Sziasztok!
Segitsegeteket kernem a kovetkezokben:
A ferjem szombaton erkezik Lutonba es onnan el kellene jusson Guildfordba, Surrey megyebe. Kersetunk jaratokat, busszal, vonattal, de leiras alapjan nagyon bonyolultnak tunik az egesz Ugy latom, hogy 2-3 valtas bejon mindenkepp.
Ami nem tiszta elottunk, hogy biz. szakaszokon mintha munkalatok miatt vonatpotlo jaratok lennenek. Ezekrol szeretnek kerdezni, mit jelent ez gyakorlatilag: mindenki leszall a vonatrol, atszall egy ....mire???.... aztan megy egy darabig, aztan ujbol leszall es ujbol atul a vonatra? Mi szokott lenni a potjarat? Busz vagy metro?
Szoval felek, hogy valahol elkeveredik a Zuram (nem szeretnem elveszteni ), eloszor jar anglus honban... es nem ismeri az ottani utazasi szokasokat.
Mit tanacsoltok: buszozast vagy vonatozast erre a tavra? Mi a jobb, kenyelmesebb, olcsobb megoldas?
Elore is koszonom a valaszokat!
Difrax
Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 267 Tartózkodási hely: Edgware
Elküldve: 2008. Február 25. Hétfő, 9:02 Hozzászólás témája:
Én a helyetekben a vonatot választanám.
Luton Airport-ban a First Capital Express-el St Pancras állomásig, ott metróval át kell menni a Waterloo állomásra.
Onnan a South West Trains közvetlen visz Guildfordba.
Elküldve: 2008. Február 25. Hétfő, 12:05 Hozzászólás témája:
Koszi Tovi!
A link nem muxik, de megprobalom s.k. megtervezni... talan az este mar csinaltam egy tervet, s abban lattam, hogy metrozni (tube??) is kell
Hat nagy kaland lesz, az biztos, foleg, hogy self employedkent kezd
D.
Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 267 Tartózkodási hely: Edgware
Elküldve: 2008. Február 25. Hétfő, 20:31 Hozzászólás témája:
Nem baj, itt kaland az élet, bele a mélyvízbe az elején
Metrózni kell, ráadásul nem is egy vonallal, hanem a Circle Line-vel Embankment Stationig, ott átszállni a Bakerloo vagy a Northern Line-ra és egy megálló Waterloo station.
Van egy jó mondás, ha nehéz helyzetbe kerülök akkor szoktam mondogatni:
"Ami nem öl meg azonnal, az erősít"
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban