| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
lolo75 Újonc

Csatlakozott: Apr 23, 2007 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007. Máj 11. Péntek, 19:53 Hozzászólás témája: kösz... |
|
|
Akkor irj, ha legalabb 6 orat eltoltottel a forum olvasasaval es meg mindig van mit kerdezned
-seci
kösz ...majd olvasgatom(kevesebbet mintt 6órát) és tisztában vagyok hogy ott sem "kolbászból fonják a kerítést".De ha van valakinek "jobb"tanácsa...előre is köszönöm!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
market77 Újonc

|
Elküldve: 2007. Máj 12. Szombat, 10:21 Hozzászólás témája: Re: kösz... |
|
|
| lolo75 írta: | Akkor irj, ha legalabb 6 orat eltoltottel a forum olvasasaval es meg mindig van mit kerdezned
-seci
kösz ...majd olvasgatom(kevesebbet mintt 6órát) és tisztában vagyok hogy ott sem "kolbászból fonják a kerítést".De ha van valakinek "jobb"tanácsa...előre is köszönöm!  |
Hi!
Na ja, én is olvasással kezdtem, szerintem megérte. Kár új témát indítani, mert hasonló kérdésekkel tele van a fórum. Én csak az "olvasással" több infót szedtem össze kb. 1 hét alatt, mint a kint élő "ismerősöktől" hónapok alatt. Úgyhogy csak annyit, hogy a Mesternek igaza van, és nem kell mindjárt + 1 topicot indítani sértődöttségből! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|