Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

INTERNET
Ugrás oldalra 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
duhongo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 9. Csütörtök, 12:31    Hozzászólás témája: INTERNET Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Tudna nekem valaki mondani olyan internet-et, amihez nem kell telefonvonal?
Az kulon elony, ha tudom magammal vinni, amikor elkoltozok.
A "NOW internet"-nek nalunk nincs lefedettsege (Sudbury).
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
gtl011
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 9. Csütörtök, 23:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Itt megtalálod a teljes választékot:

http://www.about-broadband.co.uk/all-packages.htm?source=ggst&cat=387163658&tpage=all-packages&tkeyword=_isp_

A Google-ba írd, gogy isp /internet service provider/

üdv

gtl
Vissza az elejére
duhongo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 10. Péntek, 12:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Koszi a linket, de ezekhez mindelyikhez kell BT telefonszam!
Olyat nem tudsz veletlenul, amelyikhez nem kell landline?
Mert ezeket en mar vegigbongesztem.
Vissza az elejére
gtl011
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 10. Péntek, 23:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pl a Virgin.
Valóban sokan azzal kezdik, van-e BT-s landline nubered, de a telewest sem kéri, ha van kábele a környékeden.
Én most befóürödtem a Virginnel ugyan, de azért csekkold le, hátha Te jobban jársz.
Nem tudom miért indítanak a BT-vel, de én belementem a lelkükbe, és lehet találni vonalfüggetlent is.
Sok sikert hozzá!
gtl
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 11. Szombat, 8:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

gtl011 írta:
Pl a Virgin.
Valóban sokan azzal kezdik, van-e BT-s landline nubered, de a telewest sem kéri, ha van kábele a környékeden.
Én most befóürödtem a Virginnel ugyan, de azért csekkold le, hátha Te jobban jársz.
Nem tudom miért indítanak a BT-vel, de én belementem a lelkükbe, és lehet találni vonalfüggetlent is.
Sok sikert hozzá!
gtl

A Virgin (regebben NTL, meg regebben Telewest/Cablenet) kabelen szolgaltat 3 dolgot (TV/telefon/internet). Sajat rendszere van, nem kell hozza a BT telefonvonala. Ebbol kifolyoan az internet is cable-modemmel fog erkezni es nem ADSL-en. Csak meg mielott wireless routert vennel, marmint a rosszat Mosoly
A ceg szolgaltatasa egyebkent jo, mi lassan 7 eve hasznaljuk. Csak a telefonos ugyfelszolgalat hasznalhatatlan, de ez all a BT-re is.
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Nory
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 11. Szombat, 11:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én arra lennék kíváncsi, hogy angliában a vezetéknélküli netre is a "broadband" kifejezést használják?

Aupair leszek egy családnál, aztán rákérdeztem a nethasználatra, amire a mostani csaj ezt írta:

I've always used my own laptop with broadband so you don't have to worry about internet if you have a laptop. Otherwise I'm sure you can use the pc in Sam's room as it has internet as well.

Forgó szemek Aztán most ezt nem teljesen értem...[/i]
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 11. Szombat, 12:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nory írta:
Én arra lennék kíváncsi, hogy angliában a vezetéknélküli netre is a "broadband" kifejezést használják?

Aupair leszek egy családnál, aztán rákérdeztem a nethasználatra, amire a mostani csaj ezt írta:

I've always used my own laptop with broadband so you don't have to worry about internet if you have a laptop. Otherwise I'm sure you can use the pc in Sam's room as it has internet as well.

Forgó szemek Aztán most ezt nem teljesen értem...[/i]

Szerintem a csajszinak nem sok fogalma van rola Mosoly
Keveri a broadband es a wireless fogalmat. Kerdezz ra, hogy ugye wireless-t ertett broadband alatt.
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Nory
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 11. Szombat, 12:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nevető

Oké, bár ha nem tudja, mi a különbség, akkor úgyis mindegy Nagyon boldog ... De gondolom, ha laptoppal tud netezni, akkor az vezetéknélküli, csak rossz szót használt rá.
Vissza az elejére
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 13. Hétfő, 22:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Van még ember az UK-ban, akinek nem wireless internete van? Szerintem már nincs - vagy csak azért gondolom, mert náluk kb. 20 szomszédé is bejön?
Vissza az elejére
whitewolf
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 13. Hétfő, 23:03    Hozzászólás témája: Re: INTERNET Hozzászólás az előzmény idézésével

duhongo írta:
Sziasztok!

Tudna nekem valaki mondani olyan internet-et, amihez nem kell telefonvonal?
Az kulon elony, ha tudom magammal vinni, amikor elkoltozok.
A "NOW internet"-nek nalunk nincs lefedettsege (Sudbury).

Nezz szet a T-mobile oldalan.Ha jol emlekszem 28 fontos havidijert van naluk usb-s (29.99 ?) vagy "kartyas" (39.99 ?) 2 Mb/s-s korlatlan net lehetoseg.
Nem vagyok benne biztos,mert en a BT-t bekottettem,es Orange-ot hasznalok...de rapillantani csak par perc Kacsintó
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
duhongo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 15. Szerda, 12:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Nagyon szepen koszonom a hozzaszolasokat.
Ezt a Virgin-es dolgot nem nagyon ertem. A cim alapjan azt irta, hogy kabelen johet a net, de amikor meg akartam volna rendelni kell a BT telefonszam a BT account number es a nev akinek a neven van a telefon bekotve. Miert kell ez nekik, ha elvileg johet a sajat kabelukon is?
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 15. Szerda, 13:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

duhongo írta:
Sziasztok!
Nagyon szepen koszonom a hozzaszolasokat.
Ezt a Virgin-es dolgot nem nagyon ertem. A cim alapjan azt irta, hogy kabelen johet a net, de amikor meg akartam volna rendelni kell a BT telefonszam a BT account number es a nev akinek a neven van a telefon bekotve. Miert kell ez nekik, ha elvileg johet a sajat kabelukon is?

Es hol probaltad megrendelni? Itt? http://www.virginmedia.com/

Depending on where you live there are two ways to get Virgin Media services:
By fibre optic cable (on cable)
Or down your phone line (non-cable)

Lehet, hogy ahol te laksz, nincs kabeluk lefektetve?

-seci
Vissza az elejére
duhongo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 17. Péntek, 12:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szia

Van kabeluk lefektetve ezen a kornyeken ( posta kod: HA0 3EE). DE!
Probald meg megrendelni. (Pl hamis adatokkal csak probakeppen).
Miutan kitoltotted a szemelyes adataidat (lakcim, dolgozol e, hany eves vagy stb.). Utana rakerdez a BT-s adataidra is. Ezen mezok kitoltese kotelezo! Ha nem irod be nem tudsz tovabb menni! Es itt meg vagyok fogva.
www.virginmedia.co.uk
broadband
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 17. Péntek, 17:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

duhongo írta:
szia

Van kabeluk lefektetve ezen a kornyeken ( posta kod: HA0 3EE). DE!
Probald meg megrendelni. (Pl hamis adatokkal csak probakeppen).
Miutan kitoltotted a szemelyes adataidat (lakcim, dolgozol e, hany eves vagy stb.). Utana rakerdez a BT-s adataidra is. Ezen mezok kitoltese kotelezo! Ha nem irod be nem tudsz tovabb menni! Es itt meg vagyok fogva.
www.virginmedia.co.uk
broadband

Mi most rendeltük meg 4 hete, (HA1 post code) ugyanazon az oldalon a netet, a kábelTV-t és a telefont. Egyszerüen átléptük a vezetékes telefonra kérdező mezőket, és simán továbbengedett. Vagy próbáld meg oda is beirni a mobiltelefonszámot. Valahogy biztos megy, tapasztalat......

Sok sikert!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
duhongo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 19. Vasárnap, 18:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

mAr probaltam igy is ugy is es nem megy.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban