Csatlakozott: Jan 14, 2006 Hozzászólások: 102 Tartózkodási hely: Witney Oxfordshire
Elküldve: 2007. Augusztus 20. Hétfő, 10:40 Hozzászólás témája:
Szia!
Nagyon jók az esélyeid!
Arra figyelj, hogy sok cég tartja magát ahhoz az év eleji rendelethez, hogy autóbuszra, kamionra nem alkalmazhat, ha még nem vagy kinnt fél éve.
Sok kisebb kamionos cég de minden kisautós esetén igaz, hogy olyan nagy a hiány, hogy nem foglalkozik vele.
Ami a legkeresettebb, az a multidropos meló 7,5 alatt.
A pénz itt általában 8-9Ł körül mozog, de ez területtől függően változik.
Nagyon fontos szabály, hogy Anglia azon területein, ahol drágább az élet, azaz a lakásbérlet, ott magasabbak a fizetések is. Tehát ha nem lakást akarsz egyből bérelni, akkor a környék indiferens, mert a szobabérlet mindenhol megoldható 300Ł körül, kivéve persze Londont.
Ezek a munkák mind úgy kezdődnek, hogy újságból, Internetről megszerzed a kontakt telefonszámot, vagy online jelentkezel, felhívnak, ja persze csak ha angol számod van, egyeztetnek egy időpontot interjúra, ahol van KRESZ teszt, személyi beszélgetés, esetleg rögtön orvosi vizsgálat, drogteszttel!
Figyelj még arra is a tervezésnél, hogy több nagy cég, főleg akik tachoval járnak, igazodik, vagy fog, az uniós jogszabályokhoz, azaz nincs túlóra orrba-szájba. 37 óra a minimum, max 48, esetenként ha gáz van, adnak 60-ig hetente.
London ilyen főleg, mert ugyan 14 az órabér például, de 40 óránál többet nem dolgozhatsz, mert az öregek elviszik a túlórákat előled.
Sőt, pont London az, ahol pl a buszos cégek kikötnek még plusz egy, akár két évet is, mint itteni buszos gyakorlatot, tehát ez is nehezíti az ottani munkavállalast. Ne bándd, mert vidéken egyszer5űbb találni, meg nyugisabb is, és így is a többszörösét keresed az otthoninak.
bocs hogy hosszú lett..
üdv
Elküldve: 2007. Szeptember 17. Hétfő, 17:43 Hozzászólás témája:
Szia kedves gtl011!
nagyon rendes töled és köszönöm szépen az egyáltalán nem hosszú leveled...
Megfogadom a tanácsodat és így már sokkal könnyebb lesz,tényleg sokat segítettél ennyi sok infoval!Köszi mégegyszer és minden jót!
Bala!
Csatlakozott: Jan 14, 2006 Hozzászólások: 102 Tartózkodási hely: Witney Oxfordshire
Elküldve: 2007. Szeptember 18. Kedd, 2:10 Hozzászólás témája:
Nincs mit, nagyon szívesen!
Konkrét kérdésre lehet válaszolni, és érdemes is!
Sok sikert, aztán számolj be, mi sikerült!
Mellesleg javaslom gyere és nézz körül Oxfordban, itt tevőlegesen is tudok segíteni.
üdv
gtl
Elküldve: 2007. Szeptember 18. Kedd, 10:10 Hozzászólás témája:
Nagyon bátran ígérgetsz... csak nehogy szavadon fogjalak!Természetesen neked beszámolok szívesen!iaddig a mail címem bala7@freemail.hu
És nem győzöm köszönni!
Bala!
Szép napot
Elküldve: 2007. Szeptember 24. Hétfő, 17:29 Hozzászólás témája:
Szia.
Olvastam a fenti hozzaszolast csak meg annyi lenne a kerdesem en Birminghamben laktam Tipton, 45 volt a heti lakber OXFORD nincs messze nekem nagyon jo lenne de haza ugrottam lerakni a C kategoriat.
A kerdes friss jogsival es keves angol tudassal szerinted mik az eselyeim.
Megkoszonnem a valaszod. Szepera.
Elküldve: 2007. Szeptember 25. Kedd, 4:18 Hozzászólás témája:
Itt 75-80 a heti lakbér/szoba, meló az van dögivel, itt a fórumon is találsz, de nézz szét még az iwiw-en is, az oxfordi topicban.
A nyelvtudással kapcsolatban nem szeretném ismételni magam, azt hiszem Te is tudod a választ a kérdésedre.
Én annyira a teherautókban nem vagyok otthon, de tapasztalt kintlakónak a "C"-vel már nem lehet nagy gond találni valamit.
gtl
Elküldve: 2007. Szeptember 25. Kedd, 6:48 Hozzászólás témája:
Koszonom a valaszt, termesetesen az angolt gyurom, ha nem gond, oktoberben megkereslek emilen vagy telefonon. Mar csak a magyarsag miatt, hisz tudod a nagyarok valami miatt eleg tavolsagtartok egymassal
ellentetben a Lengyel Cseh naciokkal szemben.
Megegyszer koszonom
Szepera
Elküldve: 2007. Szeptember 25. Kedd, 12:32 Hozzászólás témája:
Ugyan miért is? Ki tudja. Én is az vagyok, de keress nyugodtan.
Korábban már írtam, lengyel barátaink sem csupa szívjóságból segítenek egymásnak, ha jobban megismered őket, rájössz a titokra.
Én eddig mindenkinek segítettem, aki igényelte és tett is magáért, és nem csak a sültgalambot várta.
Elküldve: 2007. Szeptember 28. Péntek, 8:27 Hozzászólás témája:
Igy igaz. A tenniakarás a legfontosabb. A segitseg reszemre csupan a bejaratott kapcsolati rendszer. Valoban az Oxfordi lehetosegek, Alltalad kitaposott rogos ut es annak utvesztoi amin Te mar vegigmentel. Ettol nagyobb segitseg nemhiszem, hogy adatik. Koszonom Szepera.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban