Londoni Magyarok
Keresés     
Stonhenge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - home office-al kapcsolatos info
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

home office-al kapcsolatos info

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Babybaba
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. November 17. Szombat, 18:13    Hozzászólás témája: home office-al kapcsolatos info Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok.
Nekem olyan segitsegre lenne szuksegem hogy most mar 1eve hogy kint ellunk.Az edesapam mar 1eve dolgozik es meg nincs regisztralva home fficnal.Ez nagyon nagy problema????????Mert mikor mi kijottun (ami egyik naprol a masikra jott ossze),nem tajakozodtunk a kinti letrol,sajna itt pedig net lehetosegem sem volt.Miota hozzatok latogatok azoya tudom ezeket a dolgokat.Legyszi segitsetek hogy ilyenkor mit tegyek?Tudom regisztraljunk.De peldaul csekket honnan tudok kerni?Es meg fognak bennunket vagy a munkatatot buntetni?Elore is koszi mindenkink Mosoly
Tovabbi jo hetveget!!!!!!!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. November 17. Szombat, 21:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Babybaba, javaslom olvasd el a megfelelő topicot, ott majdnem minden kérdésedre választ találsz.
A nyomtatványt letöltheted pl az
Kód:
http://www.workingintheuk.gov.uk/working_in_the_uk/en/documents/all_forms.html#WRS
oldalról, ugyanutt megtalálod a kitöltési útmutatót magyar nyelven, gondolom az nagy segítség.

Egyébként egy hónapon belül vagy köteles beregisztrálni a munkábaállástól számítva.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Babybaba
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. November 24. Szombat, 14:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Koszike az infot.Csak arra lettem volna kivancsi hogy szerinted meg fognak most engem vagy a munkaltatomat buntetni hogy en ezt eddig nem tettm meg?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. November 24. Szombat, 18:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Elvileg a munkáltatót piszkálják ezzel jobban, de téged is kérdőre vonhatnak. De a munkáltatót könnyebben nyomon tudják követni.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. November 25. Vasárnap, 17:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Babybaba írta:
Koszike az infot.Csak arra lettem volna kivancsi hogy szerinted meg fognak most engem vagy a munkaltatomat buntetni hogy en ezt eddig nem tettm meg?

Laza 5000 fontos birsag a munkaltatora nezve...
Ugyhogy jobb lesz, ha gyorsan bekulditek a bekuldenivalot.
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban