Londoni Magyarok
Keresés     
Stonhenge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Programozói állást keresek
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Programozói állást keresek

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Szellemi munka
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Lionking
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. December 5. Szerda, 12:47    Hozzászólás témája: Programozói állást keresek Hozzászólás az előzmény idézésével

Tudom, hogy talán esélytelen, hiszen az angol tudásom igen gyenge, de esetleg hátha lesz valaki, akinek kell egy magyar ember is a cégéhez programozónak. Angol tanulok folyamatosan, és bár szintem szerint pre-intermediate vagyok, nem mondom, hogy tudok angolul beszélni.
Ami a programozást illeti 7 éve programozom Delphi-ben, és konyítok a PHP-hez, SQL-hez, Visual Basci sript-hez, valamint Linux-hoz Windows-hoz. Esetleg teleítpés, karbantartás, és hasonló munkákat is szívesen végeznék. Hát... esetleg most nekem lesz szerencsém. Akit érdeklek írjon a radiosklub@tvn.hu címre. Köszönöm.
Ja. Ami még fontos. Max. fél évre tudunk saját magunk lakást bérelni, mivel van annyi tartalékunk, tehát esetleg csak abban kérnék segítséget, hogy hol van a munkához legközelebb egy nyugodt környéken kiadó, berendezett minimum 2 hálószobás lakás.
Bár ezeket nem használom, mert otthon nincs netem, de azért hátha egyszer elcsípsz:
UIQ : 1585815
MSN: arpadpapai@hotmail.com
http://parpad.tripod.com (ez egy rédi oldal, de működik)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Szellemi munka Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban