| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Transport Újonc

Csatlakozott: May 24, 2008 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2008. Máj 24. Szombat, 9:46 Hozzászólás témája: Csomag-Személyszállítás London-Mo.-London Között |
|
|
Sziasztok!
Cégünk csomagszállítással, illetve személyszállítással foglalkozik. Ezért várjuk azon személyek jelentkezését, akik szeretnének csomagot hazaküldeni, illetve otthonról kihozatni. Emellet természetesen, ha van rá igény, akkor haza is tudunk vinni személyeket, illetve otthonról ki is tudunk hozni, de persze csak limitált személyszámban. Szállításunk pontos és megbízható, mivel már több hónapja tööb ügyfél bizalmát élvezzük. Emellett Németországba is fuvarozunk cégek megrendelése alapján. Hívjatok minket bizalommal a 07525712946-os számon, vagy írjatok e-mail-t!
A szállítók |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mary0227 Haladó

Csatlakozott: Feb 23, 2008 Hozzászólások: 44 Tartózkodási hely: Manchester,Sale
|
Elküldve: 2008. Máj 24. Szombat, 11:17 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
engem majd a későbbiekben érdekelne a dolog és azt szeretném kérdezni hogy nincs honlapotok?
és esetleg manchester felé is jöttök vagy csak london és közvetlen környékére?előre is köszi! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bkriszta Mester

Csatlakozott: Feb 25, 2006 Hozzászólások: 164 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2008. Máj 30. Péntek, 16:02 Hozzászólás témája: Re: Csomag-Személyszállítás London-Mo.-London Között |
|
|
| Transport írta: | Sziasztok!
Cégünk csomagszállítással, illetve személyszállítással foglalkozik. Ezért várjuk azon személyek jelentkezését, akik szeretnének csomagot hazaküldeni, illetve otthonról kihozatni. Emellet természetesen, ha van rá igény, akkor haza is tudunk vinni személyeket, illetve otthonról ki is tudunk hozni, de persze csak limitált személyszámban. Szállításunk pontos és megbízható, mivel már több hónapja tööb ügyfél bizalmát élvezzük. Emellett Németországba is fuvarozunk cégek megrendelése alapján. Hívjatok minket bizalommal a 07525712946-os számon, vagy írjatok e-mail-t!
A szállítók |
Mi az e-mail cimetek??? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bea79 Haladó

Csatlakozott: Jul 18, 2007 Hozzászólások: 38 Tartózkodási hely: Guildford
|
Elküldve: 2008. Máj 30. Péntek, 17:35 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Ez engem is érdekelne hoyg mi az e-mail címetek.Írtam privát üzit is.
Köszi
Bea |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
niamano Újonc

|
Elküldve: 2008. Június 4. Szerda, 7:46 Hozzászólás témája: |
|
|
| Nekem egy biciklit kellene júli 1-2-án hazahozni Londonból (Bpestre). Esetleg valaki aki akkor jön? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|