| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Londonb0y Haladó

Csatlakozott: Oct 27, 2006 Hozzászólások: 78 Tartózkodási hely: South Norwood, London
|
Elküldve: 2007. Máj 10. Csütörtök, 8:16 Hozzászólás témája: London peremvárosai |
|
|
Sziasztok tudnátok abban segíteni hogy találok olyan részletes térképet ahol megtudom nézni a londoni peremvárosokat?
PL mint nálunk hogy Halásztelek, szigetszentmiklós, érd diósd szigethalom, stb. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 927 Tartózkodási hely: Farnborough
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

Csatlakozott: Feb 13, 2006 Hozzászólások: 321 Tartózkodási hely: budapest
|
Elküldve: 2007. Máj 10. Csütörtök, 18:12 Hozzászólás témája: |
|
|
Ha majd kinnt papír térképet veszel,jól nézzd meg, sokféle van,nem mind mutatja a külső részeket.... (ha csak 1-2-3 zóna van, biztos nem elég nagy neked!!)boltban, ujságosnál bele lehet lapozni...(Kb.5,5Ł egy használható nagylondon térkép:London AZ "ézet,,)
www.a-zmaps.co.uk |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Londonb0y Haladó

Csatlakozott: Oct 27, 2006 Hozzászólások: 78 Tartózkodási hely: South Norwood, London
|
Elküldve: 2007. Máj 12. Szombat, 8:39 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi mindenkinek a linekt már nézm is.
Azért nézelődök mert gondolom a peremvárosokba olcsóbb a lakás.
Nem tudom jól gondolom? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

Csatlakozott: Feb 13, 2006 Hozzászólások: 321 Tartózkodási hely: budapest
|
Elküldve: 2007. Máj 13. Vasárnap, 21:01 Hozzászólás témája: |
|
|
| És a közlekedés? melólehetőségek?? környék??Át kell ezt gondolni,érdemes...vagy utazhatsz esetleg órákat ,amíg melóhelyhez érkezel...az is sok pénz..pl. metró zónaárak.. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Christine Mester

Csatlakozott: Feb 04, 2006 Hozzászólások: 317 Tartózkodási hely: United Kingdom
|
Elküldve: 2007. Máj 13. Vasárnap, 23:45 Hozzászólás témája: |
|
|
Hat igen ahova kijar a metro ott nem igazan olcsobb a lakasberlet. Ahova meg nem jar ki onnan meg erdekes a bejutas Londonba. Az utazasi koltseg az mindenkepp huzos. Mi is ezzel veszkodtunk vegul olyat valasztottunk ahova meg kijar a metro. Igaz itt 700 font alatt nem nagyon van kiado apartman(2 bedroom). A metro jegy pedig heti 40-50 font. Egy kozeli varosban ahova nem jar ki a metro ott mar 450-tol voltak lakasok de az utazasi koltseg heti 100 font lett volna ha Londonban dolgozik az ember. _________________ Nem az a nagy dolog ha leviszel egy lovat a folyóhoz, hanem az ha ráveszed hogy háton ússzon. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Messi Haladó

Csatlakozott: Feb 27, 2007 Hozzászólások: 36 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007. Július 2. Hétfő, 23:48 Hozzászólás témája: |
|
|
Én nemrég érkeztem Maidstone-ba.Minden remek,imádom de nincs ötletem,hogy hogy szerezzek barátokat,néha szükségem lenne a tv nézés helyett bulikra,kikapcsolódásra. Tanfolyamra nem szeretnék menni,de mégse mehetek oda egy emberhez hogy szia lennél a barátom? van valaki innen vagy valakinek valakije?  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Finsbury Mester

|
Elküldve: 2007. Július 5. Csütörtök, 12:03 Hozzászólás témája: Re: London peremvárosai |
|
|
| Londonb0y írta: | Sziasztok tudnátok abban segíteni hogy találok olyan részletes térképet ahol megtudom nézni a londoni peremvárosokat?
PL mint nálunk hogy Halásztelek, szigetszentmiklós, érd diósd szigethalom, stb. |
Mielőtt kiválasztod hová költözöl, érdemes bűnözési statisztikákat is nézni, nagyon nagy különbségek vannak! Múlt héten volt szerencsém a Nothern line északi végéig utazni, menekültem hazafelé.
Nem csak azok a helyek jók, ahová metró jár, azokat is érdemes megfontolni, ahonnan vonattal be tudsz jutni a városba, ezekre a metróbérlet ugyanúgy jó.
Mindenesetre sok szerencsét, én második éve keresem a tutti helyet, még nem találtam meg! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Londonb0y Haladó

|
Elküldve: 2007. Július 5. Csütörtök, 12:58 Hozzászólás témája: Re: London peremvárosai |
|
|
Oksa köszi, én is csak nézelődöm szedegetem magamba az infókat s eccercsak bepakolok és megyek, tré itthon nagyon!
Köszi
| Finsbury írta: | | Londonb0y írta: | Sziasztok tudnátok abban segíteni hogy találok olyan részletes térképet ahol megtudom nézni a londoni peremvárosokat?
Mielőtt kiválasztod hová költözöl, érdemes bűnözési statisztikákat is nézni, nagyon nagy különbségek vannak! Múlt héten volt szerencsém a Nothern line északi végéig utazni, menekültem hazafelé.
Nem csak azok a helyek jók, ahová metró jár, azokat is érdemes megfontolni, ahonnan vonattal be tudsz jutni a városba, ezekre a metróbérlet ugyanúgy jó.
Mindenesetre sok szerencsét, én második éve keresem a tutti helyet, még nem találtam meg! |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|