Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

tv licence

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Véleményed
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
vihanti
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 16. Szerda, 20:47    Hozzászólás témája: tv licence Hozzászólás az előzmény idézésével

Ugy hallottam hogy Angliaban fizetni kell tv licencet. Mivel Magyarorszagon ilyen nincs szeretnem tudni hogy ha tv-t akarok venni elobb a tv licence-t kell befizetni vagy csak ha megvettem a tv-t az utan. Mi tortenik ha errol nem tudtam es nem fizetem a tv licence-t.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. Január 16. Szerda, 21:07    Hozzászólás témája: Re: tv licence Hozzászólás az előzmény idézésével

vihanti írta:
Ugy hallottam hogy Angliaban fizetni kell tv licencet. Mivel Magyarorszagon ilyen nincs szeretnem tudni hogy ha tv-t akarok venni elobb a tv licence-t kell befizetni vagy csak ha megvettem a tv-t az utan. Mi tortenik ha errol nem tudtam es nem fizetem a tv licence-t.

Itt http://www.tvlicensing.co.uk/index.jsp minden kerdesedre valaszt talalsz. A torveny nem tudasa nem mentesit annak betartasa alol...
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Január 16. Szerda, 22:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vedd meg a Tv-t, és utána jelentsd be a seci által megadott címen, bankkártyával is fizethetsz.
Egyébként a bolt ahol veszed úgyis lejelenti a hivatalnak, szóval nem érdemes húzni a dolgot.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Január 17. Csütörtök, 14:16    Hozzászólás témája: Re: tv licence Hozzászólás az előzmény idézésével

vihanti írta:

Ha TV-t, vagy akár egy számítógépes tuner kártyát veszel, akkor a bolt rögzíti a neved és a címed és ha ez nincs regisztrálva, akkor automatikusan kapsz egy levelet, hogy mennyit és hogyan kell fizetni. Pl. nekünk a nejem nevén van a TV és én vettem egy tunerkártyát egy héten belül kaptam a levelet, hogy fizessem a TV licence-t. Külön kellett írnunk egy levelet, hogy a háztartásban már fizetjük, csak a nejem nevén.

A fenntiekből látszik, hogy nem muszáj rögtön a TV vásárlása után regisztrálnod, megvárhatod a levelet, nem fognak megbüntetni érte. Ha azonban egy hónapon belül nem kapsz levelet nem árt utánajárnod a dolognak.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Véleményed Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban