Elküldve: 2008. Március 3. Hétfő, 14:54 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Én juni közepétől szeptemberig szeretnék kimenni au-pair-kedni londonba! Ha bárkinek bármilyen infója van ezzel kapcsolatban családokról akik keresnek erre az időszakra au-pairt az légyszi irjon! Ja és sok jó tanács is jól jönne ezzel kapcsolatban! irjatok ide vagy az adriva@citromail.hu e-mail cimemre! előre is köszi!
Elküldve: 2008. Április 4. Péntek, 12:26 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Nyári au pair szeretnék lenni Angliában (azon belül mindegy,hogy hol). Nyelvtudásommal nincsen baj, általában megértem amit mondanak. Kezdeni június 21-én tudnék és szeptember 5ig tudnék kint maradni.
Remélem tud valaki segíteni.
Ide írhattok: rakoczigabi@gmail.com
Elküldve: 2008. Máj 5. Hétfő, 13:08 Hozzászólás témája:
Hello!
Május 16-án érkeznék Londonba.Kevés angol nyelvtudás,jogosítvány(magyar B),de nagy gyermekszeretet!!!Ha lehet live-in! Hosszú távban gondolkozom!Aki tud valamit írjon,vagy hívjon:
Email: tothedina81@freemail.hu
Tel.: +36703675630
Elküldve: 2008. Máj 7. Szerda, 13:20 Hozzászólás témája: Au pair allas
Sziasztok!
Au pairt keresek a helyemre, en maj 26-an megyek haza.
Nagyon rendes csalad.Ket lanyra kell vigyazni 8 es 13.
Jogositvany szukseges, meg egy alap angol.
Csatlakozott: May 18, 2008 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2008. Máj 18. Vasárnap, 20:55 Hozzászólás témája: Családot keresek
Sziasztok.Keresek egy olyan családot akik au-pairt keresnek hosszú távra és saját gyermekemmel együtt vigyázhatnék az övékre/övéikre is.Bármilyen házimunkát elvégzek,főzni is tudok,Angolul egész jól beszélek és gyereknevelésben is van tapasztalatom. Az én kislányom két és fél éves. Ha valaki tud valamit esetleg akkor kérlek írjatok erre az e-mail címre : rolkoeniko@freemail.hu Üdv Betty
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban