Elküldve: 2008. Április 27. Vasárnap, 11:10 Hozzászólás témája: Valoban diszkriminaljak a magyar betegeket Londonban?
Sziasztok!
Nem tudom hallottatok e, hogy ket fiatal honfitarsunk is meghalt nemreg Nagy-Britaniaban, es nem kizart az orvosi mulasztas!
Sajnos nekem is csak rossz tapasztalatom van orvosokkal es korhazakkal kapcsolatban. Igaz hogy mar majdnem 2 eve elek Londonban , de a heten voltam eloszor orvosnal igaz haromszor is az ugyeleti korhazba.
Megfazassal kezdodott, kis hoemelkedessel, majd jott az izomfajdalom, es nagyon szapora szivveres 120 feletti percenkent.Az arcom bepirosodott, remegett a kezem. Elmentem a korhazba, irtak paracetamolt csinaltak ekg-t,megmertek a vernyomasom, amit en egyebknet is tudtam mert van itthon vernyomasmerom. Menjek haza es fekudjek le az infulenzatol magas a pulzusom, vagy mert ideges vagyok. Meg ketszer mentem vissza a heten mert mar erossodtek a panaszaim a vernyomasom is felszokott 150 fele, a nyelvem teljesen feher lett es nem termelodott a nyalam egyaltalan,remegtem,lefeheredtem.Ujra csinaltak ekg-t majd vartam 3 ora hosszat(ejszaka) az orvosra. Kerdezte mire gondolok mert fogalma sem volt mi lehet a bajom, de en akkor mar mergezesre, allergiara gyanakodtam, de a doktorno azt mondta kizart!An infulenzatol van menjek haza es ne merjem a vernyomasomat majd jovoheten pedig menjek a korzetihez.(infulenzatol foleg ha nincs laz nem megy fel a pulzus ennyire, sem a vernyomas).NEM KERT VERVETELT! egyik orvos sem amibol esetleg kiderult volna mi a bajom.Sot meg en ereztem magam kellemetlenul mert azt ereztettek mit hisztizek mikor rendben van az ekg-m, minek jarkalok vissza a korhazba ketnaponta. A megoldasra vegul en jottem ra, egy csokor viragot vettem meg het elejen az ASDA-bol, ami mergezo anyagot bocsajtott ki, ill en allergias voltam ra es az okozta ezeket a durava panaszokat, de ez egyik orvosban sem merult fel egy pillanatra sem,hogy allergia vagy mergezes.Kidobtam a viragot, es jobban vagyok,sajnos ezek utan fentartasokkal vagyok az itteni orvosok irant! Hallottam hogy magyar orvosok jonnek ki ugyelni Londonba majustol, nem tudja valaki melyik korhazba?
Csatlakozott: Feb 13, 2008 Hozzászólások: 71 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2008. Máj 12. Hétfő, 20:05 Hozzászólás témája:
Kerdesedre valaszolva, hogy diszkriminaljak-e a magyarokat, szerintem nem. Mindenkivel ugyanolyan rosszul bannak!
Legyen az magyar, azsiai, amerikai vagy eppen angol. Baratnom, aki angol (nem brit, hanem feherboru szamtalan generacios angol) es egeszsegugyben dolgozik eppen a napokban meselte el a legfrissebb "elmenyet" a korhazi ellatassal kapcsolatban.
15 hetes terhes, nehany honapja elvetelt az elozo babaval. Mult heten ismet elkezdett verezni, atment a munkahelye (del-kelet londoni korhaz) A&E osztalyara, ahol tok hulyenek neztek, mit keres ott. Masnap, mikor szabadnapos volt, elment abba a korhazba, ahova lakohelye szerint tartozik, szinten hasonlo modon kezeltek. A vegen annyit sikerult elernie, hogy egy hettel kesobbre kapott idopontot az ante-natal klinikan. Addig persze vegig izgult, hogy el-e meg a baba.
Szoval szerintem nem csak a bevandorlokat vagy kizarolag a magyarokat kezelik embertelen modon.
Annak viszont orulok, hogy sikerult ugyesen meggyogyitanod magad!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban