Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Bankszámla lezárása

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Bank
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
delta2
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Október 28. Vasárnap, 10:23    Hozzászólás témája: Bankszámla lezárása Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok

Kérdésem a köbetkező:
Szeptemberben nyitottam az HSBC-nél passport account számlát. Ennek ugye 6 font a havi díja 12 hónapig a szerződés szerint. Most úgy alakulut, hogy december 18-án haza kell mennem végleg. Deaz utolsó fizimet december 21-én utalja a munkahely. A pénzzel nincs is gond, mert ahogy nézem, azt otthon is ki tudom venni , mivel Maestro card. Viszont nem tudok visszajönni megszüntetni a számlát, illetve leadni a kártyát. A fennmaradó 8X6 fontot viszont ki kell fizetnem valahogy, mert nem akarom , hogy otthon is ezzel üldözzenek, mivel a magyar címem is meg van a banknak. A melóhely pedig nem fizet ki készpénzben. Ragaszkodik a dec 21 hez, számlára fizet.
Remélem tud valaki erre megoldást. Többen azt mondták, hogy ne foglalkozzak ezzel, úgy sem keresnek meg. De nem hiszem ezt.
Köszi a válaszotokat.
Üdv
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Október 28. Vasárnap, 11:27    Hozzászólás témája: Re: Bankszámla lezárása Hozzászólás az előzmény idézésével

delta2 írta:
Sziasztok

Kérdésem a köbetkező:
Szeptemberben nyitottam az HSBC-nél passport account számlát. Ennek ugye 6 font a havi díja 12 hónapig a szerződés szerint. Most úgy alakulut, hogy december 18-án haza kell mennem végleg. Deaz utolsó fizimet december 21-én utalja a munkahely. A pénzzel nincs is gond, mert ahogy nézem, azt otthon is ki tudom venni , mivel Maestro card. Viszont nem tudok visszajönni megszüntetni a számlát, illetve leadni a kártyát. A fennmaradó 8X6 fontot viszont ki kell fizetnem valahogy, mert nem akarom , hogy otthon is ezzel üldözzenek, mivel a magyar címem is meg van a banknak. A melóhely pedig nem fizet ki készpénzben. Ragaszkodik a dec 21 hez, számlára fizet.
Remélem tud valaki erre megoldást. Többen azt mondták, hogy ne foglalkozzak ezzel, úgy sem keresnek meg. De nem hiszem ezt.
Köszi a válaszotokat.
Üdv

Esetleg hivd fel a bankot vagy setalj be abba a fiokba, ahol nyitottad a szamlat!?!?
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. November 30. Péntek, 11:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

En mindenkeppen foglalkoznek vele.
Ha leveszel minden penzt a szamlarol es nem szunteted meg a szamlat, akkor ok elkezdik minden honapban megterhelni a szamladat azzal a 6 fonttal ES minden honapban fizetned kell azert, mert minuszba megy a szamlad - en nem a HSBC-nel vagyok, nem ismerem a tarifaikat, nalunk 43 font havonta!
Mindenkeppen menj be a bankba, ha nem tudnak megoldast elsore, akkor beszelj a managerrel. En meg azt is el tudom kepzelni, hogy eloredatumozva meg lehet szuntetni a szamladat.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Bank Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban