Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Szobatársat keresek egy új építésű, modern lakásba

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
tsopi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 5. Kedd, 18:22    Hozzászólás témája: Szobatársat keresek egy új építésű, modern lakásba Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok, Adrienn vagyok,

Egy most felépített lakópark, teljesen új és nagyon szép lakásába keresünk még egy embert, lehetőleg lányt. Park és kocsmák a közelben. Mosoly

A lakásban két nagy szoba, egy szuperül felszerelt konyha, két fürdőszoba és egy hatalmas nappali van. Az egész épület, és a bútorzat elképesztő színvonalú! A 75 font az adót, a számlákat és az internetet is tartalmazza (egyenlő részt vállalnál).

4-en laknánk a lakásban, 3 jó barát (két 24-25 éves fiú és egy lány) mellé költöznél be.

A ház 400 méterre van Barking megállótól (4-es zóna, de 3-as zóna megállója is közel van), District Line és Hammersmith & City Line mellett, 30-40 percre a belvárostól.

Szeretnénk, ha jól beilleszkedő típus lennél, humorérékkel és minden szükséges jótulajdonsággal Mosoly, és ha már dolgoznál.

Kérésre nagyon szívesen küldök fényképeket és mondok el bármi egyéb részletet, tényleg megéri megnézni.

Érdeklődni Attilánál lehet 07828022442 ön.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Oinee
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 16. Szombat, 21:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

Hajni vagyok,23 éves és itt élk Londonban,de jelenleg egy hostelben lakom ahonnan minél előbb szeretnék megszabadulni,ezért ha még áll az ajánlat akkor engem érdekelne a lakás.
Dolgozom jelenleg is egy hotelben.A humorérzékkel és az alkalmazkodókészségemmel azt hiszem nincs gond.
ha lehet,írj pár részletet,hogy mennyit kellene előre fizetni és ha tudsz küldj képet a lakásról.Az én munkahelyem a Regent's park közelében van és nem tudom hogy ez a lakás mennyire van messze tőle.
Előre is köszönöm.
Hajni

Mail címem:vhajni@vipmail.hu
Tel.:07890115350
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2008. Február 17. Vasárnap, 7:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Hajni!
Dél Londonban jelenleg egyetlen lányos 2 ágyas szobában van szabad helyem.
Tök jó a ház, csupa fiatal lakik benne. http://www.magyaroklondonban.com/cikk-34-thread-0-0.html itt 15-26 ig mindegyik kép ebben a házban van.3 hét kaució és 1 hét lakbér szükséges a beköltözéshez.
70 font/hét/ fő a szállás ára, ebben a rezsi és az internet is benne van.
Csak magyarok laknak a házban.
Ha érdekel nagyon sürgősen jelezz vissza, mert érdeklődőm van.
07921190650
Enci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban