Newcastle-ben, északon élek, kicsit több mint 2 éve vagyok Angliában és online hirdetéssel, web designnal foglalkozom privátban. Keresem azokat, akik jelenleg munkát keresnek, vagy part time-ban dolgoznak, GYES-en vannak, munkanélküliek vagy csak szeretnének egy kis kiegészítő jövedelmet.
Bővebb tájékoztatást a weboldalamon találsz, ami egyelőre nagyrészt angol, magyarra fordítása folyamatban van.
A munka: emailben kapott kérdőivek (survey), közvélemény kutatások kitöltése. Átlagosan 1-3 font / kérdőív fizetés, kb. 10-20 percbe tellik egynek a teljesitése.
A kérdőívek amerikai ill. UK cégektől jönnek, ingyenes a regisztráció, fizetés csekken vagy paypal számlán át (cégfüggő). Csak angol lakhelyű jelentkezőket várok.
Tudom hogy az "otthonról végezhető munka" hallatán sokak hátán feláll a szőr, sok mögött nincs valós háttér és sokan félnek ilyenbe kezdeni. Angliában azonban ez egy működőképes dolog, nem mint M.o.-on, ahol csak a csalók egy újabb pénzszerzési módja (tisztelet a kivételnek). Személy szerint próbáltam ki a cégeket amiket ajánlok, jelenleg megélhetésem egy részét ebből fedezem.
Remélem sokaknak hasznára válik ez a lehetőség. Várom a visszajelzéseket, tapasztalatokat.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban