Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Worcester

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Dido
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 13. Szerda, 18:43    Hozzászólás témája: Worcester Hozzászólás az előzmény idézésével

Haho,
ugye erre fele is vannak magyarok?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Monika80
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 25. Csütörtök, 22:05    Hozzászólás témája: Re: Worcester Hozzászólás az előzmény idézésével

Hahó!
Vannak ám! Mosoly))
Te Worcesterben vagy, vagy a környéken?

Üdv. Mónika

Dido írta:
Haho,
ugye erre fele is vannak magyarok?
Vissza az elejére
Dido
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Október 6. Hétfő, 12:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szio,
en Worcesterben vagyok, itt dolgozom es itt is lakom. Es te mi jot csinalsz erre fele?
Vissza az elejére
yorgem
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Október 10. Péntek, 16:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én se vagyok túl messze tőled ! Én Gloucesterben vagyok kb 30 mérföld. Rengeteg magyar él errefelé csak nehéz őket megtalálni!
Vissza az elejére
Dido
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Október 11. Szombat, 17:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hat igen, nem tul buzgoak az itteni magyarok ami a forumokat illeti. De egyebkent en nem sok magyarral talalkoztam eddig itt Worcesterben. Lehet hogy nem jo helyeken jarok? Nevető Es te yorgem mit csinalsz ott Gloucesterben, mit dolgozol?
Vissza az elejére
yorgem
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Október 12. Vasárnap, 14:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello

Nem tudom hogy jó helyen vagy-e még nem voltam arrafelé! Mosoly

Én itt egy raktárban dolgozom targoncásként.

Én jólérzem magam itt!

Te hogy hogy Worcesterben vagy és nem Londonban ? Magyarok 98%-a szerintem Angllia Londonbol áll meg a Stonhengeből !

Csak szerintem 2% ismer mást helyet és nem egyből Londonba akar menni dolgozni!

Legutóbb yorgem szerkesztette (2008. November 5. Szerda, 21:21), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Dido
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Október 13. Hétfő, 18:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hat igen, rengeteg magyar el Londonban, egyszer majd talan en is megnezem magamnak Kacsintó . De ugy hirlik London eleg draga varos, ugyhogy elobb gyujtogetek egy kicsit, hehe.

Worcester nekem ugy jott, hogy egy itteni raktarba keszultem dolgozni, ahol mire kijottem nem volt felvetel, jo mi? Mas melot kellett szereznem, most egy gyorsetteremben dolgozom. Eleg jo ami a munkat illeti, de a fizetes annal kevesbe. Nalad mi a szitu penzugyi teren? Ugy tudom a raktari munkat eleg jol megfizetik, mar ha van munka egyaltalan. De te targoncas vagy, azokra mindig szukseg van, nem?
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban