Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Vigyazat csalok
Ugrás oldalra 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
NagyErika
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 1. Péntek, 15:03    Hozzászólás témája: Vigyazat csalok Hozzászólás az előzmény idézésével

Felszeretnem hivni a forumozok figyelmet egy csalo bandara Brighton munka neven munkat igernek, de csak a penzt szedik le. 200 fontot szoktak kerni rendszerint fejenkent,aztmondjak, hogy regisztracio,szallas,es az osszes angol engedely elintezeseben szemelyesen segitenek. EZ MIND HAZUGSAG!!!!!!!! Elvisznek a szallasra taxival amit te fizetsz es utana elkerik a penzt ez utan mar tobbet nem lehet oket utolerni.Nem veszik fel a telefont, eltunnek mint a kamfor.
Foremost Services nevu angol munkakozvetito irodara hivatkoznak, hogy e ceg megbizasabol dolgoznak ez is hazugsag.!!!!!!!!!!!
A ket egyen neve Varga Zoltan es egy Borisz nevu haverja legalabbis igy mutatkoztak be. Varga Zoltan hajtja fel interneten keresztul Magyarorszagrol az aldozatokat, amit mond semmi sem igaz se a szoba ara sem a munkaber.Az elso tobb a masodik kevesebb. Ne doljetek be nekik.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 1. Péntek, 15:28    Hozzászólás témája: Re: Vigyazat csalok Hozzászólás az előzmény idézésével

NagyErika írta:
Felszeretnem hivni a forumozok figyelmet egy csalo bandara Brighton munka neven munkat igernek, de csak a penzt szedik le. 200 fontot szoktak kerni rendszerint fejenkent,aztmondjak, hogy regisztracio,szallas,es az osszes angol engedely elintezeseben szemelyesen segitenek. EZ MIND HAZUGSAG!!!!!!!! Elvisznek a szallasra taxival amit te fizetsz es utana elkerik a penzt ez utan mar tobbet nem lehet oket utolerni.Nem veszik fel a telefont, eltunnek mint a kamfor.
Foremost Services nevu angol munkakozvetito irodara hivatkoznak, hogy e ceg megbizasabol dolgoznak ez is hazugsag.!!!!!!!!!!!
A ket egyen neve Varga Zoltan es egy Borisz nevu haverja legalabbis igy mutatkoztak be. Varga Zoltan hajtja fel interneten keresztul Magyarorszagrol az aldozatokat, amit mond semmi sem igaz se a szoba ara sem a munkaber.Az elso tobb a masodik kevesebb. Ne doljetek be nekik.

Hummm. A Varga Zoltan nevvel azert keretik vigyazni, mert van Londonban is egy, aki evek ota van, valtozatlan telefonszamokkal, es nem veri at az embereket. Viszont o nem Brighton hanem Wembley kornyeken ad ki szallasokat es intez munkat es nem ker kozvetotoi dijat.
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 1. Péntek, 15:52    Hozzászólás témája: Re: Vigyazat csalok Hozzászólás az előzmény idézésével

seci írta:

Hummm. A Varga Zoltan nevvel azert keretik vigyazni, mert van Londonban is egy, aki evek ota van, valtozatlan telefonszamokkal, es nem veri at az embereket. Viszont o nem Brighton hanem Wembley kornyeken ad ki szallasokat es intez munkat es nem ker kozvetotoi dijat.
-seci

Pontosan! Ezt en is tanusithatom.
Niki89
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 6. Szombat, 23:11    Hozzászólás témája: Varga Zoli Hozzászólás az előzmény idézésével

Azért ezt a Varga Zolit is hagyjuk....
Nekem volt hozzá szerencsém.... Egy olyan szállásra vitt, ami nem emberi, közöltem vele, hogy nekem nem felel meg és nem vagyok hajlandó azért a koszfészekért fizetni egy fontot sem. Utána elvitt egy másik helyre, ami egy ház nyári konyhája volt, dohos szag, egy matrac, és nem részletezném. Egy Mercedessel furikázott minket, aminek a hátuljában utaztunk állva. A végén sikerült kiderítenem egy-két dolgot róla, amit nem részeletznék. Hát elég érdekes a személy, egy bunkó, alpári ember, stb.....
Vissza az elejére
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 7. Vasárnap, 6:35    Hozzászólás témája: Re: Varga Zoli Hozzászólás az előzmény idézésével

Niki89 írta:
Azért ezt a Varga Zolit is hagyjuk....
Nekem volt hozzá szerencsém.... Egy olyan szállásra vitt, ami nem emberi, közöltem vele, hogy nekem nem felel meg és nem vagyok hajlandó azért a koszfészekért fizetni egy fontot sem. Utána elvitt egy másik helyre, ami egy ház nyári konyhája volt, dohos szag, egy matrac, és nem részletezném. Egy Mercedessel furikázott minket, aminek a hátuljában utaztunk állva. A végén sikerült kiderítenem egy-két dolgot róla, amit nem részeletznék. Hát elég érdekes a személy, egy bunkó, alpári ember, stb.....

Hmm. Ez erdekes. Nekem jo ideig volt szerencsem hozza es szerintem minden csak nem alpari es bunko. Csak a cinikussagig oszinte.Lehet ez volt a bajod vele?Hogy nem azt mondta amit hallani akartal?Hogy o nem hazudik hanem oszinten elmondja mi a helyzet?!? Tudom sokaknak ez szurja a szemet, de ha valogatni kell akkor inkabb Zoli oszintesege mint masok hantaja hogy jaj mily szep es jo is itt minden.
A kegliket pedig a benne lakok teszik tisztava vagy lepusztulta szoval ahoz neki nem sok koze van. A berles pedig nem kotelezo.....
Niki89
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 9. Kedd, 16:55    Hozzászólás témája: varga zoli Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem az szúrt nekem szemet, hogy túl őszinte volt, el is várom az emberektől. Hanem az pl, hogy belekever engem a magánügyébe.... Miközben furikázott minket, épp egy telefonos veszekedésbe csöppentem, mikor a barátnőjével veszkedett, mert nem hitte el a csaja, hogy minket furikáz. Erre Varga Zoli elkezdett káromkodni, kiabálni, vergődni, durván vezetni és ideadta nekem a telefont, hogy beszéljek a csajjal és ordított velem, hogy "BESZÉLJ HÁÁT VELE". Mintha nekem ehhez az egészhez olyan sok közöm lett volna.
A másik, hogy én azt nem hiszem el, hogy ő ezért egy forintot nem kap, mivel minden áron azt akarta, hogy mi ott maradjunk, ígért nekünk ugyan munkát is, de a házban lakó hölgy elmondta, hogy neki is ezt ígérte és azóta nem tudja vele felvenni a kapcsolatot. Illetve a lakás nyílván részben a lakókon múlik, de ahova minket vitt ott szó szerint nem volt semmi, csak hulló vakolat, szétrepedt ajtók, illetve a beígért internet hozzáférés nem volt meg. A szobában egy nyikorgó ágyon illetve egy elrohadt kicsi szekrényen kívűl semmi nem volt. A konyhában ugyanez volt a helyzet. A mellékhelyiség kb hasonlított egy falusi kerti mellékhelyiséghez és ezt már az ajtón lehetett tapasztalni. Belül még kriminálisabb volt a helyzet. Két lakásba vitt el minket és a fent leírtak mindkét helyiségre igazak. Örülök neki, hogy neked csak jó tapasztalataid voltak e illetővel kapcsoltban. Sajnos nekem elég negatív benyomást keltett. 10 fonttal drágábban máshol sokkal jobb, nyugis, gazdag környéken találtunk szállást, ami teljesen felvan szerelve mindennel.
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 10. Szerda, 7:58    Hozzászólás témája: Re: varga zoli Hozzászólás az előzmény idézésével

Niki89 írta:
Nem az szúrt nekem szemet, hogy túl őszinte volt, el is várom az emberektől. ....

Ez a Zoli a Wembley kornyeki ficko?
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 10. Szerda, 10:18    Hozzászólás témája: Re: varga zoli Hozzászólás az előzmény idézésével

seci írta:
Niki89 írta:
Nem az szúrt nekem szemet, hogy túl őszinte volt, el is várom az emberektől. ....

Ez a Zoli a Wembley kornyeki ficko?
-seci

En is meglepodnek ha o lenne az. Sose volt az a kiabalos-veszekedos fajta. Pontosabban szolva sose lattam, hallotam ot senkivel veszekedni. Gazos ugyekben is inkabb magaban mormogott, de nem allt le sose balhezni.
calibra1968
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 11. Csütörtök, 19:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát akkor nagyon gázos, mert én is nagyon sok rosszat hallottam róla. Sőt az egyik újság még foglakozott is vele. Most probáltam felkutatni, de nem sikerül. De rengeteg forumon mennek róla a rossz hirek! világutazók fórumja, nőklapja fórum stb! Sokkolt
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
erus
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 11. Csütörtök, 20:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Emberek, biztos, hogy egyugyanazon Varga Zoliról beszéltek??? Azért ezt nem ártana tisztázni először...
Vissza az elejére
calibra1968
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 11. Csütörtök, 21:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát igen ezt nehéz lesz eldönteni arc nélkül.
Mert ugye egyik Varga sem fogja azt mondani itt az arcom a nevemhez, és akkor most döntsük el én vertelek-e át vagy sem. De amikor már egy komoly újság foglalkozik az üggyel, akkor már lehet benne valami. Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fujja.
Nagyon sok rosszat hallottam róla. Amíg 1-5 ember monja hogy link, addig ááá esetleg az ellensége, de sajnos jóval nagyobb a tábor és szerteágazó.

Hát és ez ráteszi a bélyegét minden Varga Zoltánra, aki magyar, Londonban él, és magyarok irányításával foglakozik. Legyünk öszinték nagyon le van szükülve a kör. És az ARC ami tisztára mosná.
Vissza az elejére
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 12. Péntek, 5:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Akirol az ujsag irt meg a noklapja foruma na az nem EZ a Varga az tuti. Mert az ujsag otthoni atveresrol irt marpedig Zoli akkoriban nem ment haza mert velunk volt. Masreszt egy megnyero kulseju sarmos szelhamost emlegettek aki szinten nem lehet az altalam ismert Varga ugyanis akirol en beszelek az 120-130 kilot nyom es gombolyu, kicsit gondozatlan is mint altalaban egy aglegeny. Szoval azt hiszem a Wembley-ben tevekenykedo Varga nem az a Varga akirol a remhirek tobbsege szol. Persze sokan nem kedvelik az o szokimondasat, de aki amiatt rosszat gondol.....na azon nincs mit kommentalni. Fotot inkabb nem mellekelek, nem kaptam ra engedelyt....
calibra1968
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 12. Péntek, 19:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Erre csak egy kérdésem van.
Hirdet itt ott Varga Zoltán, mikor felveszem vele a kapcsolatot, honnan tudom melyik Varga Zoltánnal vettem fel a kapcsolatot?
Vicces

Akiről én beszélek igenis közvetítődíjért dolgozik, menj fel a világutazók fórumára és kiderül.

Amelyikről az újság írt kimondottan Londoni Varga Zoltánról írt.

Na mostmár nagyon érdekel Kacsintó
Tehát ez a Varga nem az a Varga, mint akiről ez Varga azt állítja hogy nem az a Varga Vicces Nevető
Vissza az elejére
Niki89
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 12. Péntek, 23:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

"******************************************

londonimunka@citromail.hu

mobil:00447956499152

mobil:00447916252490"

Én arra a Varga Zoltánra gondoltam aki így hirdeti magát. Lehet, hogy veletek jó fej volt, ennek igazán csak örülni tudok.
Nos, azt sem hiszem, hogy mindezt ingyen csinálja. El is mondom, hogy miért. Mikor közöltük, hogy nem vagyunk megelégedve a szállással, akkor megállás nélkül bombázta felénk a kérdéseket, hogy mire van szükségünk? TV-re? mert akkor hozat. Vagy mit szeretnénk ha hozna. Illetve mikor bejelentettük, hogy mégsem maaradunk akkor ennek nem örült, és ez látszott a fején is. Ha látszólag nem is kap érte pénzt, a házak tulajától biztosan kap ahova elvisz téged. Ezzel mindaddig nincs is probléma, amíg valóban azt kapod amit ígér és nem egy lepukkant szar nyárikonyhát omladozó vakolattal internet nélkül... A másik meg ugye Wembley. Mikor megkérdeztük, hogy biztonságos környék e reflexből válaszolta, hogy igen, London egyik legbiztonságosabb környéke. A statisztika ennek az ellenkezőjéről árulkodik...
Vissza az elejére
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 13. Szombat, 0:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

En a varga888@freemail.hu illetve a vargalondon@freemail.hu cimet tudom a telefonszama meg huuu az van vagy negy ot is neki. Foleg mikor a tesoja telefonjai is nala voltak megorzesen. Az is Varga amugy. Akirol en beszelek az sajat maga berelte a hazakat ki Wembley-ben, olyan 120 kilo koruli gombocdad egyen. De mindegy is lenyegeben.Velunk rendes volt. Mikor bajba voltunk es sos kellet a szallas egyetlen hetre akkor is adott. Kulonben azt az egy hetet vagy szallodaban vagy az utcan toltottuk volna. En ugy voltam vele hogy en rendesen fizettem neki a szobaert o pedig meghozott mindent amit kertunk tole. Akkoriban a hazai kozt volt jobb es rosszabb is. Mindig megkerdezte az ujakat hogy milyet szeretnenek csendeset vagy bulizosat. A bulizos ugye a lepukkantabb. Mi egy vadonas ujonnan rendbetett kegliben laktunk es amig ott voltam olyan is maradt.Igaz bulizas se volt nagyon. Nyolc honapig laktunk nala. Hogy azota mi valtozott azt persze nem tudhatom, mert kikoltoztunk videkre....tehat az is lehet hogy ugyanarrol az emberrol beszelunk. Passz....
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban