Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Tapasztalatok

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
animer
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 13. Péntek, 19:24    Hozzászólás témája: Tapasztalatok Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

20 éves lány vagyok, és szeretnék au pair-séget vállalni Londonban. Még csak most kezdtem az interneten nézelődni a lehetőségekről és a fontos tudnivalókról, de mindenképpen szeretnék beszélgetni olyanokkal, akik már túl vannak ezeken, esetleg élesben is kipróbálták magukat. Érdekelne, mik a tapasztalataitok ezzel kapcsolatban, kinek hogy sikerült, mikre kell figyelni, hogy kell nekikezdeni a dolognak.

Légyszi írjatok ide, vagy az animer@freemail.hu címre!
Előre is köszönöm!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
A4ework
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 26. Csütörtök, 8:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves angliaia munkakereso!

Az iroda a kovetkezo ingyenes segitseget tudja nyujtani Onnek:
Aktiv munkakereses az altalad valasztott teruleten
Angol nyelvu tamogatas, CV, application form stb fogalmazasa
Elismert, okleveles kiskurzusok.
Interview felkeszites
Utazai koltseg megteritese (13.50 font)
Barmilyen dologban tanancsadas.
Egyeb anyagi tamogatas, peldaul: munkaruha megszerzese, stb..

Mindezert egyetlen dolgot kerunk cserebe: TISZTELETET.
Mit ertek ez alatt?
Ha adunk egy idopontot a programba valo reszvetelhez , kerem jelenejen meg vagy telefonaljon hogy bizonyos okok miatt nem tud megjelenni. A nem-megjelenes idoveszteseget okoz a tobbi programban levoknek, tehat kesleteti a kezdest masoknak. Nem velem jatszik aki kesik hanem a tobbivel aki pontosan tartja be az idejet.

Segitettem jo par emberenek CV-ben, orakat beszeltem-valszoltam kerdesekre,hasznalhattak a komputert ingyen tobb oras papirmunkaba vetettek a program kezdete elott es annyi tisztelete nem kaptam hogy ram telefonaljanak hogy sajnos kozbejott valami es megsem jonnek a hetfoi napon. nagyon csodalkoztak amikor a csutortoki napon (ujabb harom nap teleofn nelkul!) nem engedetem be oket a komputerhez , es meg is sertodtek!

A program ingyenes es nem kotelezo! Senkit nem fogok kotelen huzni es arra kotelezni hogy megjelenjen, koszonette sem kerek semmierte, mert a munkamat csinalom. De tiszteletet elvarok, mert nem az allatkertben vagyunk. Segitseget kersz, megkapod, sot, duplan megkapod, mert tenyleg kiteszem a lelkemet, de a minimum tiszteletet elvarom.

Elore is koszonom.

Es varom az erdeklodoket.

Cim: Madison House 3.em
24-28 London Road
Wembley
HA9 7EX
tel;02089031808
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 3. Péntek, 0:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ezuton szeretnek ertesiteni minden kedves Angliaba indulo szallaskeresot,hogy matol modositottam kicsit a szokasaimon az eddigi,MAGYAR SZALLASKERESOKKEL-LAKOKKAL kapcsolatos tapasztalatok alapjan.Tehat:

-- rovid es hosszutavra egyarant SZERVEZEK-KOZVETITEK szallast barkinek.

-- Sajat nevere lefoglalva kapja a szallast,otthonrol is elintezheti,akar ket nappal az erkezes idopontja elott is.

-- Erkezeskor sajat maga kotheti a szerzodest sajat nevere,kozvetlenul a landlorddal,nem kell gyanakodnia,hogy esetleg 20-30 fonttal tobbet fizet hetente,mint amennyi a valodi berleti dij,mert nem nekem fizeti a dijat,hanem egybol a hazigazdanak.

--Tovabbra is MINDEN segitseget megadok INGYEN,ami az elindulashoz kell.

DE!
Ezentul csak akkor hivjatok-irjatok,ha:

Hajlandoak vagytok otthon befizetni fontban a font-alapu szamlamra a foglalo oszeget (ami ahhoz kell,hogy ne adjak ki a szobat masnak,amig ideertek),amit itt leveszek es kifizetem belole a szoba foglalojat,valamint egy meghatarozott osszeget,ami az en koltsegeimet fedezi.Ugyanis en nem vagyok lusta felhivni benneteket otthon,hogy megvan a szallasotok,utazgatok mindenfele,hogy normalis,europai ember szamara lakhato szobat talaljak.Ezert minimum elvarnam,hogy bekoltozzetek,vagy legalabb telefonaljatok,emilezzetek,ha megoldottatok maskepp.Ma tortent meg negyedszer ebben az evben,hogy az elore lefoglalt szobaba nem erkezett meg a magyar lako,telefonon sem lehetett elerni.Ha nem haragszotok,senki miatt nem csinalok tobbet segget a szambol,de foleg:nem fizetek foglalot senki helyett.

De tovabbra is maradok tisztelettel:

Krisz
Vissza az elejére
ignac
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Február 3. Péntek, 7:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igazad van Krisz, vaze !!

Laza IGI Laza
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 3. Péntek, 22:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ignac írta:

Laza IGI Laza

Koszi Igi waze' ...!Mosoly

Jah !

Es igy utolag,de Boldog Nevnapot!!!

Krisz
Vissza az elejére
ignac
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Február 4. Szombat, 2:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Krisz972 írta:
ignac írta:

Laza IGI Laza

Jah !

Krisz

Köszke, Nagyon boldog az igazi nevem Balazs, az meg ma van, ugyhogy nem kestel le semmirol Mosoly)))

Laza IGI Laza
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 4. Szombat, 2:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ignac írta:
Krisz972 írta:
ignac írta:

Laza IGI Laza

Jah !

Krisz

Köszke, Nagyon boldog az igazi nevem Balazs, az meg ma van, ugyhogy nem kestel le semmirol Mosoly)))

Akko' duplan waze' ...!!!Nagyon boldog

Laza IGI Laza
Vissza az elejére
beno
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Február 4. Szombat, 7:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

SZIA CRIS!
Nem gondoltam volna .hogy ilyen megtörténik és pont veled!
Ez tipikus magyar jellem (sajnos)bár remélem kevés ilyen ember van aki csak az önnön érdekeit nézi és aki önzetlen azzal meg így kib.....
Én is bekeményítenék a helyedben .De vagy te olyan tökös,hogy megoldod!
Köszi BENO
Márciusban találkozunk ?!15-én repülünk.
Ötlet
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 4. Szombat, 16:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

beno írta:
SZIA CRIS!
Nem gondoltam volna .hogy ilyen megtörténik és pont veled!
Ez tipikus magyar jellem (sajnos)bár remélem kevés ilyen ember van aki csak az önnön érdekeit nézi és aki önzetlen azzal meg így kib.....
Én is bekeményítenék a helyedben .De vagy te olyan tökös,hogy megoldod!
Köszi BENO
Márciusban találkozunk ?!15-én repülünk.
Ötlet

Hat ha en nyertem volna azt a 125 millio fontot az EuroMillons-n,tojnek ra...:)De akkor azt hiszem,sok minden masra is tojnek... Nagyon boldog
De mivel nem igy van,hat igy kellett tennem... Mosoly
Johogy...!Minden alkalmat meg birok ragadni egy sorozesre... Nevető
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban