Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Segítsetek,hogyan induljam el...

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Gabica20
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 17. Péntek, 14:35    Hozzászólás témája: Segítsetek,hogyan induljam el... Hozzászólás az előzmény idézésével

21 éves lány vagyok.Szeretnék kimenni dolgozni,de nem nagyon tudom hogyan induljak el,kin keresztül és mennyiért?Tudnátok segíteni?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
gizella2
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 21. Kedd, 7:18    Hozzászólás témája: Re: Segítsetek,hogyan induljam el... Hozzászólás az előzmény idézésével

Gabica20 írta:
21 éves lány vagyok.Szeretnék kimenni dolgozni,de nem nagyon tudom hogyan induljak el,kin keresztül és mennyiért?Tudnátok segíteni?
Próbáltalak privin de nem reagálsz,a kérdésed sokakat érdekel,tehát Nekik is üzenem:Ha nem beszéled a nyelvet,véletlenül sem kapsz munkát,nem érdemes kimenni.Repjegyet tudsz olcsón venni a Wizzairnál fél évvel előre a retur 15e Ft,csak így menj.A munkát közvetítőn keresztül keresd mert az biztos.Szállást a kihelyezett falragaszokon,és diákszállókon keresztül nézz,ha sikeres, 60Fontért /hét.A kaja ugyan ilyen olcsó,és jobb minőségű mint itthon,nem kell félni.Keress rá a városra ahova menni akarsz,és nézd meg a közv.címeit,itthonról is érdeklődhetsz telefonon.A kin keresztül felejtős,magad indulj el,legfeljebb kirándulsz egyet!Költőpénzt 300Font 2 hétre elég,ha elhelyezkedtél,jön az utánpótlás,hetente.Spórolj.Kerüld a nagyvárosokat!VISZONT NAGYON fontos!!!!!!!!Bízom benned,ha kijutsz és maradsz, segítsd azokat a magyarokat,akik felkeresnek mert nincs összetartás,!Nem kell izgulni,kedvesek az emberek,sok szerencsét mindenkinek...,
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Szerko
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 26. Vasárnap, 1:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

osztom a velemenyedet Kacsintó
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
gizella2
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 26. Vasárnap, 10:48    Hozzászólás témája: Re: Segítsetek,hogyan induljam el... Hozzászólás az előzmény idézésével

Gabica20 írta:
A leglényegesebb lemaradt:tavasszal indulj,ha lehet Áprilisig és ősszel,Szeptembertől a sulikezdés után.Angliában 1 külföldi addig nem kap munkát,amíg saját polgára munkanélkül van,előnyt élvez az állampolgár hiába vagy képzett,kivétel a speckó szakmák mint orvos,mérnök stb.Az állás elfoglalásakor ha akarod ha nem képzést kapsz,már csak az ottani szokások elsajátítása miatt is.És még valami,senkit nem érdekel ugymond a Te szakképzettséged,"C"-típusú nyelvvizsgád,ez csak hazai tra-tra!Ha társalgási szinten nyomod az angolt,a választott munkát eltudod látni megfelelően és hibátlanul,megkapod,ennyire egyszerű!
Vissza az elejére
gizella2
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 30. Csütörtök, 18:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

munkaközvetítők Angliában:www.client register job.uk
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban