Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Lakás bérlés kérdöjelekkel!!!

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Bala
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 17. Péntek, 1:38    Hozzászólás témája: Lakás bérlés kérdöjelekkel!!! Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci és szia mindenki!
Enci elöször is szeretném megkérezni amit észrevettem,itt te vagy a mindenki keresztanyukája?? Mosoly Én Zoli vagyok!Szokatlan lesz,de nem fogod elhinni,hogy én egy kérdéssel kéréssel fordulok feléd,nem úgy mint a többiek! Mosoly Szóval Enci,mi óktober elején érkezünk ki a kis mindenemmel és szeretnék egy kicsi kis lakás bérelni amiben minimum van 2 szoba és butorok!szerinted mennyi esélyünk van erre vany esetleg nem tudsz nekem segiteni,hogy hol és hogy tudnánk lefoglalni vagy nem tudom... Elöre is köszönök mindent!
szép napot vagy estét Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 17. Péntek, 7:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Bala!
Ez elég nehéz dolog lesz.Önálló lakást megfelelő referenciák nélkül nagyan-nagyon nehéz bérelni. Referencia: utolsó 3 havi ANGOL bankszámla kivonat, amin van pénzforgalom és erre megy az itteni fizud is.Itteni referencia amit az előző főbérlőd ad, megfelelő fizetés és sok esetben még munkáltatói és baráti referenciák.
E nélkül hiába van pénzed, nem adnak ki saját lakást.Ügynökségnél ne is próbálkozz.
Nem mondom, hogy lehetetlen magán úton bérelni ezek nélkül ( habár én még senkivel nem találkoztam akinek sikerült volna ).
Gyerkőcökkel érkeztek, hogy 2 szobára van szükségetek?
Fix munkára jössz?
Nem tudom olvasgattál-e utána, mennyibe kerül fentartani egy lakást, de baromi sokba.
Vegyük azt, hogy egy 1 háló+ nappalis kecót elcsípsz ( szerencsével ) 550-600 font között. Erre megy a tax, ami több mint 100/hó, a víz, villany, gáz, tv.... Ezekben általában a nappali az ebédlőd is és nem különálló szoba.
2 háló+ nappali 650-750 ( lakás) itt már a tax is lesz 120 stb....Tehát ha csak nem valami nagyon jó állást kapsz az egyikőtök fizetése erre megy el.Ha egyáltalán elég rá.
Ez Anglia borús oldala. A lakásbérlés piszok drága.
Vissza az elejére
Bala
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 18. Szombat, 11:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci!
Nem gyerekekekkel megyünk!Csak szeretünk volna külön lenni,de ha ez nem megoldható akkor nem próbléma!De azt hallottam,hogy az viszont talán igen,hogy amit bérlünk szobát ahoz külön legyen nekünk fürdöszoba!Ezt nem tudom,hogy jól tudom-e,kérlek világosits fel engem! MosolyMég nincs fix állás amire megyünk!Én 30 éves vagyok és rendelkezem A,B,C,D PÁV 2 és belföldi-külföli árúfuvarózói engedéllyel is!Most csinálok pont egy 4 hetes íntenziv napi 5 órás nyelvtanfolyamot!A barátnöm 19 éves és ő középszinten beszél angolul és németül is!Szerinted milyen esélyekkel indulunk és mire számithatunk!Ha esetleg tudsz még összegeket is írni akkor nagyon hállás lennék!Köszönöm ez eddigieket is!Zoli
Vissza az elejére
bbtrix
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 18. Szombat, 16:36    Hozzászólás témája: lakás keresés Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci!küldtünk neked privát üzenetet, de nem tudom megkaptad -e ?Kicsit még új nekem itt a rendszer...
Egy ismerősünk ajánlott téged, akinek már segítettél szállást találni Londonban.
A párom (33 éves fiú) szeretne kimenni Londoba október elején. Olyan szobát keresne amiben egyedül lakhatna. Afelől szeretnék érdeklődni, hogy van-e ilyen szoba, mennyi a bérleti díj, mennyi időre lehet bérelni és itthonról mi az ügyintézés menetet? Szóval a részleteket!
Előre is köszönöm a segítséged!
Üdv, bbtrix
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 19. Vasárnap, 10:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

BBTrix!
Valószínű nem adtál meg tárgyat a levelednek és abban az esetben elkallódik.
Single szobám nem várható az idő tájt, de kétágyasban tudok adni helyet.Amennyiben érdekel jelezd és írok részleteket.
Enci
Vissza az elejére
bbtrix
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 19. Vasárnap, 12:10    Hozzászólás témája: Lakás Bérlés! Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci írta:
BBTrix!
Valószínű nem adtál meg tárgyat a levelednek és abban az esetben elkallódik.
Single szobám nem várható az idő tájt, de kétágyasban tudok adni helyet.Amennyiben érdekel jelezd és írok részleteket.
Enci

Szia Enci!
Köszi a segítséget! Mindebképpen érdekel a két ágyas szoba is. Aztán, ha később lesz single szoba akkor esetleg átkötözik a párom.
Akkor várom a válaszodat a részletekkel!
Az e-mailem: bbtrix@freemail.hu
Előre is köszönöm!
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 19. Vasárnap, 12:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egyebkent a referenciat ki lehet a legtobb esetben kerulni. "Well, I do not have any references, but I am willing to pay 6 months deposit or 6 months renatal fee in advance." Erre minden ugynok szive meglagyul, ugyan tobbnyire kiszamlazzak a reference checking fee-t (40ish font).
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Bala
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 20. Hétfő, 0:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci!
Lehet,hogy még nem olvastad vagy nem volt idöd válaszolni,de ha esetleg lesz és tudsz is segiteni én várni fogom! Mosoly
Köszönöm
Vissza az elejére
sonnys
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 20. Hétfő, 21:45    Hozzászólás témája: lakasberles Hozzászólás az előzmény idézésével

mar elnezest de ki az a hulye aki kifizet 6 honapot elore egy lakasert amikor meg allasa sincsen!
bela eloszor bereljel szobat encinel,megbizhato,es majd amikor lesz rendes munkad akkor berelj lakast,ez a privat velemenyem!
minden jot!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban