Csatlakozott: Apr 02, 2008 Hozzászólások: 10 Tartózkodási hely: Még Budapest
Elküldve: 2008. Április 19. Szombat, 7:55 Hozzászólás témája: Egy kis segitség kéne
Sziasztok!
Ez a levél igazándiból az adminoknak szól,csak a srác nem tudott belépni,ezért nekem küldte el,azzal a kéréssekl,hogy tegyem be ide.Ha tudtok segiteni neki azt nagyon köszöni.Ime a levél:
kedves laci,
tehetetlenségemben írom ezt a levelet,
hosszas keresés után te vagy az első akivel direkt úton tudok kontaktálni a magyaroklondonban honlapról, mivel van legalább egy email-cím a profilodon.
az a helyzet hogy a honlap kínálta kontakt-lehetőséggel, amin keresztül gondolom az admin(ok)nak lehet üzenni, már éltem párszor, de semmi válasz nem jött, ami felettébb bosszantó.
a problémám az hogy egyáltalán nem tudok bejelentkezni, se régi jelszóval, se újabb generálttal, se új profillal, szóval sehogy. csak egy fehér képernyőt látok a belépés gomb megnyomása után.
a kérésem így ismeretlenül az lenne hozzád hogy tudnál-e nyitni egy topikot valahol és akár ezt az e-mailt bemásolva, akár saját szavaiddal közölni hogy segítséget kérek. megtennéd?
köszönöm előre is,
istván
Elküldve: 2008. Április 22. Kedd, 7:53 Hozzászólás témája:
Az adminos levelek hozzám érkeznek, de a te leveleddel nem találkoztam.
Ilyen problémával még nem találkoztunk és az az igazság, hogy el sem tudjuk képzelni miből adódhat. Én is firefoxot használok, de még sosem volt gondom vele.
Tényleg sajnálom, de teljesen tanácstalanok vagyunk , nem tudjuk mi lehet a gond nálad a belépésnél.
Elküldve: 2008. Április 22. Kedd, 21:05 Hozzászólás témája:
helo!
junius végétől augusztus közepéig tervezünk kimenni Londonba, elsősorban dolgozni, mellette ha időbe belefér nylvtanulás jolenne, ha találunk vmi ingyenes nyelviskolát. az lenne a kérdésem h kiutazás előtt miket kell intéznem? hallottam mindenféle munkavállalsi engedélyről..de erre a másfél honara tényleg szükségem van rá? ezenkívül? banskzámla, ilesmik? előre is köszi, priát üziben jobb lenne a válasz
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban