Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

LSI HUNGARY?!
Ugrás oldalra 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
hattyu
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 6. Vasárnap, 15:15    Hozzászólás témája: LSI HUNGARY?! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Tud valaki infoval szolgalni az LSI Hungary-ro (.com)l?Angliaba es Skociaba kozvetitenek munkaerot foleg hotelekbe...
Ha hallott valaki errol mar legyszi irjon....
Koszike! Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
hattyu
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 8. Kedd, 17:19    Hozzászólás témája: :( Hozzászólás az előzmény idézésével

Nos amint latom senki sem tud semmit sem rola!
Vissza az elejére
szasza541
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Október 7. Kedd, 9:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

"utazas.com - Világutazók Fóruma
fiatal srácokból álló "Munkaközvetítő" banda vigyázzatok velük mert tényleg ... sziasztok mi a laguna nagykanizsai irodaval jottunk ki londonba.hazug csalok ...
www.utazas.com/utazas/forum/forum.cgi/?action=cikkek&uticel=13&file=1019998804 - Hasonló oldalak"

"22. Hori22 2007-05-28 17:16
Sziasztok, en 2 eve jottem ki Nagy-Britanniaba egy kozvetiton keresztul. A kozvetito a Laguna szemelyzeti iroda volt, lehuztak 120e ft-tal, es igazabol nem csinaltak semmit. A munkat egy itteni ceg vegzi, ok csak kitoltetik veled a papirokat es tovabbitjak. Az itteni ceget a munkaltato fizeti, tehat amit en befizettem az teljesen a Laguna zsebelte be. Arrol nem beszelve, hogy alairatnak veled egy papirt, amiely szerint ok nemnem vallalnak felelosseget semmiert, persze ok semmit sem irnak ala. Igaz, hogy talaltak munkat, de az osszeg amit fizettem nagyon sok, tekintve hogy nem csinaltak semmit, es mikor kijottem rajottem, hogy semmilyen felvilagositast nem kaptunk, pedig lenne mire felkesziteni az embert! Raadasul igen arrogansak voltak. Tobb emberrel beszeltem akik a Lagunan keresztul jottek ki, de mindenkinek rossz tapasztalata volt. A Lagunat semmi mas nem erdekli, csak hogy megkapjak a lovet aztan ennyi. Messze keruljetek el.
Ha Nagy-Britanniaba szeretnel jonni, inkabb szallj fel egy repulore, keress egy hostelt, par hetig ki lehet birni masokkal egy szobaban es keress munkat magad. Az elso munkat fogadd el ami jon, akarmilyen rossz melo, kesobb ugyis talalsz valami mast. "
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
hattyu
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Október 7. Kedd, 9:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Szasz!

Koszike a hozzaszolast! Mosoly Vegre valaki irt...Mosoly
Az az igazsag hogy en mar voltam kinn tavaj 3 honapot es nem munkakozvetitovel mentem ki... itthonrol inteztuk a parommal a szallast, repulo jegyet vettunk...kijutottunk. Munkat is viszonylag hamar kaptunk kevesebb mint 2 heten belul; csak az volt a gond h nem tudtunk papriokat intezni mivel erdelyiek vagyunk. Azert erdeklodtem kozvetito iroda utan mivel gondoltam hogy az tudna abban segiteni de ezek szerint nem....
En is azt tanacsolom mindenkinek hogy ne foglakozzon irodakkal hanem vagjon maga neki! Nem nagy dolog csak akarat kell...
Jo lenne ha nekunk is lehetne munkavallalasit intenzi de hat nem mert Hurra beleptunk az Eu-ba es ezert most megszivjuk...

Szep napot!
Vissza az elejére
Martin20
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Október 7. Kedd, 13:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lsi- hirdet melot Skóciában is amihez nem kell nyelvtudás... De miután 85.000 Ft-ot akartak kérni, plusz repjegy, meg ijenek, mondtam hogy inkább nem.... Igaz Angolul nem beszélek...azért valami nagyon alapot tudok... De Novemberben készülök Angliába...Megprobálni, hátha sikerül valami...Amugy én egy 20 éves, Dísznövénykertész srác vagyok, de elvállalok bármijen munkát bizonyos határokon belül....
Sziasztok. Martin.
Vissza az elejére
Szasza542
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Október 8. Szerda, 7:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sajnos elfelejtettem a jelszavam Mosoly és hiába kértem, nem küldték el újra Szomorú.
Találtam még valamit, egy másik oldalon.
" Naív vagyok
Írta: Yvett - 2008.10.06 21:23:21
,hiába vártam a Skóciai munkaközvetítő jelentkezését, kamu volt az egész, még akkor sem képesek munkát találni, ha fizetni akarok érte. Úgy döntöttünk miután ma megláttuk az első patkányt az udvaron, hogy elmegyünk északra, a 2-es és a 3-as zóna határára, Kasza Tibi ingatlanjaiba, ott többen mondták könnyebb munkát találni, és megindulunk személyesen keresünk. Ennyit a munkaközvetítőkről.
5 napja vagyok Londonban
Írta: Yvett - 2008.10.06 13:38:15
Sziasztok! Hát nem mondanám hogy valami csodás helyen vagyok, East Croydonban, találtam egy korrektnek tűnő közvetítőt, Lsi.hungary néven. teljes gőzerővel keresik nekünk a munkát, de Skóciában, mert ott több a kapcsolatuk, azt ígérték egy hét alatt el tudnak helyezni a párommal egy hotelben munkára. Az ügyintézés kezdeti lépései nagyon gyorsan zajlottak CV , küldése, jelentkezési lap kitöltése. Ma várom az interjútelefont a Skótoktól.Pocsék a szállásunk, egy másik honlapon találtuk, a magyaroklondonban de nem nagyon ajánlom senkinek. "
Vissza az elejére
hattyu
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Október 8. Szerda, 7:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Szasza!

Megkerdezhetem hol talaltad ezt a hozzaszolast?

Koszi!
Szep napot
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Október 8. Szerda, 9:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sosem értettem azokat (sem), akik itt laknak Londonban, és magyar munkaközvetitő által akarnak munkát találni......
Valószínüleg igen sok kidobnivaló pénzük van.

Ha bemegy valaki pl.: a Hotelcare agency-hoz, másnapra (sőt aznapra) talál hotelben housekeeper munkát... És az ingyen van.
Ez tapasztalat, a feleségem is így kezdte az itteni "létünket". Nagyon boldog

A másik apróság, amit írt Yvett az a Kasza Tibi ingatlanja..... Csak tanácsolom, hogy kibérlés előtt nézzetek szét a környéken mondjuk sötétedés után...... Clapton, Hackney környéke, hááát nem annyira jóhírű.
Erről Erus tudna picit bővebben mesélni Nagyon boldog
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2008. Október 8. Szerda, 10:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát ez jól esett, köszi Yvett.
Nem fogom védeni magunkat, eszem ágában sincs, csak szeretném ha kicsit mások is tudnák miről van szó.
ElsőHozzászólás Elküldve: 2008. Szeptember 29. Hétfő, 18:43 témája:
--------------------------------------------------------------------------------

Szia! Olvastam a kiadó lakásokat, szobákat dél Londonban. szükségem lenne egy olcsó szállásra 1-2 hétig a barátommal együtt, október elsejétől. Tel:00-36-20-9888-101 e-mail: gyulaigaalyvy@citromail.hu gyulaigaalyvy@gmail.hu Kérlek válaszolj! Yvett
hozzászolásod amit hozzám intéztél. / http://www.magyaroklondonban.com/ftopicp-20648.html#20648/

--------------------------------------------------------------------------------
Második hozzászólás:
Köszönöm Andreának hogy tegnap este ilyen gyors volt a reagálása, és szinte egy -két óra alatt találtunk általa, kiadó szobát.
Ivett
--------------------------------------------------------------------------------------

Jelzem, nem foglalkozom heti bérlettel, de elmondtad, hogy nagy a gáz ahol voltatok, hát adtam helyet.

Megbeszéltük, hogy másnap jöttök az irodába, hogy segítsünk INGYEN munkát keresni, azóta sem láttunk Benneteket. Ma egy hete.
A házrol 2 napon belül felteszek képet, csak hogy lássuk mit ócsárolsz MÁS lapokon....miért nem itt? Mert itt esetleg elolvasom és hozzá tudok szolni?
A házban van egy párom akik több mint egy éve ott laknak...ha olyan gáz lenne nem hiszem, hogy maradtak volna.
4 szoba (ebböl kettő kicsi franciaágyas) és két másik 2 ágyas szoba. A fürdőszoba valüban kicsi, de ezt el is mondom mindenkinek azonnal amikor a házról kérdez.

Van egy közös nappali, konyha ebédlőasztallal, mosó és mosogatógéppel, spejz....mikró, vízforraló...szoval teljesen felszerelt.

A kert amin gúnyosan mosolyogtál mikor megérkeztél valóban kicsi....olyan 6x10 méteres lehet. De KERT. Ennél sokkal kisebbeket is láttam már.

Az udvar teljesen rendbe van téve, szemét nincs. Mitől van patkány?Még soha nem szolt senki, de ha Te láttad akkor biztos így van. Londonban bizony vannak patkányok. Tenni kell ellenük. Például szolni és viszek patkánymérget. Attol nem fog elpusztulni, ha más fórumokon járatsz le vele. Na ennyi lett volna a hozzáfüzni valóm.

Sok szerencsét Neked az élethez. Bízom benne, hogy lesznek pozitív tapasztalataid is Londonban.

Bocs, hogy hol ékezettel írok hol pedig nem, de alig találom meg az angol nyelvü billentyűzeten a betűket Sokkolt
Magyarországról: 00442081506729 vagy 00447921190650
Iroda: 343 Purley Way, Croydon, CR0 4NW
Nyitva: H-P 9.30 - 17.00
Szombat: 9.00 - 14.00
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Október 8. Szerda, 21:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lehet hogy mókus láttak Nagyon boldog
Az is olyan mint a patkány, csak jó a piárja....
Mifelénk Edgware-ben félelmetes mennyiségű róka van, kis túlzással többet lehet látni (nappal is) mint kutyát.
This is London.......
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
erus
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Október 10. Péntek, 13:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hehe, Hackney-ről biza mesélhetnék egyet s mást... Sokkolt

Rókát én is soxor láttam már Highgate környékén is. Meg patkányt is. Sőt mókust is!!! Nevető
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
tolmacs
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Október 10. Péntek, 21:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Roka felenk is van boven! Egyszer eppen a "shed" tetejen mosakodott es napozott, mikor kineztem az ablakon. Na, de eleg az off-bol! Nevető
Vissza az elejére
gobci
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Október 24. Péntek, 10:51    Hozzászólás témája: mindenki Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Senkinek nem ajánlom a virágszüretelő lsi-t, beszedik a lovét, tőlem 85 ft-ot ahogy a többi 4 embertől, kijöttünk virágszüretre, de az otthoni infok oriási habok voltak, szállás drágább, szarabb (másik 3 srác szintén ugyanerre a melóra, teljesen északra, 1 hónap alatt elfogyott mindenük, alig kerestek valamit, otthonról küldtek repjegyet, nem volt mit szedni és a szállás fejenként 47 font / kopf / 7 és lakókocsi, befuj a szél, ma indultak haza).
Mi várunk még, most jönnek majd értünk, késnek, kimegyünk terepre, de nem hiszem hogy lenne disznövényültetvény, ugyanúgy mint a másik csapatnál valszeg erdőben kell botorkálni és keresni a növényt. aki számol tudhatja hogy kb 800 szálat (1szál 5 peny) kell leszedni kb 1000 font /hohoz.
Ezt még egy ültetvényen sem lenne egyszerű, nem egy erdőben.
szállás nekünk 55 font/ho (50helyett) vonat 22font (11 helyett) stb....
Lehet a többi meló müködik és jó de hogy ez nem az biztos.
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Október 24. Péntek, 12:42    Hozzászólás témája: Re: mindenki Hozzászólás az előzmény idézésével

gobci írta:
Sziasztok!

Senkinek nem ajánlom a virágszüretelő lsi-t, beszedik a lovét, tőlem 85 ft-ot ahogy a többi 4 embertől, kijöttünk virágszüretre, de az otthoni infok oriási habok voltak, szállás drágább, szarabb (másik 3 srác szintén ugyanerre a melóra, teljesen északra, 1 hónap alatt elfogyott mindenük, alig kerestek valamit, otthonról küldtek repjegyet, nem volt mit szedni és a szállás fejenként 47 font / kopf / 7 és lakókocsi, befuj a szél, ma indultak haza).
Mi várunk még, most jönnek majd értünk, késnek, kimegyünk terepre, de nem hiszem hogy lenne disznövényültetvény, ugyanúgy mint a másik csapatnál valszeg erdőben kell botorkálni és keresni a növényt. aki számol tudhatja hogy kb 800 szálat (1szál 5 peny) kell leszedni kb 1000 font /hohoz.
Ezt még egy ültetvényen sem lenne egyszerű, nem egy erdőben.
szállás nekünk 55 font/ho (50helyett) vonat 22font (11 helyett) stb....
Lehet a többi meló müködik és jó de hogy ez nem az biztos.

Ha nem vagyok indriszkét pontosan milyen virágot kellene szedni?? Nem éppen a virágszedés idénye van most.
A beszedett pénz gondolom 85 ezer akart lenni.
Nem tudom merre vagytok, de ha van egy kis tartalék pénzetek, akkor egy városban nézzetek be egy agency-hoz, lehet hogy sokkal jövedelmezőbb séta lenne, mint a "virágszedés"....

Sok sikert nektek, ne adjátok fel!!
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2008. Október 24. Péntek, 18:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Erről hallottam én is. Pont ma jött egy lakóm, aki ezt a melót hagyta ott. Azt mondta 2 hét alatt 130 fontot keresett. Skóciában, hegyoldalban, sziklákba kapaszkodva gyógynövényt szedtek.Őket kertész munkára vitték ki. Fejenként 85ezer forintot kértek regisztrációs dijként.Ez lenne az?
Magyarországról: 00442081506729 vagy 00447921190650
Iroda: 343 Purley Way, Croydon, CR0 4NW
Nyitva: H-P 9.30 - 17.00
Szombat: 9.00 - 14.00
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban