| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
lolo75 Újonc

Csatlakozott: Apr 23, 2007 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007. Máj 11. Péntek, 19:05 Hozzászólás témája: sürgös....kösz:) |
|
|
sziasztok:)
Kérek mindenkit,hogy ha tud akkor segítsen munka ügyben Londonban.A párommal együtt szeretnénk kimenni dolgozni,bármilyen meló érdekel,nyelvtudásunk alapszintű...Ha tudtok tippeket,tanácsokat hogy milyen munkaterületen probálkozzunk,alap angolal..előre is kösz. Mekkora kb. az az összeg amiből ki lehet jönni havonta a londoni árak mellett? Bocs a hülye kérdésekért nem vagyunk otthon a témában! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 927 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2007. Máj 11. Péntek, 19:17 Hozzászólás témája: Re: sürgös....kösz:) |
|
|
| lolo75 írta: | Bocs a hülye kérdésekért nem vagyunk otthon a témában! |
Olvass. Van sokezer hozzaszolas. Minden kerdesedre megtalalod a valaszt. Akkor irj, ha legalabb 6 orat eltoltottel a forum olvasasaval es meg mindig van mit kerdezned
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
market77 Újonc

|
Elküldve: 2007. Máj 12. Szombat, 10:19 Hozzászólás témája: Re: sürgös....kösz:) |
|
|
| seci írta: | | lolo75 írta: | Bocs a hülye kérdésekért nem vagyunk otthon a témában! |
Olvass. Van sokezer hozzaszolas. Minden kerdesedre megtalalod a valaszt. Akkor irj, ha legalabb 6 orat eltoltottel a forum olvasasaval es meg mindig van mit kerdezned
-seci |
Hi!
Na ja, én is olvasással kezdtem, szerintem megérte. Kár új témát indítani, mert hasonló kérdésekkel tele van a fórum. Én csak az "olvasással" több infót szedtem össze kb. 1 hét alatt, mint a kint élő "ismerősöktől" hónapok alatt. Úgyhogy csak annyit, hogy a Mesternek igaza van, és nem kell mindjárt + 1 topicot indítani sértődöttségből! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|