Csatlakozott: Jun 05, 2007 Hozzászólások: 9 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2007. Június 6. Szerda, 8:57 Hozzászólás témája: CSERÉLJÜNK LAKÁST??
A közeljövőben készülünk ki Angliába. Ha esetleg valaki Budapestre készül cserélhetnénk lakást, így mindketten megspórolnánk a bérleti díjjakat:-) Véleményetek?
A közeljövőben készülünk ki Angliába. Ha esetleg valaki Budapestre készül cserélhetnénk lakást, így mindketten megspórolnánk a bérleti díjjakat:-) Véleményetek?
Ize... Ugye nem tajekozodtal azugyben, hogy az itteni berleti dij az otthoni kb. 3-5x-e? Azert sok sikert!
-seci
Csatlakozott: Jun 05, 2007 Hozzászólások: 9 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2007. Június 6. Szerda, 15:15 Hozzászólás témája:
AZ ÉN RÉSZEMRŐL NYÍLVÁN PÓTOLNOM KELLENE, DE AKKOR SEM LENNE ANNYIRA MAGASAK A KÖLTSÉGEK. AMUGY AZ ENYÉM A VÁROS SZÍVÉBEN VAN ÉS GYÖNYÖRŰ 3 SZOBÁS.
AZÉRT KÖSZI A VÉLEMÉNYT, PONT AZÉRT PRÓBÁLKOZOM, MERT LÁTTAM AZ ÁRAKAT
Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2007. Június 7. Csütörtök, 15:05 Hozzászólás témája:
Timike75 írta:
AZ ÉN RÉSZEMRŐL NYÍLVÁN PÓTOLNOM KELLENE, DE AKKOR SEM LENNE ANNYIRA MAGASAK A KÖLTSÉGEK. AMUGY AZ ENYÉM A VÁROS SZÍVÉBEN VAN ÉS GYÖNYÖRŰ 3 SZOBÁS.
AZÉRT KÖSZI A VÉLEMÉNYT, PONT AZÉRT PRÓBÁLKOZOM, MERT LÁTTAM AZ ÁRAKAT
Mar Magyarorszagon is van vagy vannak olyan ingatlanugynoksegek, akik kulfoldieknek adnak ki lakasokat. Olyan uzletembereknek, akik Budapestre vagy Magyarorszagra mennek dolgozni valami multicegtol.
Probalj keresni ilyen ingatlankozvetitoket otthon es lepj veluk kapcsolatba. Szerintem itt Londonban nem fognak neked lakast adni, viszont te kitudod adni a tiedet kulfoldieknek, es egy uzletember megbizhatobb, foleg ha multicegnek dolgozik.
En annak idejen ismertem valakit, aki ilyenben utazott, de mar elfelejtettem a nevet, meg a cegnevet is. Ez mar 5-6 eve volt.
Udv
Artin _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?!
Elküldve: 2007. Június 7. Csütörtök, 18:02 Hozzászólás témája:
Én futottam néhány kört ezzel kapcsolatban: Az ilyen relocation agency-k fix ingatlanközvetítőkkel dolgoznak - tehát fizetsz 1x az ingatlanközvetítőnek, 1x a reloc agentnek! Annyi kiadó lakás van a belvárosban, hogy ma már csak 2 havi bérleti díjért (közvetítői jutalék) adnak ki ebben a körben lakást. Frissen felújított (azaz még senki sem lakott benne) lakásokat keresnek, ilyen kérdésekre számíts: Ugye van a konyhában 2 sütő? Ugye van power shower? Ugye van rainforest shower?
Az a baj, hogy otthon a landlord fizet a kiadásért, itt meg akkor fizetsz, ha ki akarod venni - teljesen más a piac. Sajnos Budapesten kertes házat kapsz Budán annyi pénzért, aminnyiből itt egy lakást! Nekem reménytelennek tűnt. Ennek ellenére good luck!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban