Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

London - Barcelona januárban

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
sigyu
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. December 3. Hétfő, 12:24    Hozzászólás témája: London - Barcelona januárban Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Te Kedves Lányzó!

Ha London (épp) környékén leszel, vagy csak azért nem mész Londonba v. Barcelonába, mert nincs kivel, akkor, gyere velem!
Sármellékről indulok jan 22.-én Londonba ott eltöltö(tenén)k négy napot, aztán átrepülö(ün)k a melegebb Bacelonába, ahol 3 napig ismerkedhetünk a környékkel, majd jan 30.án visszarepülö(ün)k Pozsonyig, ahonnan vonattal v. egyéb módon jövünk haza.
Az összes repjegy illetékkel 10e Ft alatt van, és szállást is találtam mindkét helyen olcsón.
Terveim szerint az egész útnak fejenként 50-70ezer Forintból illene kijönnie, és ebbe már pár belépőnek is bele kell férnie. (természetesen szállás, utazási költségeket beleértve)
Ha nem jelentkezik senki, akkor kénytelen leszek egyedül menni, pedig az nem lenne olyan jó.
A repülőjegy elvileg csütörtökig még elvileg akciós.

Én egy 36 éves egyedülálló pasi vagyok, aki szivesen ismerkedne eme rövid ill. szerencsés esetben hosszabb távra is.

(ha csak valami jó programot v. esetleg szállást ajánlanál, azt se hallgasd el!)
magánban is írhattok: simongyula - kukac - repules - pont - hu email/msn/re v. latex-71 névre a skype-on

Gyula
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban