| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
sohoboy Újonc

|
Elküldve: 2008. Máj 25. Vasárnap, 22:16 Hozzászólás témája: O.P.S. munkaközvetítő cég |
|
|
Kedves munkát keresők !
Hallottam az OPS nevű munkaközvetítő cégről, megnéztem a weblapját is. Ígéretesek az általuk kínált munkák, csak egy apró gond van a céggel, illetve kettő: egyik az, hogy ún. menedzselési díjat kérnek a munkaközvetítésért, jóllehet az úniós direktívának megfelelően már magyar kormányrendelet is tiltja, hogy munkaközvetítésért pénzt kérjenek el. Teljesen mindegy minek nevezik. Egyszerű logikai levezetés: Ha nem fizetsz menedzselési díjat akkor nem közvetítenek neked munkát. Ergo: a menedzselési díj a munkaközvetítés feltétele, azaz menedzselési díj = munkaközvetítési díj, tehát teljesen illegális amit csinálnak. A másik, ami hiányzik a honlapjukról, az a székhelyük, illetve telephelyük megjelölése, valamint az, hogy pontosan kit lehet keresni.
üdv: Egy nem az OPS által munkát talált ember.
Jó tanácsok munkakereséshez:
- nagyon erős alapfok, ami már majdnem középfok
- legalább két hónapra elegendő pénz, ami kb.1000 font/személy
- előre elkészített önéletrajzok többféle munkához, természetesen annak megfelelő munkahely megjelölésekkel, hiszen a papír sok mindent elbír
További kérdésekre szívesen válaszolok |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sohoboy Újonc

|
Elküldve: 2008. Máj 25. Vasárnap, 22:29 Hozzászólás témája: |
|
|
Elnézést ! Az OPS -nak ma már találtam egy szegedi elérhetőségét, jóllehet ez a lényegen nem változtat.
Mindenki saját maga dönti el, hogy megkockáztat-e 70-75 e. Ft-ot, vagy pedig megpróbál egy olyan közvetítő céget keresni, amelyik a munkáltatótól kapja meg a sikerdíjat a közvetítésért. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sohoboy Újonc

|
Elküldve: 2008. Máj 26. Hétfő, 10:18 Hozzászólás témája: |
|
|
| Pozitívum, hogy egyik ismerősöm általuk talált munkát, igaz kifizette a menedzselési díjat. Viszont az OPS ról ellentétben más cégekkel még nem hallottam olyat, hogy átverték volna az embereket. Nyomon követem majd ismerősöm sorsát, és írok még információkat. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sohoboy Újonc

|
Elküldve: 2008. Június 10. Kedd, 20:52 Hozzászólás témája: |
|
|
Újabb pozitívum !
A managelési díj valóban managelési díjat jelent ! Voltak problémái az ismerősömnek a munkahelyén, és az ügynökségnek jelezték ezt. Valószínűleg beszélhettek az angol managementtel, mert azóta megszűntek a problémák. Tehát ez valóban egy olyan közvetítő cég, ahol azután is segítenek miután már elhelyezkedtél. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
agnusz Újonc

|
Elküldve: 2008. Július 7. Hétfő, 10:36 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia! Engem érdekelne ez a munkaközvetítő, de elég óvatos vagyok, mert a páromat már egyszer beúzták a csőbe. Szóval összegezve szerinted megéri a befizetés? Az ismerősödnek végül is összejött?
Előre is köszi! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
setyi Újonc

|
Elküldve: 2008. Július 18. Péntek, 16:52 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sajnos nekem rossz tapasztalatom is volt velük,bár az első munkaközvetítésük rendben volt.Találtak munkát, kifizettem a díjat,de visszaléptem,ez az én hibám,rendben.Másodjára találtak munkát,a díjat kifizettem,majd a leemdő munkáltatóm lépett vissza,nem az én hibámból.A pénz szerintem visszajárna,de hiába keresem Őket,sajnos nem történik semmi. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|