Londoni Magyarok
Keresés     
Buckingham Palace
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Driver Job!!!
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Driver Job!!!
Ugrás oldalra 1, 2, 3, 4, 5  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Állást kínál
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
ukzsolt
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 26. Kedd, 15:31    Hozzászólás témája: Driver Job!!! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Sofor allasok class 2( C ) vagy class 1(C+E) jogsival,alap angollal es valamennyi gyakorlattal.
jelentkezni nalam: 07886823175
emil:joysti@msn.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Slicc
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 19. Vasárnap, 3:37    Hozzászólás témája: Re: Driver Job!!! Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

Nekem (B)-s jogsim van.
Nincs valami munka ilyen körben?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Bala
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 20. Hétfő, 0:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!
Nekem A,B,C,D PÁV2 és belföldi-nemzetközi engedélyem van!esetleg tudd valaki valamit vagy hogy mik az esélyeim?köszönöm elöre is!
Vissza az elejére
gtl011
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 20. Hétfő, 10:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!
Nagyon jók az esélyeid!
Arra figyelj, hogy sok cég tartja magát ahhoz az év eleji rendelethez, hogy autóbuszra, kamionra nem alkalmazhat, ha még nem vagy kinnt fél éve.
Sok kisebb kamionos cég de minden kisautós esetén igaz, hogy olyan nagy a hiány, hogy nem foglalkozik vele.
Ami a legkeresettebb, az a multidropos meló 7,5 alatt.
A pénz itt általában 8-9Ł körül mozog, de ez területtől függően változik.
Nagyon fontos szabály, hogy Anglia azon területein, ahol drágább az élet, azaz a lakásbérlet, ott magasabbak a fizetések is. Tehát ha nem lakást akarsz egyből bérelni, akkor a környék indiferens, mert a szobabérlet mindenhol megoldható 300Ł körül, kivéve persze Londont.

Ezek a munkák mind úgy kezdődnek, hogy újságból, Internetről megszerzed a kontakt telefonszámot, vagy online jelentkezel, felhívnak, ja persze csak ha angol számod van, egyeztetnek egy időpontot interjúra, ahol van KRESZ teszt, személyi beszélgetés, esetleg rögtön orvosi vizsgálat, drogteszttel!

Figyelj még arra is a tervezésnél, hogy több nagy cég, főleg akik tachoval járnak, igazodik, vagy fog, az uniós jogszabályokhoz, azaz nincs túlóra orrba-szájba. 37 óra a minimum, max 48, esetenként ha gáz van, adnak 60-ig hetente.
London ilyen főleg, mert ugyan 14 az órabér például, de 40 óránál többet nem dolgozhatsz, mert az öregek elviszik a túlórákat előled.

Sőt, pont London az, ahol pl a buszos cégek kikötnek még plusz egy, akár két évet is, mint itteni buszos gyakorlatot, tehát ez is nehezíti az ottani munkavállalast. Ne bándd, mert vidéken egyszer5űbb találni, meg nyugisabb is, és így is a többszörösét keresed az otthoninak.
bocs hogy hosszú lett..
üdv
Vissza az elejére
Bala
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 17. Hétfő, 17:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia kedves gtl011!
nagyon rendes töled és köszönöm szépen az egyáltalán nem hosszú leveled... Mosoly
Megfogadom a tanácsodat és így már sokkal könnyebb lesz,tényleg sokat segítettél ennyi sok infoval!Köszi mégegyszer és minden jót!
Bala!
Vissza az elejére
gtl011
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 18. Kedd, 2:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nincs mit, nagyon szívesen!
Konkrét kérdésre lehet válaszolni, és érdemes is!
Sok sikert, aztán számolj be, mi sikerült!
Mellesleg javaslom gyere és nézz körül Oxfordban, itt tevőlegesen is tudok segíteni.
üdv
gtl
Vissza az elejére
Bala
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 18. Kedd, 10:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon bátran ígérgetsz... Mosoly csak nehogy szavadon fogjalak!Természetesen neked beszámolok szívesen!iaddig a mail címem bala7@freemail.hu
És nem győzöm köszönni!
Bala!
Szép napot Mosoly
Vissza az elejére
gtl011
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 19. Szerda, 3:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nyugodtan fogjál szavamon, és nem kell semmit köszönnöd!
Hajrá!
gtl
Vissza az elejére
CALEB
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 23. Vasárnap, 19:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! B,C,E, Tir plusz páv2 fullom van,ezzel lehet valamit kezdeni kinnt? Gyakorlattal vagy anélkül? Kevés gyakorlattal? Stb,,,,
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
gtl011
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 24. Hétfő, 3:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen kedves Caleb, lehet!
Más kérdés?
Csak legalább 5-el feljebb olvastál volna!
Óh Istenem!

Amúgy csúcs vagy, gyakorlattal is, meg anélkül is!

üdv
gtl
Vissza az elejére
szepara
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 24. Hétfő, 17:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia.

Olvastam a fenti hozzaszolast csak meg annyi lenne a kerdesem en Birminghamben laktam Tipton, 45 volt a heti lakber OXFORD nincs messze nekem nagyon jo lenne de haza ugrottam lerakni a C kategoriat.
A kerdes friss jogsival es keves angol tudassal szerinted mik az eselyeim.
Megkoszonnem a valaszod. Szepera.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
gtl011
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 25. Kedd, 4:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Itt 75-80 a heti lakbér/szoba, meló az van dögivel, itt a fórumon is találsz, de nézz szét még az iwiw-en is, az oxfordi topicban.
A nyelvtudással kapcsolatban nem szeretném ismételni magam, azt hiszem Te is tudod a választ a kérdésedre.
Én annyira a teherautókban nem vagyok otthon, de tapasztalt kintlakónak a "C"-vel már nem lehet nagy gond találni valamit.
gtl
Vissza az elejére
szepara
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 25. Kedd, 6:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Koszonom a valaszt, termesetesen az angolt gyurom, ha nem gond, oktoberben megkereslek emilen vagy telefonon. Mar csak a magyarsag miatt, hisz tudod a nagyarok valami miatt eleg tavolsagtartok egymassal
ellentetben a Lengyel Cseh naciokkal szemben.
Megegyszer koszonom
Szepera
Vissza az elejére
gtl011
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 25. Kedd, 12:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ugyan miért is? Ki tudja. Én is az vagyok, de keress nyugodtan.
Korábban már írtam, lengyel barátaink sem csupa szívjóságból segítenek egymásnak, ha jobban megismered őket, rájössz a titokra.
Én eddig mindenkinek segítettem, aki igényelte és tett is magáért, és nem csak a sültgalambot várta.

Üdv
gtl
Vissza az elejére
szepara
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 28. Péntek, 8:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igy igaz. A tenniakarás a legfontosabb. A segitseg reszemre csupan a bejaratott kapcsolati rendszer. Valoban az Oxfordi lehetosegek, Alltalad kitaposott rogos ut es annak utvesztoi amin Te mar vegigmentel. Ettol nagyobb segitseg nemhiszem, hogy adatik. Koszonom Szepera.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Állást kínál Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2, 3, 4, 5  Következő
1 / 5 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban