| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Klasem Újonc

|
Elküldve: 2008. Június 11. Szerda, 21:30 Hozzászólás témája: Elektronikai céget és auditállásal foglalkozó céget keresek! |
|
|
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy London környékén, vagy akár az egész országban tud e valaki elektronikai céget, (TV, DVD, Telefon összeszerelés, alkatrészek, alaplapok gyártása, stb) dolgozik e valaki ilyen cégnél, milyenek a tapasztalatai?
Illetve ilyen cégek auditálásával, és/vagy support-álásával foglalkozó cégek szintén érdekelnének.
Otthon 10 éves gyakorlatot szereztem ilyen cégeknél, felső-középvezetői szinten fejeztem be.
Az az igazság hogy természetesen már elég sok fejvadász céghez elküldtem a CV-m, pár céghez közvetlenül is, de eddig semmi eredmény.
Ha valaki esetleg szintén tud olyan agencyt, akik konkrétan ilyen irányú munkák közvetítésével foglalkoznak, azt is szívesen venném, hátha pont azt hagytam ki... ))
Előre is köszike a válaszokat!
Üdv,
Klasem |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|