Elküldve: 2008. Június 18. Szerda, 16:42 Hozzászólás témája: útitárs és segítség
Sziasztok!
Szeretnék kimenni Londonba lehetőség szerint szeptember környékén, ehhez keresnék útitársat, hiszen együtt minden könnyebb.
Ezen kívül segítségre is szükségem lenne. Nem igazán tudom, hogy érdemesebb ügynökségen keresztül kimenni, vagy csa nekivágni. Az az igazság, hogy még csak nemrég kezdtem el gondolkozni egy londoni úton és nem nagyon tudom, merre induljak, mit kellene elintéznem, mennyi pénzre lenne szükségem!
Előre is köszönök minden választ:
Timy
Elküldve: 2008. Június 18. Szerda, 18:14 Hozzászólás témája:
Szia!
Mi augusztus 23.-án megyünk, ha gondolod csatlakozhatsz hozzánk.
Ha érdekel a profilomba megtalálod az elérhetőségeimet.
Ha van felesleges 100.000-150.000 ezer Ft-od, akkor lehet menni az ügynökségekre, én személy szerint ( meg a már kinnt dolgozók 90%-a szerint) nagyon nem érdemes ügynökséghez fordulni, mert csak lehúznak.
Így megspórolsz sok pénzt és sok bosszúságot.
Ismerősök, barátok, ismerős ismerősének az ismerősének ismerőse stb stb véleményeik alapján aki közvetítővel ment ki csak rosszat hallottam, aki csak úgy ment ki munkát keresni, azoktól meg csupa pozitívat.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban