| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
kece Újonc

Csatlakozott: May 30, 2007 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: 632.c Lordship Lane ,Wood Green, london
|
Elküldve: 2008. Július 28. Hétfő, 1:22 Hozzászólás témája: SIA course |
|
|
hi everybody!!!
azt szeretném kérdezni hogy vkinek van e SIA kártyája??én most csinálom és csak a vizsgával kapcsolatban szeretnék érdeklődni hogy most nehéz e vagy sem,milyen terjedelmű? azt tudom hogy csak teszt az egész de hogy hogyan épül fel arrol sajnos fogalmam sincs , az oktató elég érdekes emberke szegény nem tudja eldönteni hogy mikor legyenek az előadások és ezt kb egy nappal előtte ,telefonon adagolja be nekünk hogy most akkro hnap mégsem lessz majd jöv héten és pluszba még a helyszin is változik nah mndegy elég érdekes ...
a lényeg hogy én door supervisionnak tanulok és ha vki már rendelkezik ilyen szakmával az legyen szíves néhány informácíót megosztani velem....előre köszönöm a válaszaitokat!!!!
peace!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|