Sziasztok!
új vagyok Londonban. Kb. másfél hónapja vagyok itt, de barátokra nem igazán akadtam errefelé.
25 éves vagyok, au-pair itt. Kb. ebben az életkorban keresek laza fiúkat-lányokat. Szeretem az indie-rock, reggae zenét, Cadic és Palotai zenéjét, de elmulatok én a partyzenére is!!!!
Szeretem a múzeumokat, szinházat. Hétvégenként szoktam bejárni London szivébe, szeretek csatangolni, de sajnos ezt az örömet nem tudom senkivel sem megosztani!
Szilveszterkor is itt leszek, jó volna egy társaságot találnom. Hol van itt a nagy tömeg és a tüzijáték szilveszterkor?
Tud valaki magyar katolikus misét valahol Londonban?
puszi
és jelentkezzetek!!!!!!!!!!!!!!!
Au-pairkent vagy nannykent dolgozom kinn, Londonban tobb mint egy hete vagyok. En mar 37-et eppen betoltottem, de sosem volt gondom megertetni magam a fiatalabbakkal, ugy hogy barkivel szivesen ismerkednek. Szeretek bulizni, setalni, bolyongani a varosban. Szilveszterre is jo lenne valakivel elmenni bulizni, vagy valamilyen tarsasagot keresni.
Ha tudtok valakit vagy valamit kerlek irjatok.
Elküldve: 2007. December 27. Csütörtök, 0:09 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
En 25 vagyok es mar 3 eve itt vagyok, de most sajnos egyedul kellett toltenem a karacsonyt es eddig silveszterre sincs semmi terv, ha valaki tud valamit vagy talalkozni szeretne, barmi erdekel.
Csatlakozott: Dec 26, 2007 Hozzászólások: 17 Tartózkodási hely: Hounslow
Elküldve: 2007. December 27. Csütörtök, 20:16 Hozzászólás témája:
Hello mindenkinek!
Szivesen megismerkedem barmelyikotokkel, lehetnenk egy uj tarsasag. Ha mar egyedul vagyunk. Ugyis a talalkozas utan dol el, hogy mennyire vagyunk egy hullamhosszon szorakozas teren.
Elküldve: 2007. December 28. Péntek, 1:52 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Jan 22-től 26-ig keresek hasznos londoni elfoglaltságot!
városnézés, kirándulás, múzeum, vagy bármimás érdekel.
Egyedül is elmennék ide-oda, de jobb, ha az ember nem egyedül van.
36 éves pasi vagyok.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban