Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - CSERÉLJÜNK LAKÁST??
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

CSERÉLJÜNK LAKÁST??

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Timike75
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 6. Szerda, 8:57    Hozzászólás témája: CSERÉLJÜNK LAKÁST?? Hozzászólás az előzmény idézésével

A közeljövőben készülünk ki Angliába. Ha esetleg valaki Budapestre készül cserélhetnénk lakást, így mindketten megspórolnánk a bérleti díjjakat:-) Véleményetek?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Június 6. Szerda, 10:35    Hozzászólás témája: Re: CSERÉLJÜNK LAKÁST?? Hozzászólás az előzmény idézésével

Timike75 írta:
A közeljövőben készülünk ki Angliába. Ha esetleg valaki Budapestre készül cserélhetnénk lakást, így mindketten megspórolnánk a bérleti díjjakat:-) Véleményetek?

Ize... Ugye nem tajekozodtal azugyben, hogy az itteni berleti dij az otthoni kb. 3-5x-e? Azert sok sikert!
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Timike75
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 6. Szerda, 15:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

AZ ÉN RÉSZEMRŐL NYÍLVÁN PÓTOLNOM KELLENE, DE AKKOR SEM LENNE ANNYIRA MAGASAK A KÖLTSÉGEK. AMUGY AZ ENYÉM A VÁROS SZÍVÉBEN VAN ÉS GYÖNYÖRŰ 3 SZOBÁS.
AZÉRT KÖSZI A VÉLEMÉNYT, PONT AZÉRT PRÓBÁLKOZOM, MERT LÁTTAM AZ ÁRAKAT Zavarban levő
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2007. Június 7. Csütörtök, 15:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Timike75 írta:
AZ ÉN RÉSZEMRŐL NYÍLVÁN PÓTOLNOM KELLENE, DE AKKOR SEM LENNE ANNYIRA MAGASAK A KÖLTSÉGEK. AMUGY AZ ENYÉM A VÁROS SZÍVÉBEN VAN ÉS GYÖNYÖRŰ 3 SZOBÁS.
AZÉRT KÖSZI A VÉLEMÉNYT, PONT AZÉRT PRÓBÁLKOZOM, MERT LÁTTAM AZ ÁRAKAT Zavarban levő

Mar Magyarorszagon is van vagy vannak olyan ingatlanugynoksegek, akik kulfoldieknek adnak ki lakasokat. Olyan uzletembereknek, akik Budapestre vagy Magyarorszagra mennek dolgozni valami multicegtol.

Probalj keresni ilyen ingatlankozvetitoket otthon es lepj veluk kapcsolatba. Szerintem itt Londonban nem fognak neked lakast adni, viszont te kitudod adni a tiedet kulfoldieknek, es egy uzletember megbizhatobb, foleg ha multicegnek dolgozik.

En annak idejen ismertem valakit, aki ilyenben utazott, de mar elfelejtettem a nevet, meg a cegnevet is. Ez mar 5-6 eve volt.

Udv
Artin
Vissza az elejére
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Június 7. Csütörtök, 18:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én futottam néhány kört ezzel kapcsolatban: Az ilyen relocation agency-k fix ingatlanközvetítőkkel dolgoznak - tehát fizetsz 1x az ingatlanközvetítőnek, 1x a reloc agentnek! Annyi kiadó lakás van a belvárosban, hogy ma már csak 2 havi bérleti díjért (közvetítői jutalék) adnak ki ebben a körben lakást. Frissen felújított (azaz még senki sem lakott benne) lakásokat keresnek, ilyen kérdésekre számíts: Ugye van a konyhában 2 sütő? Ugye van power shower? Ugye van rainforest shower?
Az a baj, hogy otthon a landlord fizet a kiadásért, itt meg akkor fizetsz, ha ki akarod venni - teljesen más a piac. Sajnos Budapesten kertes házat kapsz Budán annyi pénzért, aminnyiből itt egy lakást! Nekem reménytelennek tűnt. Ennek ellenére good luck!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban