| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
gtl011 Mester

Csatlakozott: Jan 14, 2006 Hozzászólások: 102 Tartózkodási hely: Witney Oxfordshire
|
Elküldve: 2007. Augusztus 1. Szerda, 16:56 Hozzászólás témája: Oxfordshire - Witney |
|
|
Sokan vagyunk errefelé, és azt gondoltam, mivel a magyaroklondonban.com egy jó honlap, esetleg az itt élők szeretnének itt találkozni.
Szóval ezért indítanék egy ilyen témát.
Kérem, ha a megyében, Oxfordban, ill. környékén, vagy esetleg pont Witneyben élsz, akkor ha gondod vagy örörmöd van oszd meg velünk!
Köszi
gtl |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Cenicienta Újonc

|
Elküldve: 2007. Szeptember 20. Csütörtök, 21:14 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia gtl!
nem tudom, mennyire ismered Oxfordot, de nem tudod, hogy mennyire biztonságosak a parkok (vannak?(feltételezem, igen)) szaladgálás céljából?
2. Szted el lehet intézni, hogy az egyetemeken valamiféle órára is be lehessen tekinteni? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gtl011 Mester

Csatlakozott: Jan 14, 2006 Hozzászólások: 102 Tartózkodási hely: Witney Oxfordshire
|
Elküldve: 2007. Szeptember 21. Péntek, 13:11 Hozzászólás témája: |
|
|
Cowley és Iffley bizonyos részein igen hasznos a futás, az tuti. Amúgy nem vész Ox, jobb az angol átlagnál.
Igen, mivel itt minden üzleti alapon műkszik, itt is van lehetőség megnézni az árut mielőtt befizeted a tandíjat.
Nézd meg a Brooks honlapján pl, és biztos van időpont nyílt napra is.
üdv
gtl |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Cenicienta Újonc

|
Elküldve: 2007. Szeptember 29. Szombat, 20:52 Hozzászólás témája: |
|
|
Koszi, az kozel is van hozzam, marmint a Brookes,de en ugy gondoltam, h csak ugy be"pofatlankodni". Szal nem akarok en odajarni mostansag, csak megnezni, tenyleg van-e olyan jo.De ha van nyilt nap, azt megnezem.
Nem tudod esetleg, mikor van a hires Oxford-Camebridge evezes?
ja, es hideg szokott lenni errefele telen? azaz gondolom, mert mar most majd' megfagyok. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|