Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Útitársat / lakótársat keresek angliai munkavállaláshoz

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Molyci
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Október 10. Szerda, 14:37    Hozzászólás témája: Útitársat / lakótársat keresek angliai munkavállaláshoz Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Útitársat, lakótársat keresek angliai munkavállaláshoz. Elsősorban nem Londont céloznám, részben mert eléggé telített, részben mert drága.
Mindenképp megbízható partnert szeretnék, a neme mindegy. Sajnos viszonylag kevés kp-vel tudok nekivágni, de amit tudok biztosítani: kocsi a kiutazáshoz (több cucc itthonról, kevesebbet kell ott megvenni), szám.tech tudás és notebook-használat (szükséges dolgok az információszerzéshez és munkavállaláshoz). És esti házimozizás. Mosoly))
Gondolom ketten mégis könnyebb, segíteni tudnánk egymást legalább az ottani elindulás nehézségeinél.
Pls. csak dohányzók keressenek, mert én is... Mosoly

(Még annyit hozzá tennék - tudom, vagy el lehet hinni vagy nem - hogy a magam részéről egy mélységesen korrekt, segítőkész ember vagyok és viszont is ilyet szeretnék találni, lehetőleg értelmes, a világra nyitott, normális gondolkodású útitársat. Ha valaki jelentkezne, azt javaslom, indulás előtt ismerjük meg egymást amennyire lehet. Az indulást egyébként a lehető leghamarabb szeretném, azaz egy-két hónapon belül. Jogsi nem lenne hátrány, vezetni gondolom felváltva kéne. Kf. angol nyelvvizsgám van, beszélek, de nem túl rutinosan. Ha fel tudok készülni a várható kérdésekre, akkor bármit elmondok angolul. )
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Alvin82
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Október 19. Péntek, 17:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

A barátnőm és én is mennénk és mi Derbybe készülünk! Mi a jövő hétre ütemeznénk! Előre is köszi a választ!

alvin82@freemail.hu

70/5573308
Vissza az elejére
Molyci
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Október 20. Szombat, 13:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Alvin82 írta:
Szia!

A barátnőm és én is mennénk és mi Derbybe készülünk! Mi a jövő hétre ütemeznénk! Előre is köszi a választ!

alvin82@freemail.hu

70/5573308

Szia! Próbáltalak tegnap este is hívni, de ma is próbálom estefelé, hogy egyeztethessünk. Az én számom: 20 9296549
Vissza az elejére
Szandika1989
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. November 14. Szerda, 17:05    Hozzászólás témája: sürgös Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

Mi egy fiatal par vagyunk es lakotarsat keresunk Manchesteri alberletunkben.A lakas szep,igenyes,kulon szobaval es kulon furdoszobaval.Munkakeresesben,egyeb papirok intezeseben szivesen segitunk.Ha erdekel,kerlek irj az e-mail cimemre:szandika1989@citromail.hu Nagyon boldog
Vissza az elejére
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. November 14. Szerda, 19:11    Hozzászólás témája: Re: sürgös Hozzászólás az előzmény idézésével

Szandika1989 írta:
Szia!

Mi egy fiatal par vagyunk es lakotarsat keresunk Manchesteri alberletunkben.A lakas szep,igenyes,kulon szobaval es kulon furdoszobaval.Munkakeresesben,egyeb papirok intezeseben szivesen segitunk.Ha erdekel,kerlek irj az e-mail cimemre:szandika1989@citromail.hu Nagyon boldog

Figyelj, ezt elküldhetnéd a Manchesteri Magyarok Portáljára is. www.portalkiraly.hu
Vissza az elejére
utazgato
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. November 26. Hétfő, 10:55    Hozzászólás témája: Re: Útitársat / lakótársat keresek angliai munkavállaláshoz Hozzászólás az előzmény idézésével

Vicces Szia Molyci!

Én hamarosan indulok Angliába, és nekem is jól jönne egy útitárs!
Dohányzok, vezetek is ha kell, és férfiből vagyok.
Ha aktuális még az ajánlatod akkor üzenj!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban