| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
gyugyu8 Újonc

|
Elküldve: 2006. Február 28. Kedd, 16:57 Hozzászólás témája: London!!!!!! |
|
|
Sziasztok!!!
Mi 2 napja erkeztunk Londonba baratnom es en.
1 honapot voltunk Liverpoolba.
Munkat es baratokat keresunk!!!!
Rengeteg kerdeunk lenne!!!!
Melyek a jo kornyekek?
Hova jarnak a magyarok.....stb
Irjatok!!!
gyula83@vipmail.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Február 28. Kedd, 17:15 Hozzászólás témája: |
|
|
Olvassátok át a fórumot, abbol nagyon sok mindent meg tudtok.
Amit nem azt kérdezzétek meg itt.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
rixus Újonc

|
Elküldve: 2006. Február 28. Kedd, 17:37 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Enci!
Utoljara meg otthonrol kerdezoskodtem kb. egy honappal ezelott. Most mar harom hete Birminghamben vagyok. Szetszortam a Cv-met vagy hatvan helyre es jelenleg ket melohelyem van (de lehetne tobb is). Az angol jogsit megigenyeltem (leadtam a passportot is) es egy het mulva jott a jogsi is meg a passport is postan. Nem volt vele gubanc! Folyoszamlat viszont eleg nehezkesen tudtam nyitni, mindenhol a munkaltatotol kapott levelet kertek. Nekem akkor az meg nem volt, igy a NatWest-ben tudtam szamlat nyitni passport meg jogsi segitsegevel. De ott is nagyot neztek, hogy csak harom hete vagyok kint, akkor nekem hogy lehet ilyen friss angol jogsim. Na utana is jartak telefonon, de kiabrandulva jottek vissza, hogy tenyleg legalis a jogsim, igy nem gond a szamla megnyitasa. Adtak egy idopontot a heten, en elmentem es egy fel oran belul kesz voltam. A kartyat most varom. De a lenyeg, amiert igazabol irok, hogy az NI szammal kapcsolatosan orulnek egy kis segitsegnek, mert itt mar rendesen megkavartak. Tehat akkor pontosan mi is kell az NI szamhoz? Azt tudom, hogy majd interjura kell mennem, de valami Home office documentum, meg passport, meg szamlak meg ki tudja meg mi kell allitolag. Masok meg azt mondjak hogy semmi sem kell hozza! Akkor hogy is van ez? A minimalber 5.05 igaz, ebbol allitolag NI nelkul 3.8-at kapsz meg (mert a munkaltato levon valami biztositasra), de ha megjon az NI akkor asszem visszamenoleg visszkapod a tobbletlevonast, vagy nem? Szoval errol is orulnek nemi infonak!
Valaszod elore is koszi!
Norbi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Krisz972 V.I.P.

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 272 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Február 28. Kedd, 20:58 Hozzászólás témája: |
|
|
| rixus írta: | Szia Enci!
Utoljara meg otthonrol kerdezoskodtem kb. egy honappal ezelott. Most mar harom hete Birminghamben vagyok. Szetszortam a Cv-met vagy hatvan helyre es jelenleg ket melohelyem van (de lehetne tobb is). Az angol jogsit megigenyeltem (leadtam a passportot is) es egy het mulva jott a jogsi is meg a passport is postan. Nem volt vele gubanc! Folyoszamlat viszont eleg nehezkesen tudtam nyitni, mindenhol a munkaltatotol kapott levelet kertek. Nekem akkor az meg nem volt, igy a NatWest-ben tudtam szamlat nyitni passport meg jogsi segitsegevel. De ott is nagyot neztek, hogy csak harom hete vagyok kint, akkor nekem hogy lehet ilyen friss angol jogsim. Na utana is jartak telefonon, de kiabrandulva jottek vissza, hogy tenyleg legalis a jogsim, igy nem gond a szamla megnyitasa. Adtak egy idopontot a heten, en elmentem es egy fel oran belul kesz voltam. A kartyat most varom. De a lenyeg, amiert igazabol irok, hogy az NI szammal kapcsolatosan orulnek egy kis segitsegnek, mert itt mar rendesen megkavartak. Tehat akkor pontosan mi is kell az NI szamhoz? Azt tudom, hogy majd interjura kell mennem, de valami Home office documentum, meg passport, meg szamlak meg ki tudja meg mi kell allitolag. Masok meg azt mondjak hogy semmi sem kell hozza! Akkor hogy is van ez? A minimalber 5.05 igaz, ebbol allitolag NI nelkul 3.8-at kapsz meg (mert a munkaltato levon valami biztositasra), de ha megjon az NI akkor asszem visszamenoleg visszkapod a tobbletlevonast, vagy nem? Szoval errol is orulnek nemi infonak!
Valaszod elore is koszi!
Norbi |
Egy darab level a munkaltatodtol,valamint egy fizetesi papir.Slussz.Jah es persze utlevel vagy jogsi vagy az a legjobb,ha mindketto.
De itt meg is kerdezheted:
Employers Helplines:
New Employers (NESI): 0845 60 70 143 Mon-Fri 8:00am to 8:00pm
Sat - Sun 8:00am to 5pm
Established Employers: 08457 143 143 Mon-Fri 8:30am to 8:00pm
Sat - Sun 8:00am to 5:00pm
Mon - Fri 8:30 to 5:00pm NICs and basic VAT
Minicom: 08450 703 703 Occasionally calls are taped for training purposes. If you do not wish to have your call recorded, please inform the advisor at the beginning of the call. (These procedures comply with Oftel regulations). |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
rixus Újonc

|
Elküldve: 2006. Március 1. Szerda, 18:32 Hozzászólás témája: |
|
|
Koszi!
Errol a nyavajas adorol tudsz valamit?
Norbii! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
rixus Újonc

|
Elküldve: 2006. Március 1. Szerda, 18:52 Hozzászólás témája: |
|
|
Majd el felejtettem megkerdezni!
O2 simet vettem a telcsimbe. Ezzel egesz korrek aron lehet hazatelefonalni hetvegente azzal a bizonyos koddal! Viszont vannak az ot fontos kartyak is. En eddig ketfajtat vettem. Mind a kettovel kb husz percet birtam hazatelcsizni. Ennek ellenere ugy hallottam, hogy ezekkel akar szaz percet is dumalhatok! Akkor viszont lehet, hogy rossz kartyat vettem? Ha valaki meg tudna mondni annak az ot fontos kartyanak a nevet, amivel nem rongyos husz percet lehet hazatelefonalni, megkoszonnem!
Norbi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Krisz972 V.I.P.

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 272 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Március 1. Szerda, 21:25 Hozzászólás témája: |
|
|
| rixus írta: | Majd el felejtettem megkerdezni!
O2 simet vettem a telcsimbe. Ezzel egesz korrek aron lehet hazatelefonalni hetvegente azzal a bizonyos koddal! Viszont vannak az ot fontos kartyak is. En eddig ketfajtat vettem. Mind a kettovel kb husz percet birtam hazatelcsizni. Ennek ellenere ugy hallottam, hogy ezekkel akar szaz percet is dumalhatok! Akkor viszont lehet, hogy rossz kartyat vettem? Ha valaki meg tudna mondni annak az ot fontos kartyanak a nevet, amivel nem rongyos husz percet lehet hazatelefonalni, megkoszonnem!
Norbi |
Tessek,valaszd ki a neked megfelelot:
http://www.eurocallingcards.com/ |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|