| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Andrew Újonc

Csatlakozott: Feb 16, 2006 Hozzászólások: 15 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Február 28. Kedd, 20:45 Hozzászólás témája: iNTERNET |
|
|
Hi mindenki!
Elso kerdes:
Milyenek a tapasztalatok az internetszolgaltatokrol, melyiknel erdemes elofizetni? E14 korzetben vagyok (Docklands).
Masodik:
Letezik a lap.hu v. startlap.hu -hoz hasonlo itt UK-ben?
Udv, Andras |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Február 28. Kedd, 21:27 Hozzászólás témája: Re: iNTERNET |
|
|
| Andrew írta: | Hi mindenki!
Elso kerdes:
Milyenek a tapasztalatok az internetszolgaltatokrol, melyiknel erdemes elofizetni? E14 korzetben vagyok (Docklands).
Masodik:
Udv, Andras |
AOL (American OnLine) nem ajanlom, mert tele van felugro reklam ablakokkal. Arrol nem beszelve, hogy amikor felmondtam a szerzodest, meg ketszer levontak a havi dijat a kocsogok.
Homechoice, Wanadoo ezeket ajanlom. Van meg a BT (British Telecom) es az NTL. Tavaly vagy meg tavaly elott ez a ceg volt a Newcastle focicsapat foszponzora. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Andrew Újonc

|
Elküldve: 2006. Március 1. Szerda, 12:13 Hozzászólás témája: |
|
|
Es melyik a legolcsobb, kell-e hozza BT line.
Ha vkinek nincs meg bank account-ja akkor vannak-e kiskapuk, hogy elofizessen net-re? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Március 1. Szerda, 12:54 Hozzászólás témája: Re: iNTERNET |
|
|
| Artin írta: | | Andrew írta: | Hi mindenki!
Elso kerdes:
Masodik:
Udv, Andras |
AOL (American OnLine) nem ajanlom, mert tele van felugro reklam ablakokkal. Arrol nem beszelve, hogy amikor felmondtam a szerzodest, meg ketszer levontak a havi dijat a kocsogok.
Homechoice, Wanadoo ezeket ajanlom. Van meg a BT (British Telecom) es az NTL. Tavaly vagy meg tavaly elott ez a ceg volt a Newcastle focicsapat foszponzora. |
Ez most történt veled?
Mert nekem ebben a honapban 3x vonta le az AOL a 29.99.-et, a bankom meg megbuntetett 40 Ł ra mert le ment minuszba a számlám tőle! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Eper Újonc

|
Elküldve: 2006. Március 1. Szerda, 14:19 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sziasztok! Azt szeretnem megtudni, milyen rendszer van kint, NTSC vagy PAL , es hany VOLTtal mukodnek az elektronikus berendezesek.(110 vagy 220V) Koszi az infokat!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 863 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2006. Március 1. Szerda, 15:24 Hozzászólás témája: |
|
|
| Eper írta: | | Sziasztok! Azt szeretnem megtudni, milyen rendszer van kint, NTSC vagy PAL , es hany VOLTtal mukodnek az elektronikus berendezesek.(110 vagy 220V) Koszi az infokat!! |
PAL, de a magyar TV nem mukodik - illetve vagy hang van, vagy kep (valahogy maskeppen van eltolva a ket frekvencia), KIVEVE ha SCART-on csatlakoztatod mundjuk egy videon keresztul (legalabbis ez igy volt 5 eve, nem tudom, hogy meg mindig all-e...) Kollega ugy nezte a TV-t, hogy szerzett ingyen egy mechanikusan doglott videot, abba bele az antenna, onnan at TV-be.
Halozat: 230V, mint otthon, de a dugo formaja mas, kapsz hozza atalalakitot cca 1-2 fontert (van a repteren is megveheted 4-5 fontert)
Vigyazz, mert ketfajta atalakito van: 3A-es es 13A-es (itt minden dugoban van biztositek). A 3A-essel csak kisfogyasztasu cuccok csatlakoztathatok.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Andrew Újonc

|
Elküldve: 2006. Március 2. Csütörtök, 14:53 Hozzászólás témája: |
|
|
| Tudnatok mondani a LAP.HU vagy STARTLAP.HU -hoz hasonlo oldalakat? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Március 2. Csütörtök, 18:45 Hozzászólás témája: Re: iNTERNET |
|
|
| Enci írta: |
Ez most történt veled?
Mert nekem ebben a honapban 3x vonta le az AOL a 29.99.-et, a bankom meg megbuntetett 40 Ł ra mert le ment minuszba a számlám tőle! |
Nem ez meg 2004 elejen volt. Nalam is ugyanez volt. En 1 honapos free AOL-t hasznaltam, amit 1 honap utan felmondtam. Mivel free volt, ezert olyan bankszamlat adtam meg, amin nem volt penz, ezert a bank engem is 20 fontra buntetett meg plusz kifizette az AOL-nek a dijat, vagyis 30 fontot vontak le. Ezt eljatszottak 2x, ugyhogy amikor mar -60 on voltam, akkor fogtam es toroltem a Direct Debitet az internetbankomban.
De a reklam abalakok igy is ugysi jonnek, fizetsz vagy nem, azok jonnek.
Meg jo hogy 1 honapos free inernet, amit fellehet mondani, csak epp ok nem mondjak fel. Szoval az AOL egy rohadt k...og banda.
Gondolom reklalamtal, de ne hagyd oket, hogy ne fizessek vissza a penzed. Ha megeri inkabb mond fel a szerzodest ha van, vagy cancel-d a direct debitet, ha tudod. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Március 2. Csütörtök, 18:49 Hozzászólás témája: |
|
|
| Andrew írta: | Es melyik a legolcsobb, kell-e hozza BT line.
Ha vkinek nincs meg bank account-ja akkor vannak-e kiskapuk, hogy elofizessen net-re? |
Minden Broadband elofizeteshez, es tv elofizeteshez kell vezetekes telefon. Azzal kell kezdeni, hogy bekotetted. Anelkul nem fognak veled szerzodni.
Szerintem ebben az esetben nincs kiskapu. Legfeljebb valakit megkersz, hogy fizessen elo es havonta fizetsz neki. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Március 2. Csütörtök, 18:57 Hozzászólás témája: |
|
|
| Eper írta: | | Sziasztok! Azt szeretnem megtudni, milyen rendszer van kint, NTSC vagy PAL , es hany VOLTtal mukodnek az elektronikus berendezesek.(110 vagy 220V) Koszi az infokat!! |
Itt PAL-I rendszer van. Magyarorszagon PAL-B/G es PAL-D/K. Az angol tv-k tenyleg nem mukodnek Magyarorszagon es ugyanez forditva.
Kivetelt kepez az az eset, ha a tv tudja mindketto rendszert. Vilagmarkaknal pl. Philips, Toshiba vannak olyan tv-k amik mindketto rendszert tudjak, de nem sok, es inkabb a kozep es felso kategorias tv-k, tehat a dragabbak. En is ilyen tv-t veszek, mert kitudja, ha nem is vissza Magyarorszagra, de mas europai orszagba elmegyek dolgozni, ugyanugy jarok mintha vissza, haza mennek, es a tv-t meg nem akarom itt hagyni, mert nem 2 filler.
Az a legjobb, ha Double check-et csinalsz, ahogy az angolok mondjak. Vagyis megkerdezed az uzletben, hogy melyik tv- tudja mindketto rendszert, felirod a tipusat es utana a gyartotol is megkerdezed, hogy tenyleg ez a tv tudja e mindketto rendszert, en ugyan is igy jartam. Meg szerencse, hogy nem vettem meg elobb a tv-t. Neha az uzletben johiszemuen rosszat mondanak, vagy az interneten van rosszul kiirva valami. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
locotus Újonc

|
Elküldve: 2006. Április 28. Péntek, 7:30 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok csak egy új magyar metal zenekart szeretnék ajánlani nektek.
Újdonság itthonról...
http://www.diaksziget.com/hotdogshit/
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Frenky Mester

|
Elküldve: 2006. Április 28. Péntek, 10:21 Hozzászólás témája: Re: iNTERNET |
|
|
| Enci írta: | | Artin írta: | | Andrew írta: | Hi mindenki!
Elso kerdes:
Masodik:
Udv, Andras |
Ez most történt veled?
Az nem gyenge  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hepli Újonc

|
Elküldve: 2006. Máj 10. Szerda, 16:24 Hozzászólás témája: |
|
|
sziasztok
csak azt szeretném kérdezni hogy hol érdemesebb laptopot venni. Mországon vagy Angliában.
az is nagy segítség lenne ha adnátok néhány netcímet ahol meg tudnám nézni a gépek árait.
Köszönöm |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
dia11 Haladó

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. Máj 10. Szerda, 19:27 Hozzászólás témája: |
|
|
A Dell-nek is viszonylag jó árai vannak, de tőlük csak a neten lehet rendelni, tehát kell legyen bankkártyádnak és itteni cimednek.
www.dell.co.uk |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|