Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

BRADFORD

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
darthsith
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 11. Szombat, 17:18    Hozzászólás témája: BRADFORD Hozzászólás az előzmény idézésével

Helló mindenkinek!

Nos, mivel Bradfordról itt nem találtam semmi érdemlegeset, gondoltam it az ideje.

Én a nyáron oda szeretnék kimenni dolgozni 2 hónapra.Mint főiskolásnak ugyanis ki kell várnom a vizsgaidőszak végét. Forgó szemek

Sajnos semmilyen szakirányú végzettségem nincs.
Gimnáziumban emelt óraszámú számítástechnika osztályban tanultam, most meg a Nyíregyházi TK főiskola III. éves Informatikus könyvtáros-Számítástechnika szakos hallgatója vagyok.

Sajnos Számítástechnikai munkáról le kell mondjak, hiába vannak olyan munkák az EURES-en,amiket símán meg tudnék csinálni(gépek összeszerelés és programok telepítése) Semleges , de nincs hozzá se tapasztalatom, se szakirányú végzettség.(Pl.:CISCO) Síró vagy nagyon szomorú
Sebaj, jövő nyárra már lesz ilyenem Nevető

A lakás megoldva, mert van Bradfordban ott élő rokonom több is. De gondoltam ti tudnátok segíteni, hogy milyen ott 1 állásinterjú..milyen kérdésekre készüljek,miket vigyek magammal stb... Kérdés

Amúgy néztem Bradford város honlapján a munkákat és 366.000Ft-ot adnak havonta a park karbantartásért.Ebből már le van vonva az adó, biztosítás, stb.

A segítséget előre is köszönöm.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
kanyroh
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 13. Hétfő, 15:32    Hozzászólás témája: Komuives munkat vallalunk.Szamla kepesek vagyunk. Hozzászólás az előzmény idézésével

Anglia egesz teruleten kulso,belso komuves munkat vallalunk.Szamlat is tudunk adni.Minden megoldas erdekel.Munkat kozvetitonek jutalekot adunk. email. janos20042000@yahoo.com, tf:07724976573
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
LadyL
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 29. Szerda, 23:16    Hozzászólás témája: darthsith Hozzászólás az előzmény idézésével

Helo.
BRADFORD??? Az angol e varos hallatan a fejet fogja. Hardcore.Őrült

Nem akarom elvenni a kedvedet, de a 2 honap nagyon keves ido Angliaban. Arra keszulj fel, hogy nem biztos, hogy rogton kapsz munkat. Lehet, hogy 1 honapod ramegy arra, hogy munkat talalj.

Ami az allasinterjut illeti teljesen mas stilusban folyik, mint nalunk. Itt a papir senkit sem erdekel. Lenyeg, hogy, mit tudsz. Legjobban az erdekli oket, hogy mennyi tapasztalatod van az adott munkaval kapcsolatban. Mondhatsz barmit, ugyse tudjak ellenorizni. Hat igy nagyvonalakban ennyi.

Sok sikert!
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Március 30. Csütörtök, 20:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem kérd meg a rokonaidat, hogy nézzenek szét a helyi újságban. Két hónapra csak valami fizikai munkát fogsz kapni.

A jól megirt önéletrajz fontos, és meg kell tanulnod 'eladni' magad. Nem kell szerénykedni, mutatni kell, hogy mit tudsz és mire vagy képes, különben esélyed sincs.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban