Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

peterborough vagy stamford??

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
amber
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 3. Vasárnap, 18:47    Hozzászólás témája: peterborough vagy stamford?? Hozzászólás az előzmény idézésével

üdvözlet mindenkinek!!

én stamford mellett au-pairkedem már fél éve, és sajnos nem sikerült senkivel megismerkedni, akivel eltölthetném a szabadidőmet.
tényleg nincsennek erre magyarok??
bárkivel szivesen megismerkednék, mert most szörnyen magányosnak érzem magam!
jelentkezzetek!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Susirose
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 4. Hétfő, 21:01    Hozzászólás témája: :-( Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!
Sajnos nem vagyok arra, en biztos jelentkeznek. Megertelek, hasonlokeppen erzem magam itt Hounslowban, pedig itt biztos vannak magyarok.
Fel a fejjel, majd csak osszefutsz valakivel, ebben remenykedem en is. Latom szocpedagogus vagy, en is. Hol es mikor vegeztel? En 2006-ban levelezon Hajduboszormenyben.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
amber
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 6. Szerda, 22:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szia!

én 2003ban végeztem Zsámbékon, most már Vácon van a sulim. tényleg nem könnyű így egyedül, azt hittem csak én vagyok ilyen peches, hogy ennek a nagy és szép országnak azt a részét fogom ki, ahol egy magyar sincs... Kacsintó pedig azt mondják, a világ minden városában találhatsz magyart...
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Február 6. Szerda, 22:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

amber csak egy tipp, sajnos máshogy nem tudok segíteni. lehet hogy már túl vagy ezen a módszeren, de hátha.
Az iwiw-en az összetett keresésbe a lakcímbe írd be hogy Peterborough, nekem 6 találatot adott....
Kezdetnek talán jó lesz...

Susirose Én biztosan tudom, hogy Hounslow-ban van magyar család, nem is egy. A gyermekeim oda járnak barátkozni egy magyar családhoz....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
amber
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 9. Szombat, 10:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szia Tovi!

sajnos mar tenyleg tul vagyok ezen a modszeren, en kicsit tobbet talaltam az iwiwen, es kb. 15 embernek kuldtem is levelet. szerintem nem volt bunko vagy tolakodo, csakhogy szeretnek talalni par embert, akivel egyutt tolthetnem a szabadidom, de mindossze egyetlen valaszt kaptam... akkor elgondolkoztam, hogy miert is a magyarok tarsasagara vagyom Forgó szemek de azert nem adom fel.
Vissza az elejére
bea79
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Február 9. Szombat, 16:39    Hozzászólás témája: válasz Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Amber!

Én eddig úgy néz ki márciusban fogok kimenni au pairkedni.Azt gondoltam Stamford közelebb van,de megnéztem még így is biztos lenne 100 kilomométer távolság kettőnk között,mert én Harrogate mellé megyek.De ha nem olyan áthidalhatatlan ez,és még addig is magányos leszel(én biztos),akkor valahol félúton találkozhatunk.
Mondjuk még nekem nem biztos semmi,az ügyem ott tart hogy kiválasztott egy család,e-mail-en már érintkeztünk,de még nem beszéltünk telefonon,és nincs leszervezve,de alakul.Ha gondolod majd értesítelek róla ha biztosan megyek és ha nem nagy a távolság és van kedved akkor találkozhatunk.

Bea
Vissza az elejére
amber
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 11. Hétfő, 23:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szia Bea!

szerintem áthidalható a kettőnk közötti leendő távolság, megoldható, hogy találozzunk félúton.
sok sikert neked a családhoz, ha szükséged van pár tanácsra, szivesen segítek. jelentkezz, hogy hogy halad a dolog!
Vissza az elejére
bea79
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Február 12. Kedd, 15:04    Hozzászólás témája: re Hozzászólás az előzmény idézésével

Amber!

Írtam privát üzit!

Bea
Vissza az elejére
amber
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 12. Kedd, 18:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szia Bea!

én is neked!
Vissza az elejére
Giggiee
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 10. Hétfő, 19:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni,én jelenleg most keresek Au Pair munkát,és most írtam egy családnak akik Hounslow-ban élnek,de nem tudom merre van Nevető Nevető Nevető
Köszi előre is Nagyon boldog
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Március 10. Hétfő, 20:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Giggiee írta:
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni,én jelenleg most keresek Au Pair munkát,és most írtam egy családnak akik Hounslow-ban élnek,de nem tudom merre van Nevető Nevető Nevető
Köszi előre is Nagyon boldog

Pl itt megsasolhatod egy kis pluszinformációval körítve Nagyon boldog

http://en.wikipedia.org/wiki/Hounslow
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Susirose
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 10. Hétfő, 20:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!
En jelenleg Hounslow-ban vagyok mint au-pair. Nyugat London. Van harom metroallomasa is, jo a kozlekedes, barhova eljuthatsz. A kozelben van a Heatrow repuloter. Amugy ez egy nagyon szines varoska, mindenfele nemzetisegu megtalalhato, foleg indiaiak, lengyelek, afrikaiak, arabok es amit meg el tudsz kepzelni.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
cicc-cicc
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 11. Kedd, 14:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Haliho!

Hounslow itt van tőlem nem messze, én Twickenham, ha valaki akar talizni, kirándulni stb...csak szóljatok....
Vissza az elejére
somosza
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 22. Szombat, 22:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szia amber Nagyon boldog
na en tenyleg itt vayok nem messze. most kezdtem el en is keresgelni igazabol, ,ert en se ismerek itt kinnt magyarokat. az email cimem: sszam@freemail.hu
ja, busheyban vagyok (142-es busz jar erre Nagyon boldog )
majd irj uzit
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban