| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
tsopi Újonc

|
Elküldve: 2008. Február 5. Kedd, 18:22 Hozzászólás témája: Szobatársat keresek egy új építésű, modern lakásba |
|
|
Sziasztok, Adrienn vagyok,
Egy most felépített lakópark, teljesen új és nagyon szép lakásába keresünk még egy embert, lehetőleg lányt. Park és kocsmák a közelben.
A lakásban két nagy szoba, egy szuperül felszerelt konyha, két fürdőszoba és egy hatalmas nappali van. Az egész épület, és a bútorzat elképesztő színvonalú! A 75 font az adót, a számlákat és az internetet is tartalmazza (egyenlő részt vállalnál).
4-en laknánk a lakásban, 3 jó barát (két 24-25 éves fiú és egy lány) mellé költöznél be.
A ház 400 méterre van Barking megállótól (4-es zóna, de 3-as zóna megállója is közel van), District Line és Hammersmith & City Line mellett, 30-40 percre a belvárostól.
Szeretnénk, ha jól beilleszkedő típus lennél, humorérékkel és minden szükséges jótulajdonsággal , és ha már dolgoznál.
Kérésre nagyon szívesen küldök fényképeket és mondok el bármi egyéb részletet, tényleg megéri megnézni.
Érdeklődni Attilánál lehet 07828022442 ön. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Oinee Újonc

Csatlakozott: Feb 15, 2008 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: West London
|
Elküldve: 2008. Február 16. Szombat, 21:51 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia!
Hajni vagyok,23 éves és itt élk Londonban,de jelenleg egy hostelben lakom ahonnan minél előbb szeretnék megszabadulni,ezért ha még áll az ajánlat akkor engem érdekelne a lakás.
Dolgozom jelenleg is egy hotelben.A humorérzékkel és az alkalmazkodókészségemmel azt hiszem nincs gond.
ha lehet,írj pár részletet,hogy mennyit kellene előre fizetni és ha tudsz küldj képet a lakásról.Az én munkahelyem a Regent's park közelében van és nem tudom hogy ez a lakás mennyire van messze tőle.
Előre is köszönöm.
Hajni
Mail címem:vhajni@vipmail.hu
Tel.:07890115350 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2008. Február 17. Vasárnap, 7:34 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Hajni!
Dél Londonban jelenleg egyetlen lányos 2 ágyas szobában van szabad helyem.
Tök jó a ház, csupa fiatal lakik benne. http://www.magyaroklondonban.com/cikk-34-thread-0-0.html itt 15-26 ig mindegyik kép ebben a házban van.3 hét kaució és 1 hét lakbér szükséges a beköltözéshez.
70 font/hét/ fő a szállás ára, ebben a rezsi és az internet is benne van.
Csak magyarok laknak a házban.
Ha érdekel nagyon sürgősen jelezz vissza, mert érdeklődőm van.
07921190650
Enci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|