Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

közvetítővel vagy egyedül

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka / gyenge az angolom /
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
katalinw
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 25. Péntek, 11:01    Hozzászólás témája: közvetítővel vagy egyedül Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Szeretnék diploma után nyelvet tanulni illetve munkát keresni Angliában.

Közvetítővel vagy egyedül?

Ez lenne a kérdésem, mit ajánlotok?

Takarítás, konyhai kisegítő állást probálnék meg első körben, mert az angolom egy kicsit szegényea, beszélni merek, de csak egy kicsit értek angolul.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
market77
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 25. Péntek, 18:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali!

Ha körbenézel, -olvasol a fórumban megtalálod a választ a kérdésedre. De röviden: Ha van annyi pénzed hogy megvedd a repjegyet és kb 1-2 hónapig kifizesd a szállást akkor inkább indulj neki egyedül minthogy egy simlis fószernak adod a lóvét, aki szinte tuti hogy lehúz, a meló meg ahova kiközvetít (HA kiközvetít) vagy jó vagy nem. Akkor inkább menj, nézz körül és legalább látod hogy mit vállalsz, nem adsz egy kanyit sem azért hogy valaki megmutassa azt amit egyedül is meg tudsz oldani (takarítás,mosogatás,stb) !

Szerintem... Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
cytina
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 25. Péntek, 18:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egyedul sokkal nehezebb!!! Diplomaval nem hiszem, hogy nagy orom komyhai kisegitest, takaritast vallalni, minimalert. Miert nem probalkozol au-pairkent? Az sem jo penz, vannak hatranyok, pl. bekoltozni vkihez, de van idod suliba jarni, kozvetlenul tanulod a nyelvet, van biztos lakas es kaja. Ha erdekel, tudok biztos kozvetitot...
Vissza az elejére
market77
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 27. Vasárnap, 15:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

cytina írta:
Egyedul sokkal nehezebb!!! Diplomaval nem hiszem, hogy nagy orom komyhai kisegitest, takaritast vallalni, minimalert. Miert nem probalkozol au-pairkent? Az sem jo penz, vannak hatranyok, pl. bekoltozni vkihez, de van idod suliba jarni, kozvetlenul tanulod a nyelvet, van biztos lakas es kaja. Ha erdekel, tudok biztos kozvetitot...

Hali!

Igazad van, nehezebb. Nem is mondtam hogy könnyebb, csak azt hogy biztonságosabb! Persze ez is csak akkor igaz, ha nincs egy olyan segítőkész ember, aki tud egy tuti közvetítőt. Gondolom, akit te ajánlanál, az nem magyar közvetítő, mert akikről én eddig találtam valami infot azokat mind lehúzták valamelyik fórumban. Persze ettől még lehetnek tisztességes közvetítők, csak én még nem hallottam egyről sem. Illetve egyről igen, de még az sem 100% mert megvárom hogy mit mond a barátom, akit Hollandiába vitt ki. Egyébként ha tényleg tuti, akkor engem is érdekelne, persze én nem au-pairként szeretnék elhelyezkedni, de gondolom más munkát is tudnak adni. Mosoly
Vissza az elejére
cytina
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 27. Vasárnap, 17:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igaz, ez nem magyar, de csak au-pair kozvetito. De ha gondolod es erdekel, nezz korul a forumon, sokan ajanlanak jo es mar kiprobalt kozvetitoket. Ha van nyelvtudasod, gyorsan tudnak munkat ajanlani, ami nem biztos, hogy allando, de az alkalmi munka is vminek a kezdete.
Vissza az elejére
Evvi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 28. Hétfő, 14:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem értem miért nem olvassátok át rendesen a fórumot.
Vissza az elejére
market77
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 28. Hétfő, 22:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Evvi írta:
Nem értem miért nem olvassátok át rendesen a fórumot.

Hali Evvi!

Ha megnézed az első hozászólásomat itt, ebben a témában, akkor láthatod hogy pont ezt tanácsoltam. De szerintem nem szabad haragudni az újakra, mert olyan töménytelen info van hogy mire átolvassa az ember, addigra szemüveget kell csináltatnia, mert annyit bámulja a monitort! Sokkolt Nevető Sokan vannak akik csak egy-két rövid kérdést tesznek fel, és pl. én úgy vagyok vele hogy ha tudok, segítek. Inkább azokat kellene móresre tanítani akik bizonyos témába nem odaillő témákat nyitnak. Pl. az Állást kínál-ban állást keres. Kérdés Nem is értem hogy miért nem kap választ.... Na mindegy, te régebben bújod, használod ezt a fórumot, és nem akarlak kioktatni, egyébként sem lenne hozzá jogom, de megértem azt aki először kérdez. Én is így tettem, igaz priviben, és kaptam is választ mindenféle megjegyzés vagy letorkolás nélkül. Ezúton is köszönöm goalkeepernek, sokat segített! Szerintem pont azért jók ezek a fórumok mert itt lehet kérdezni, és inkább kérdezzen mint hogy egy simlis közvetítőnek adja a pénzét!Ötlet Ennyi...
Vissza az elejére
lolo75
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 29. Kedd, 20:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia market77 Mosoly
Tiszta igazad van...Mosolyén is kérdeztem itt ezt-azt(nem olyan régen) de csak ezt kaptam az arcomba hogy "miért nem olvasom el a forumot".....hát azt tettem elötte is és utánna is,de tényleg annyi információ van itt hogy a végire összezavarodtam és a szemem is fájt:)Ugy vagyok vele,hogy ez a forum azért van hogy aki akar és tud segítsen másokon,tanácsokal,tapasztalatal,stb.....Mi is a párommal készülünk ki Londonba,szerencsét próbálni.Bármilyen jó tanács,infó érdekel..bármilyen meló,csak a kezdetben elindulhassak valahogyan....előre is kösz.Mosoly
Vissza az elejére
Evvi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 30. Szerda, 0:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sorrrrry...én nem akarok senkit sem bántogatni, csak irtam egy mondatot
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 30. Szerda, 13:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ne engem hívj, most találtam a hírdetést:

Megbizhato , munkajara igenyes gipszkartonszerelesben es femszerkezeti munkaban jartas szakembereket keresunk. Reszletes magyar oneletrajzal jelentkezni lehet a services@u-tech-ltd.co.uk e-mail cimen vagy a 07852923167 telefonszamon. Logosok, loposok es hazudosok kimeljenek.
Vissza az elejére
Mayacska
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 30. Szerda, 16:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Market77, és Evvi
Én is csatlakozni szeretnék a hozzászólásotokhoz.
Valóban azt gondolom én is, hogy az önzetlen segítségnyújtás manapság nagyon ritka tulajdonság. (sajnos)
Sokan (köztük én is) nagyon nehezen fordul segítségért. Nekem sem volt bátorságom. (csak priviben).Ez a temérdek információ, ami a fórumon olvasható, zavarba ejtő, és néha sok időbe telik, mire az ember megemészti.
Én ez úton szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki megosztotta élményeit, és külön köszönet Encinek, akit priviben kerestem meg kérdéseimmel.
Vissza az elejére
market77
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 30. Szerda, 18:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali mindenkinek!

Nem gondoltam volna hogy ebből ilyen vita kerekedik! Tisztára zavarban vagyok... Zavarban levő Nem is tudom mit mondjak!

Evvinek: Szerintem az a baj, hogy ha ilyet írsz, akkor az a szerencsétlen újonc valószínűleg azonnal hátat fordít az egész honlapnak, mert segítség helyett letorkolást kap. Pedig lehet hogy belőle egy olyan megrögzött fórumozó válna, aki rengeteg segítséget tudna nyújtani a későbbiekben itt, ezen a fórumon. De ha ezt kapja akkor azt mondja hogy itt is ugyanaz a "magyar" mint bárhol máshol. Igaz, én még Mo.-n vagyok, de vannak kint ismerőseim Londonban, Skóciában meg a déli területeken is, és ők azt mondják hogy a magyarnak a magyar segít legkevesebbet. De ez mindenhol így van. Egy másik ismerősöm Kanadában pl. olaszok segítségével tudott talpra állni, pedig ott sincs kevés magyar! Hát ezért mondom én, hogy ha tudok, segítek. Bővebben: Ha nem tudok, akkor inkább nem mondok semmit, mivel ez itt elég személytelen, és könnyű félreérteni azt amit leír valaki. Nézd csak meg, az a lány aki ezt a témát feldobta azóta sem szólt hozzá semmihez. Igaz, lehet hogy csak nem ült le a gép elé, de az is lehet hogy még egy aprócska "kösz"-re sem futja tőle. Na mindegy, ez meddő téma , úgyhogy nem is kívánok többet foglalkozni vele. Ha esetleg sértő voltam akkor bocsika, nem állt szándékomban senkit megsérteni. Zavart

lolo75: Sok szerencsét! Van e-mail a profilomban, ha gondolod írj... Ha tudok segítek.

Mayacska: Mint lolo-nak... Mosoly

Csá!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka / gyenge az angolom / Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban