Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Tervezőgrafikusi állást keresek

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka / gyenge az angolom /
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Kirzs
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. December 17. Hétfő, 18:43    Hozzászólás témája: Tervezőgrafikusi állást keresek Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Szakképzett, felsőfokú szakirányú diplomával rendelkező tervezőgrafikus vagyok.Széleskörű és alapos szoftverismerettel, valamit magas színvonalú rajztudással rendelkezem. Angol nyelvtudásom sajnos elég bizonytalan, de gyorsan tanulok. Jogosítványom nincs.Bármilyen kreatív/művészeti tevékenységet szivesen vállalok pl. dekoratőr, kirakatrendező, kiadványszerkesztő, illusztrátor stb. legkorábban februári kezdéssel (jelenleg még M.o.-n tartózkodom).
Ha tudtok hasonló jellegű állást ajánlani, kérlek írjatok a fórumba, vagy küldjetek mailt nekem.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek, és sok sikert a követketkező esztendőre!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. December 17. Hétfő, 19:35    Hozzászólás témája: Re: Tervezőgrafikusi állást keresek Hozzászólás az előzmény idézésével

Kirzs írta:
Sziasztok!

Szakképzett, felsőfokú szakirányú diplomával rendelkező tervezőgrafikus vagyok.Széleskörű és alapos szoftverismerettel, valamit magas színvonalú rajztudással rendelkezem. Angol nyelvtudásom sajnos elég bizonytalan, de gyorsan tanulok. Jogosítványom nincs.Bármilyen kreatív/művészeti tevékenységet szivesen vállalok pl. dekoratőr, kirakatrendező, kiadványszerkesztő, illusztrátor stb. legkorábban februári kezdéssel (jelenleg még M.o.-n tartózkodom).
Ha tudtok hasonló jellegű állást ajánlani, kérlek írjatok a fórumba, vagy küldjetek mailt nekem.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek, és sok sikert a követketkező esztendőre!

Ha jót akarsz magadnak, akkor az angoltanulas mellett jogsit is csinalj. A nelkul ebben a marha nagy faluban (amit Anglianak hivnak) dekoracios munka nem fogsz csinalni, vagy csak nagyon nehezen (ki fog vinni egyik helyrol a masikra?)
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka / gyenge az angolom / Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban