| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
o-orsi Újonc

|
Elküldve: 2008. Szeptember 5. Péntek, 14:41 Hozzászólás témája: londonportal.hu? |
|
|
Sziasztok,
Szeretnélek megkérdezni Titeket, hogy hallottatok e már a www.londonportal.hu, vagy a www.kulfoldimunka.net honlapról pontosabban, a honlapot müködtető cégről. Állítólag ők kizárolag Londonba közvetítenek ki embereket.
Esetleg ment ki valaki rajtuk keresztül?
Segítséget előre is köszi. Orsi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
csutkaroza Újonc

|
Elküldve: 2008. Szeptember 8. Hétfő, 11:08 Hozzászólás témája: Kedves o-orsi |
|
|
Nem sokat tudok róluk, mert sehol nem merült fel eddig a nevük, de én már kapcsolatba léptem velük, sajnálatomra, jó kis számlám lett.
Amit elmondanak hogy kapsz szállást és segítenek munkát találni papír intézés miegymás. Nagyon jól hangzik, de már amikor talizol a pesti közvetítővel, akkor elkér 19200 forintot, majd kint 150 fontot. Én nem foglalkozok velük, csak saját magam intézek mindent a párommal egyeütt persze!
Jó formán már mindent elintéztünk, csak még a pénz egy kicsit nehéz dolog.
Jobbban jársz ha ezen az oldalon kérsz segítséget, mert ők tényleg azt nyujtják amit mondanak, szállást. A munkát meg akárhogy is neked kell megtalálnod, de segítenek. Egy ehez hasonló eddig megbízható oldal az iranylondon.hu.
Remélem segítettem |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
o-orsi Újonc

|
Elküldve: 2008. Szeptember 11. Csütörtök, 16:52 Hozzászólás témája: Re: Kedves o-orsi |
|
|
| csutkaroza írta: | Nem sokat tudok róluk, mert sehol nem merült fel eddig a nevük, de én már kapcsolatba léptem velük, sajnálatomra, jó kis számlám lett.
Amit elmondanak hogy kapsz szállást és segítenek munkát találni papír intézés miegymás. Nagyon jól hangzik, de már amikor talizol a pesti közvetítővel, akkor elkér 19200 forintot, majd kint 150 fontot. Én nem foglalkozok velük, csak saját magam intézek mindent a párommal egyeütt persze!
Jó formán már mindent elintéztünk, csak még a pénz egy kicsit nehéz dolog.
Jobbban jársz ha ezen az oldalon kérsz segítséget, mert ők tényleg azt nyujtják amit mondanak, szállást. A munkát meg akárhogy is neked kell megtalálnod, de segítenek. Egy ehez hasonló eddig megbízható oldal az iranylondon.hu.
Remélem segítettem |
Köszi szépen a választ és a segítséget! Orsi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
abigel07 Újonc

|
Elküldve: 2008. November 10. Hétfő, 15:41 Hozzászólás témája: |
|
|
| Egyetértek, ez az oldal is jó, de az irányLondont! is csak ajánlani tudom. A barátnőm 2 nap alatt talált munkát az ő segítségükkel, eligazítanak az ügyintézésben és a szállás is korrekt... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|