hogy ez mar lehelletnyi kulonbseg, csak gondoltam megosztom. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mary0227 Haladó

|
Elküldve: 2008. November 2. Vasárnap, 22:43 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Én is jutottam valamikre:)végülis én maradtam a moneybookersnél,kis tévedés történt de semmi probléma azóta és az átváltást is nagyon jo árfolyamon csinálták.szóval minden oké.érdeklődtem én is azért és western union-t is ajánlották de valaki azt mondja hogy nagyon drága valaki azt hogy telejesen jó,nem jutottam el odáig hogy magam is megtudjam:)viszont az egyik munkatársam ugy utal haza pénzt hogy nyitott otthon egy font alapu számlát és arra utal.ami voltaképpen nem hülyeség.igy belegondolva.szóval lehet hogy talán ez lenne a legjobb?judit? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 1851 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2008. November 3. Hétfő, 7:03 Hozzászólás témája: |
|
|
| mary0227 írta: | | viszont az egyik munkatársam ugy utal haza pénzt hogy nyitott otthon egy font alapu számlát és arra utal.ami voltaképpen nem hülyeség.igy belegondolva. |
Ez a legnagyobb marhasag. Ugyanis penzbe kerul az utalas innen, aztan otthon amikor megerkezik a font szamlara. Aztan amikor forintra valtod annak is van kezelesi koltsege.
Innen fontbol utalni otthoni forint szamlara - szvsz ez a legjobb. Persze csak akkor, ha nehany ezer fontot utalsz.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mary0227 Haladó

|
Elküldve: 2008. November 3. Hétfő, 12:09 Hozzászólás témája: |
|
|
| lehet hogy marhaság, Neked,de nekik jo és megvannak elégedve vele.és nem kis pénzt utalnak haza.szoval neked lehet hogy hülyeség szerintünk nem.és ők sem 2 hónapja csinálják ezt hanem közel 3 éve!a western unionál sokkal olcsobb.az biztos.de ez csak az én véleményem.lehet már az sem lehet?? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Judit05 Újonc

|
Elküldve: 2008. November 3. Hétfő, 13:05 Hozzászólás témája: |
|
|
| Nekem azert tunik jonak az otthoni font szamla, mert ott is tudod koordinalni, hogy mikor valtod at. Meg egyfajta megtakaritaskent is mukodhet. A jarulekos koltsegeirol viszont en sem tudok semmit sajnos es nekunk a kozelben nincs is Western Union. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

|
Elküldve: 2008. November 3. Hétfő, 14:01 Hozzászólás témája: |
|
|
| mary0227 írta: | | lehet hogy marhaság, Neked,de nekik jo és megvannak elégedve vele.és nem kis pénzt utalnak haza.szoval neked lehet hogy hülyeség szerintünk nem.és ők sem 2 hónapja csinálják ezt hanem közel 3 éve!a western unionál sokkal olcsobb.az biztos.de ez csak az én véleményem.lehet már az sem lehet?? |
Nezd, mindenki ugy gazdagitja a magyar bankokat, ahogy akarja.
Az egyeduli ertelme ennek, hogy akkor valtjak at a fontot forintra, amikor akarjak. Ez teny. Viszont akkor csak is 3 nap mulva jelenik meg a forintszamlajukon. Szoval lehet, hogy jo nekik, lehet, de az is lehet, hogy nem tudnak masrol.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

|
Elküldve: 2008. November 3. Hétfő, 14:01 Hozzászólás témája: |
|
|
| seci írta: | | mary0227 írta: | | lehet hogy marhaság, Neked,de nekik jo és megvannak elégedve vele.és nem kis pénzt utalnak haza.szoval neked lehet hogy hülyeség szerintünk nem.és ők sem 2 hónapja csinálják ezt hanem közel 3 éve!a western unionál sokkal olcsobb.az biztos.de ez csak az én véleményem.lehet már az sem lehet?? |
Nezd, mindenki ugy gazdagitja a magyar bankokat, ahogy akarja.
Az egyeduli ertelme ennek, hogy akkor valtjak at a fontot forintra, amikor akarjak. Ez teny. Viszont akkor csak is 3 nap mulva jelenik meg a forintszamlajukon. Szoval lehet, hogy jo nekik, lehet, de az is lehet, hogy nem tudnak masrol. Mi is csinaltuk ezt vagy 2 evig, amig fel nem homalyositottak, hogy mennyi penzt vesztunk...
-seci |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mary0227 Haladó

|
Elküldve: 2008. November 3. Hétfő, 17:37 Hozzászólás témája: |
|
|
igen!lehet igazad van.de ez az ő problémájuk:)te is máshogy szoktad,én is,ők is!ahányan vagyunk annyi félén csináljuk!mindenkinek az a jó ahogy csinálja.igy van? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|