Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

sürgös....kösz:)

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka / gyenge az angolom /
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
lolo75
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 11. Péntek, 19:05    Hozzászólás témája: sürgös....kösz:) Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok:)
Kérek mindenkit,hogy ha tud akkor segítsen munka ügyben Londonban.A párommal együtt szeretnénk kimenni dolgozni,bármilyen meló érdekel,nyelvtudásunk alapszintű...Ha tudtok tippeket,tanácsokat hogy milyen munkaterületen probálkozzunk,alap angolal..előre is kösz. Mekkora kb. az az összeg amiből ki lehet jönni havonta a londoni árak mellett? Bocs a hülye kérdésekért nem vagyunk otthon a témában!Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 11. Péntek, 19:17    Hozzászólás témája: Re: sürgös....kösz:) Hozzászólás az előzmény idézésével

lolo75 írta:
Bocs a hülye kérdésekért nem vagyunk otthon a témában!Mosoly

Olvass. Van sokezer hozzaszolas. Minden kerdesedre megtalalod a valaszt. Akkor irj, ha legalabb 6 orat eltoltottel a forum olvasasaval es meg mindig van mit kerdezned Mosoly
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
market77
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 12. Szombat, 10:19    Hozzászólás témája: Re: sürgös....kösz:) Hozzászólás az előzmény idézésével

seci írta:
lolo75 írta:
Bocs a hülye kérdésekért nem vagyunk otthon a témában!Mosoly

Olvass. Van sokezer hozzaszolas. Minden kerdesedre megtalalod a valaszt. Akkor irj, ha legalabb 6 orat eltoltottel a forum olvasasaval es meg mindig van mit kerdezned Mosoly
-seci

Hi!

Na ja, én is olvasással kezdtem, szerintem megérte. Kár új témát indítani, mert hasonló kérdésekkel tele van a fórum. Én csak az "olvasással" több infót szedtem össze kb. 1 hét alatt, mint a kint élő "ismerősöktől" hónapok alatt. Úgyhogy csak annyit, hogy a Mesternek igaza van, és nem kell mindjárt + 1 topicot indítani sértődöttségből!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka / gyenge az angolom / Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban