| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
killergirl Újonc

|
Elküldve: 2007. November 4. Vasárnap, 20:30 Hozzászólás témája: Southamptoni magyarok |
|
|
Hali! Judit vagyok Southamptonból!! Itt elo magyarokkal szivesen ismerkednek es talalkoznek!!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kriszta8 Haladó

|
Elküldve: 2007. November 17. Szombat, 12:41 Hozzászólás témája: Southamptoni magyarok |
|
|
Szia Judit! Ha ott vagy meg Southamptonban szivesen talalkoznek veled. En meg Londonban vagyok, de megkaptam az allast Southamptonban, le fogok koltozni. 21-en pl. ott leszek intezni a papirokat. A tel.szamom 07942330537 vagy kuldhetsz privit is. Ha valaki mas is van Southamptonban, irjatok!
Kriszta |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
GaborH Újonc

|
Elküldve: 2011. Március 21. Hétfő, 13:22 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Most koltoztem Southampton-ba es munkat keresek!
Ha esetleg barki tudna munkat az irjon! Azonnal tudok kezdeni!
Elore is koszi!
Gabor |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Morana Újonc

Csatlakozott: Aug 20, 2011 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Banstead
|
Elküldve: 2011. Augusztus 20. Szombat, 16:22 Hozzászólás témája: |
|
|
Hali!
Mi párommal és unokaöcsémmel Bansteadben élünk, melózunk, de úgy fest a közeljövőben lépnünk kell, mert csúnyán megcsappantják az óráinkat, ráadásul az area managerünk nem igazán csípi a magyarokat.. ... Mi Southamptonban gondolkodnánk, és azért írok ide, hogy ott élő magyaroktól érdeklődjek mik a tapasztalatok odaát munka és szállás terén? Minden infó hasznos lehet. Jelenleg a Prezzonál vagyunk, páromék konyhán, én bárban vagyok. A meló jó, de heti 20 óra az elég kevés fulltimeban. Az angol tudásunk elég satnya, de megértetjük magunkat, viszont infó nélkül nem merünk lépni, hallottuk, hogy akadnak munkahelyek, ahol nem fizetnek ki. Ha bárki tud vmit légyszi vegyük fel a kapcsolatot. Igen, tudom, hogy mi magyarok nem az összetartásról vagyunk híresek, de hátha..
Itt hamarabb elértek: szamado21@citromail.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dexi Újonc

Csatlakozott: Oct 07, 2011 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Southampton
|
Elküldve: 2011. December 12. Hétfő, 13:05 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Én is Southamptonban vagyok, szívesen ismerkedek itteni magyarokkal.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|