| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Tunya68 Újonc

Csatlakozott: May 13, 2007 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007. Október 5. Péntek, 19:41 Hozzászólás témája: Csekk |
|
|
| Sziasztok.Segitsetek legyszi.Agecy-nel dolgozok,jovoheten megyek haza,a csekket postazzak,Mo-n hol tudom bevaltani?Lodonban a Barclay-nal lehetett.Koszi midekinek aki segit elore is.Gabor. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tothz Mester

Csatlakozott: Aug 01, 2007 Hozzászólások: 402 Tartózkodási hely: Manchester
|
Elküldve: 2007. Október 6. Szombat, 13:31 Hozzászólás témája: Re: Csekk |
|
|
| Tunya68 írta: | | Sziasztok.Segitsetek legyszi.Agecy-nel dolgozok,jovoheten megyek haza,a csekket postazzak,Mo-n hol tudom bevaltani?Lodonban a Barclay-nal lehetett.Koszi midekinek aki segit elore is.Gabor. |
Ha jól tudom, olyan hogy egy csekket itt hol lehet beváltani egyszerűen nem létezik. Én például épp tednap kaptam egy Barclay által kiállított csekket és a HSBC-nél simán a számlámra tehettem. (A leszámítolás pár munkanap.)
A helyedben az OTP honlapján keresztül megkeresnék egy kérdezési lehetőséget és közvetlenül nekik tenném fel a kérdést. Mielőtt kijöttem dolgozni én voltam az OTP-nél, hogy melyik angol bankkal van kapcsolatuk és akkor azt mondták, hogy kizárólag a Barclay-val. Tehát nagy esélyed van arra, hogy be tudják neked váltani a csekket.
Amúgy meg jó utat.
PS:
Segítségképpen az alábbiakat találtam:
--------------------------------------------------
https://www.otpbank.hu/OTP_Portal/online/devizavalto.jsp
- Lásd csekk vételi árfolyam - 1 GBP: 357,23 HUF.
--------------------------------------------------------------
https://www.otpbank.hu/OTP_Portal/online/kapcsolat.jsp
- Itt teheted fel a kérdésedet. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Ritchie Újonc

|
Elküldve: 2008. Szeptember 20. Szombat, 11:26 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Van egy Barclaysos csekkem és minél előbb be kellene váltanom. Az úgy működik, hogy bemegyek a Barclayhoz (nincs számlám náluk) és kérem, hogy adjanak helyette pénzt? Sajna a saját számlámra nem tudom áttenni (HSBC), mert nekem hétfőn már kellene az a pénz és addigra nem érkezne meg. Sajna ma és holnap zárva vannak, így nem tudom kideríteni. Azért gondoltam, hogy megkérdem itt, hátha tudjátok. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tothz Mester

Csatlakozott: Aug 01, 2007 Hozzászólások: 402 Tartózkodási hely: Manchester
|
Elküldve: 2008. Szeptember 21. Vasárnap, 18:39 Hozzászólás témája: |
|
|
| Ritchie írta: | Sziasztok!
Van egy Barclaysos csekkem és minél előbb be kellene váltanom. Az úgy működik, hogy bemegyek a Barclayhoz (nincs számlám náluk) és kérem, hogy adjanak helyette pénzt? Sajna a saját számlámra nem tudom áttenni (HSBC), mert nekem hétfőn már kellene az a pénz és addigra nem érkezne meg. Sajna ma és holnap zárva vannak, így nem tudom kideríteni. Azért gondoltam, hogy megkérdem itt, hátha tudjátok. |
Szerintem nem. Sajnos úgy tudom, hogy ez nem lehetséges. Általában három nap kell az átfutáshoz. Ha azonnal kell a pénz, akkor erre speciális váltók vannak. Persze nem ingyen, hanem kb 2%-ért. Üsd be Google-ba:
cheque cash site:.uk
és nézd meg a hivatkozásokat. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|