| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Molyci Újonc

|
Elküldve: 2007. Október 10. Szerda, 14:37 Hozzászólás témája: Útitársat / lakótársat keresek angliai munkavállaláshoz |
|
|
Sziasztok!
Útitársat, lakótársat keresek angliai munkavállaláshoz. Elsősorban nem Londont céloznám, részben mert eléggé telített, részben mert drága.
Mindenképp megbízható partnert szeretnék, a neme mindegy. Sajnos viszonylag kevés kp-vel tudok nekivágni, de amit tudok biztosítani: kocsi a kiutazáshoz (több cucc itthonról, kevesebbet kell ott megvenni), szám.tech tudás és notebook-használat (szükséges dolgok az információszerzéshez és munkavállaláshoz). És esti házimozizás. ))
Gondolom ketten mégis könnyebb, segíteni tudnánk egymást legalább az ottani elindulás nehézségeinél.
Pls. csak dohányzók keressenek, mert én is...
(Még annyit hozzá tennék - tudom, vagy el lehet hinni vagy nem - hogy a magam részéről egy mélységesen korrekt, segítőkész ember vagyok és viszont is ilyet szeretnék találni, lehetőleg értelmes, a világra nyitott, normális gondolkodású útitársat. Ha valaki jelentkezne, azt javaslom, indulás előtt ismerjük meg egymást amennyire lehet. Az indulást egyébként a lehető leghamarabb szeretném, azaz egy-két hónapon belül. Jogsi nem lenne hátrány, vezetni gondolom felváltva kéne. Kf. angol nyelvvizsgám van, beszélek, de nem túl rutinosan. Ha fel tudok készülni a várható kérdésekre, akkor bármit elmondok angolul. ) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Alvin82 Újonc

|
Elküldve: 2007. Október 19. Péntek, 17:29 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia!
A barátnőm és én is mennénk és mi Derbybe készülünk! Mi a jövő hétre ütemeznénk! Előre is köszi a választ!
alvin82@freemail.hu
70/5573308 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Molyci Újonc

|
Elküldve: 2007. Október 20. Szombat, 13:36 Hozzászólás témája: |
|
|
| Alvin82 írta: | Szia!
A barátnőm és én is mennénk és mi Derbybe készülünk! Mi a jövő hétre ütemeznénk! Előre is köszi a választ!
alvin82@freemail.hu
70/5573308 |
Szia! Próbáltalak tegnap este is hívni, de ma is próbálom estefelé, hogy egyeztethessünk. Az én számom: 20 9296549 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Szandika1989 Újonc

|
Elküldve: 2007. November 14. Szerda, 17:05 Hozzászólás témája: sürgös |
|
|
Szia!
Mi egy fiatal par vagyunk es lakotarsat keresunk Manchesteri alberletunkben.A lakas szep,igenyes,kulon szobaval es kulon furdoszobaval.Munkakeresesben,egyeb papirok intezeseben szivesen segitunk.Ha erdekel,kerlek irj az e-mail cimemre:szandika1989@citromail.hu  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tothz Mester

Csatlakozott: Aug 01, 2007 Hozzászólások: 402 Tartózkodási hely: Manchester
|
Elküldve: 2007. November 14. Szerda, 19:11 Hozzászólás témája: Re: sürgös |
|
|
| Szandika1989 írta: | Szia!
Mi egy fiatal par vagyunk es lakotarsat keresunk Manchesteri alberletunkben.A lakas szep,igenyes,kulon szobaval es kulon furdoszobaval.Munkakeresesben,egyeb papirok intezeseben szivesen segitunk.Ha erdekel,kerlek irj az e-mail cimemre:szandika1989@citromail.hu  |
Figyelj, ezt elküldhetnéd a Manchesteri Magyarok Portáljára is. www.portalkiraly.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
utazgato Újonc

|
Elküldve: 2007. November 26. Hétfő, 10:55 Hozzászólás témája: Re: Útitársat / lakótársat keresek angliai munkavállaláshoz |
|
|
Szia Molyci!
Én hamarosan indulok Angliába, és nekem is jól jönne egy útitárs!
Dohányzok, vezetek is ha kell, és férfiből vagyok.
Ha aktuális még az ajánlatod akkor üzenj! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|