Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

London peremvárosai

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Londonb0y
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 10. Csütörtök, 8:16    Hozzászólás témája: London peremvárosai Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok tudnátok abban segíteni hogy találok olyan részletes térképet ahol megtudom nézni a londoni peremvárosokat?
PL mint nálunk hogy Halásztelek, szigetszentmiklós, érd diósd szigethalom, stb.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 10. Csütörtök, 8:32    Hozzászólás témája: Re: London peremvárosai Hozzászólás az előzmény idézésével

Londonb0y írta:
Sziasztok tudnátok abban segíteni hogy találok olyan részletes térképet ahol megtudom nézni a londoni peremvárosokat?

http://maps.google.co.uk/ aztan "repulsz"
vagy
http://www.multimap.com
vagy
http://www.viamichelin.co.uk
vagy
http://www.theaa.com/travel/index.jsp

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 10. Csütörtök, 18:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha majd kinnt papír térképet veszel,jól nézzd meg, sokféle van,nem mind mutatja a külső részeket.... (ha csak 1-2-3 zóna van, biztos nem elég nagy neked!!)boltban, ujságosnál bele lehet lapozni...(Kb.5,5Ł egy használható nagylondon térkép:London AZ "ézet,,)

www.a-zmaps.co.uk
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Londonb0y
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 12. Szombat, 8:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi mindenkinek a linekt már nézm is.
Azért nézelődök mert gondolom a peremvárosokba olcsóbb a lakás.
Nem tudom jól gondolom?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 13. Vasárnap, 21:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

És a közlekedés? melólehetőségek?? környék??Át kell ezt gondolni,érdemes...vagy utazhatsz esetleg órákat ,amíg melóhelyhez érkezel...az is sok pénz..pl. metró zónaárak..
Vissza az elejére
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 13. Vasárnap, 23:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hat igen ahova kijar a metro ott nem igazan olcsobb a lakasberlet. Ahova meg nem jar ki onnan meg erdekes a bejutas Londonba. Az utazasi koltseg az mindenkepp huzos. Mi is ezzel veszkodtunk vegul olyat valasztottunk ahova meg kijar a metro. Igaz itt 700 font alatt nem nagyon van kiado apartman(2 bedroom). A metro jegy pedig heti 40-50 font. Egy kozeli varosban ahova nem jar ki a metro ott mar 450-tol voltak lakasok de az utazasi koltseg heti 100 font lett volna ha Londonban dolgozik az ember.
Messi
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Július 2. Hétfő, 23:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én nemrég érkeztem Maidstone-ba.Minden remek,imádom de nincs ötletem,hogy hogy szerezzek barátokat,néha szükségem lenne a tv nézés helyett bulikra,kikapcsolódásra. Tanfolyamra nem szeretnék menni,de mégse mehetek oda egy emberhez hogy szia lennél a barátom? Mosoly van valaki innen vagy valakinek valakije? Mosoly
Vissza az elejére
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Július 5. Csütörtök, 12:03    Hozzászólás témája: Re: London peremvárosai Hozzászólás az előzmény idézésével

Londonb0y írta:

Mielőtt kiválasztod hová költözöl, érdemes bűnözési statisztikákat is nézni, nagyon nagy különbségek vannak! Múlt héten volt szerencsém a Nothern line északi végéig utazni, menekültem hazafelé.

Nem csak azok a helyek jók, ahová metró jár, azokat is érdemes megfontolni, ahonnan vonattal be tudsz jutni a városba, ezekre a metróbérlet ugyanúgy jó.

Mindenesetre sok szerencsét, én második éve keresem a tutti helyet, még nem találtam meg!
Vissza az elejére
Londonb0y
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Július 5. Csütörtök, 12:58    Hozzászólás témája: Re: London peremvárosai Hozzászólás az előzmény idézésével

Oksa köszi, én is csak nézelődöm szedegetem magamba az infókat s eccercsak bepakolok és megyek, tré itthon nagyon!
Köszi

Finsbury írta:
Londonb0y írta:

Mielőtt kiválasztod hová költözöl, érdemes bűnözési statisztikákat is nézni, nagyon nagy különbségek vannak! Múlt héten volt szerencsém a Nothern line északi végéig utazni, menekültem hazafelé.

Nem csak azok a helyek jók, ahová metró jár, azokat is érdemes megfontolni, ahonnan vonattal be tudsz jutni a városba, ezekre a metróbérlet ugyanúgy jó.

Mindenesetre sok szerencsét, én második éve keresem a tutti helyet, még nem találtam meg!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban